Şimdi Ara

307 hdi asfaltta gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay önce pego 307 1.6 90 hp comfort hdi aldım ankaradan.bayiiden aldım muglaya dogru gelirken asfalt yolda arka taraftan gelen tıkırtısesi duydum.bagajdan geliyo diye istetmeyi falan söktüm taktım ama nafile.toprak yolda veya parke yolda yapmıyo fakat asfaltta 90 km geçtiğimde acayi.p bı tıkırdama sesi geliyo.araç daah 1000kmde.kafayı yemek üzereyim.uzun yola çıkmak istemiyorum bu yüzden.aranızda neden olduğunu bilen varsa çok sevinirim.teşekkürler.

• Arkadaşın biride aynı sorundan bahsetmiş kardeş.
    "FaBeRgE: bence de corolla ama ben 307 kullanıcısıyım inan hiçbir sorunu yok. Pug'larda inan bazı şeyler şans işi çok sorun çıkaran 307ler gördüm benim tek sorunum arkadan gelen tıkırdılardı birkaç işlem sonucu hepsi kesildi"
    Burayı incele ve o arkadaşla görüş istersen. PM atabilrisin.

http://forum.donanimhaber.com/m_10727299/tm.htm
  • Isofix Koltuk baglanti noktalarina ya da arka koltuklarin bagaja erismek icin acma yerine bir bakmayi dene dostum oradan olabilir.
  • teşekkür ederim dostum.yalnız bi sorum olucak.isofix bağlantı ne demek.
  • Dostum Basta hayirli olsun

Kitapcikta daha iyi bilgi bulabilirsin.
  • Arkadaşım,
    her araçta var mı bilmiyorum ancak bahsettiğin 307'nin kronik sorunu malesef.

Aldırmamaya çalış.
  • aslında basit bir ses olabilir, emniyet kemerlerinin tıkırtısı olmasın,

mantıklı gelmeyebilir, bana kalırsa tıkırtının sebebi bu, yada plastik kaplamaları kontrol et gevşeme yapmış olan varmı
  • yok dostum emniyet kemerini kontrol ettim.istetmeyi söküp arasına bez sıkıştırdım.aslında sesin nerden geldiğide anlaşılmıyo.arkadanmı,üsttenmi,alttanmı belli değil ama ses arabayı sattıracak kadar fazla.çok basit bişeye benziyo ama ben çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas2002

yok dostum emniyet kemerini kontrol ettim.istetmeyi söküp arasına bez sıkıştırdım.aslında sesin nerden geldiğide anlaşılmıyo.arkadanmı,üsttenmi,alttanmı belli değil ama ses arabayı sattıracak kadar fazla.çok basit bişeye benziyo ama ben çözemedim.

şu an tek akıla gelen şey egzos ısı kalkanlarından gelen ses, perçin atmış rüzgar vurdukça oynuyor yerinde, veya toz toprak dolmuş tıkırdıyor, dene bakalım temizlettir sonuç ne olacak
  • Servise git yanına bi usta al çık çevre yoluna bas, gelen sesleri o da duysun..
  • plastik kaplama dediğin dış çamurluklarmı?arabanın dış kapılar hariç tamamı plastikte?
  • aynısını yapıcam da 1000 km aracı servise götürmek acı olanı...
  • Bu muhtemelen arka plakalıktan gelen ses. Plakayı sabitletirseniz kesilir.
  • ARKADASIM BENDEDE 2006 MODEL 307 VAR
    AYNI ŞİKAYET BENDE DE OLDU.MAALESEF BU KRONİK Bİ PROBLEM.FAKAT BİZ BU SORUNU ÇÖZDÜK
    VE ARTIK HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ KALMADI.NEDENİ ARKA TEKERLEKLERDE Kİ BAĞIMSIZ SÜSPANSİYON.BU NEDENLE ARACIN ARKA TRAVERS BURÇLARI PATLIO VE GİTTİĞİN ZAMAN DİREK GARANTİDEN DEĞİŞTİRİOLAR.VE BİR DAHA TEKRARLAMIYOR.ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN ÇOK KOLAY Bİ PROBLEM .GARANTİN VARSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonemanxx

ARKADASIM BENDEDE 2006 MODEL 307 VAR
    AYNI ŞİKAYET BENDE DE OLDU.MAALESEF BU KRONİK Bİ PROBLEM.FAKAT BİZ BU SORUNU ÇÖZDÜK
    VE ARTIK HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ KALMADI.NEDENİ ARKA TEKERLEKLERDE Kİ BAĞIMSIZ SÜSPANSİYON.BU NEDENLE ARACIN ARKA TRAVERS BURÇLARI PATLIO VE GİTTİĞİN ZAMAN DİREK GARANTİDEN DEĞİŞTİRİOLAR.VE BİR DAHA TEKRARLAMIYOR.ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN ÇOK KOLAY Bİ PROBLEM .GARANTİN VARSA

yeni 307 lerde arka süspansiyon tam bağımsızmı yoksa resimdeki gibi torsiyon çubuklu mu ?
    tam olarak anlatmak istediğim focus ve civic te ki gibimi yoksa kardeşi c4 gibimi ? c4 tam bağımsız değil çünkü

307 hdi asfaltta gelen ses

• arkdasım servise gidiosun diosun ki arkadan ses gelio diosun ve bırakıosun ve ücretsiz bi şekilde yapıolar bendede gelio fakat benmkinde tesisat vardı arka silcek motorunu kapatan plastik gevsemişti yaparız dediler bende servise gittiginde sölicem eger o olduktan sora yine teste cıkıcaklarmış yine gelirse baska bir işlem yappıcaklar servis kronik oldugunu söledi ama takma kafana 307 almışın ses duyucaksın sana söliiim ama her geldiginde götür servise kessinler sesini
  • 307 kullanacaksan seslere ve servise alışacaksın . Bir arkadaşım alışamadı ve 2006 HDI'nı 2000 km dolmadan sattı. Araba 6 ayın dört ayını serviste geçirmişti. Şimdi ikinci el Twingo'ya biniyor ve psikolojisi yeni yeni düzelmeye başladı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 15 Aralık 2006; 23:55:21 >
  • asfalt ağlıyodur sorun yok

Ben olsam servise bi giderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.