Arkadaşlar benim gözlük saklama bölmesi yolda giderken birden açılıverdi.Kontrol edince o bölmenin ucundaki küçücük parça kırılmış.Tabi bende neye benzediğini bilmiyorum.Şimdilik koli bandı ile tavana bantladım malum dikiz aynasını kapatıyor.Şimdi öneriniz nedir.Servis orjinali ile değiştirse eminim o kadar fazla fiyat çeker ki bende tavanda bantlı gezmeyi tercih ederim.Aklıma başka bir plastik parçayı uydurup japonla yapıştırmak geliyor ki yukarıdaki ana bölmeye tutunmayı sağlasın.Fakat parça ne kadar büyük yada şekli nasıl bilmiyorum.Bir kişi yardımcı olabilir mi acaba örneğin bi fotosunu çekip koysa.Teşekkürler.
başka bir arabaya bakarak yapman en uygunu olur tarifle anlatmak mümkün değil belki o zaman birşey uydurabilirsin
Sevgili Onurb işte o yüzden bir foto koyabilecek var mı demiştim:)Tarifle olmayacağı kesin.Çevremde hiç 307 li tanıdığım da yok malesef.
1 nolu parçadan mı söz ediyoruz?
ref. no: 8146.K4 fiyatı 80.68 TL + KDV
evet sanırım 1 nolu.Demek o parça komple değişiyor.benim kırılan parça gözlük koyduğumuz parçanın dili.(O 5 nolu parçanın içine giren küçücük dil ).Parça uydurabilsem yerine o pist tutarmı acaba?
aynı sorun bendede var ama hıc ugrasmadım bendekı sorunda acılmıyor arada elle vurup acıyorum o sekılde acılıyor sadece 5 nolu parca bozuk bendede...
@individual
dostum sadece 5 no lu parcayı degısme sansımız varmı ?
saygılar
benimde kırık ama internetten hangi siteden satın alabilirim link vaerebilirmisiniz...??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme