Şimdi Ara

307 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sunroof-lu-lpg-li-full-peugeot-307-115775270/detay

ilandaki ve aynı standartlarda 2003 2005 arası bi 307 OTOMATİK VİTES alınır mı 16 17 bin tl ye

araç hakkında iyisiyle kötüsüyle özellikle motor şanzuman anlamındaki huylarından bahsedecek arkadaş var mı ilginiz için teşekkür ederim

• Merhabalar ben şanzumanda bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum motor da eğer bakımlı bi araçsa büyük bir risk oluşturmaz sonuçta atmosferik motor koy tüpü git
    Ancak şunu söylemeden edemiycem her fransız otomobil gibi 307'de yıllardan nasibini alır yıpranmalar alman araçlara göre fazla olacktır. Şansınız açık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslına bakarsanz fiyatının uygun olmasıda bi nebze aracı anlatıor gibi dıştan güzel araçta sanki aracın fiyatı sahibinn benden çıksnda nasıl çıakrsa çıksn illallah etti dercesine 2003 model bi trip. vites 20den aşağı yok piyasada
  • Tabi mutlaka belli başlı sorunları vardır hee bu motor şanzuman olmaz donanım olur örneğin klima arızaları, elektronik aksamdaki sıkıntılar... Aslında 206 baksanız o fiyatlara çok güzel ve temiz araçlar bulabilirsiniz şahsi fikrimdir peugeotun ürettiği en iyi araç bence.

• ben bi byn için 206 ya baktım aracı bulduk gittk iyi hoşdu ama ne biliyim kapıları fln böyle sunta gibiydi hiç güvenli gelmedi sanki bi kaza yapsak Allah muhafaza sağ çıkılmaz gibiydi o yzdn 206 kötü bi izlenm bıraktı 406 ve vw bora 1.6 16v bakıyrum otm. ikiside aynı özellikte ama gönlüm alman al arkana bakma diyor ama bi yandanda 406 ve bora hakkında bilgim yok 406 da iyi bi arça ise keşke dememek için ince eleyip sık dokuyorum :) sizinde bilginizi almak istiyorum tabi :)
  • Hocam birkere aralarında sınıf farkı var 407 d bora c segment araçtır. Eğer elinizde bora gibi bir imkan varsa bora alın derim ben güvenlik, sağlamlık gibi çoğu açıdan sizi yormaz resmen yıllara meydan okuyan bir araç. 407 hakkında çok bir bilgim yok ama çok başarılı bir araç olsa bilirdim, zaten pek tutmadı. Bayan için bakıyorsanız golf 4 te düşünebilirsiniz efsane kasa üzmez :)

• yok kendm için ben aslında manuel kullanıyorum ama kardeşim annem otomatikçi o yzdn vw kalitesine güvenip 2001 sonrası 1.6 16v oto. vites bora almayı düşünüyorum vakit ayırdığınız için tşk ederm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilandaki araç xt değil tek kapılı 307 modellerinde 1.6 için sadece xs donanım vardır 2.0 motorlarda ise xsi
    ayrıca ilandaki araç kaba tabirle çöp haritaya dönmüş bağaj kapağı ve çamurluk ve ön panjuru boyalı
    3 sene 307 kullandım benimkisi xt pre di
    donanım bakımından oldukça iyidir fakat oldukça nazik araçlar arka amortiserleri oldukça serttir şanzıman meselesi ise şans işi 2 senede şanzımanın selenoidlerini değiştirende var uzun yıllar sorunsuz kullananda
  • hocam bende peugeot 307 xt kullanıcısıyım çok şükür aracımdan memnunum tabi yakıt hariç lpg de şehir içi 30 uzun yolda 25 kuruşun altına inemedim bilgin olsun
  • Mümkünse 2006 ve sonrası makyajlı kasaya bakın, eski kasalardaki bir çok sıkıntı giderildi, aracın baştan aşağı bir çok parçası yenilendi.

Yaklaşık 7 yıldır 1,6 HDi Premium versiyonunu kullanıyorum, yazılan çizilenlerin aksine öyle aman aman problemli bir araç değil, temiz bulunursa alınıp binilir, fiyatları da uygun.

En büyük kusuru amortisörlerin sertliği ve arka düzenin sesli çalışması.
  • Havadan düşen piyano reklamları ile Türkiye ye girdi..Satın alanlar servislerle akraba oldular...Borcu biten hemen satmaya koştu...Türkiye de markasını rezil rüsva eden modellerden birisi...Ben şahsen kalite kontrolde özürlü, defolu araçlar seçilip özel olarak buraya gönderildi....Düşüncesine kapıldım..2004 te dizelini alacaktım..Motoru 65 HP çok küçük diye vaz geçtim...Allah korudu almadım..Yakın arkadaşlarımdan alanlar ise banka borcunu bitirip hemen sattılar, servise gidip gelmekten kurtuldular..Türkiyede sevilen bir model değil..Düşüncem ön yargılı ve olumsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Şubat 2013; 11:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Havadan düşen piyano reklamları ile Türkiye ye girdi..Satın alanlar servislerle akraba oldular...Borcu biten hemen satmaya koştu...Türkiye de markasını rezil rüsva eden modellerden birisi...Ben şahsen kalite kontrolde özürlü, defolu araçlar seçilip özel olarak buraya gönderildi....Düşüncesine kapıldım..2004 te dizelini alacaktım..Motoru 65 HP çok küçük diye vaz geçtim...Allah korudu almadım..Yakın arkadaşlarımdan alanlar ise banka borcunu bitirip hemen sattılar, servise gidip gelmekten kurtuldular..Türkiyede sevilen bir model değil..Düşüncem ön yargılı ve olumsuz..

+ 1907

• Bende 206 düşünüyorum fakat pug nedense hep kalitesiz imaji var buyuzden düşünmekten yoruldum

• peugeotnun AL4 şanzımanı belli olmuyor. bazıları sıkıntısız kullanırken, bazıları sorun yaşayabiliyor. ayrıca ilandaki araç hırpalanmış duruyor.
    mümkünse 307nin manuelini tercih edin. biz yıllardır 1,4 hdi 307 kullanıyoruz rutin bakımları dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. dizayn olarak da o yıldaki tüm araçlardan iyi diyebilirim
  • Ben o kadar da acımasız olamam marka için. Evet 307 407 başarısız olabilir ama 206 dan mwmnun olan çok insan var özellikle 2001-2006 modellerde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.