Şimdi Ara

307 hdı yardım lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 307 1.4 hdı alacagız arkadaslar kısa zamanda yanı 1.2 ay ıcınde alacagız hata yapmak ıstemıyoruz 2002 2003 2004 alınırmı sorun cıkartıyor dıyorlar,bılıyorum klasık bır soru ama gercekten basımızı cok agrıtırmı bu araclar yardım lutfen 1.4 70 hp nın performans bılgılerını verırsenız sevınırım teknık verı degılde kullanan arkadaslar performans bılgısı verırse ıyı olur ltfen yardım sız ne dersenız ona gore olacak arkadaslar

• selamlar
    armağan arkadaşımız 2003 modelini kullanıyor.
    şikayeti yok bildiğim kadarı ile.

elbetteki performans pek de iyi değil.
    ford focus tdci ghia almak için aracını satacaktı.

arm nikli arkadaş.

bu arada ben 2005 model XT kullanıyorum.
    en önemli kusuru gürültülü amortisörleri idi.
    ama onunda çaresini bulduk sayılır.
    bakalım ne kadar fark edecek.
  • Evet arkadaşım ben 2003 modelini kullanıyorum , şu an 90.000 küsür km'de aracım daha bana bir problem çıkarmadı.Sadece aracı ilk aldığımda motorunu yıkatmıştım serviste usta hararet mişürünü sökmeyi unutmuş haliyle mişür yanmıştı , başka da bir problem yaşamadım Performans olarak araç çok süper bir performans sunmuyor yani nasıl diyim gaza bastın mı altından kaçıp gitmiyor , fakat yokuşlarda da gerçekten güzel bir performansı var , sollamalarda eğer tek gidiş tek geliş yoldan gidiyorsam vitesi 4e düşürüp öyle çıkıyorum sollamaya gayet de yeterli oluyor.Yakıt tüketimi yazın şehir içi klima açık olarak 5.5 LT civarında dolaşıyordu deposu 60 LT olmasından dolayı şehir içi rahatlıkla 1000km yapabiliyor bir depo ile , şehirler arası da 90-100 giderseniz 4-4.5 LT sarfiyatı var ancak biraz gaza geleyim bastırayım 150-160 gideyim derseniz tüketim anında 8-9 LT'lere fırlıyor Bu fiyata alınabilen dizel araçlara bakıldığında bence performans aşırı önemli değilse en iyi seçenek 307 , ön camı çok büyük bu da ferahlık olarak geri dönüyor , iç mekanı da gayet geniş benim boyum 1.93 kilom da 93 arabanın önüne arkasına her yerine rahatça sığabiliyorum , düşünün işte Alırken bence çok da ucuzlara kaçmayın , 3 kuruş ucuz diye elalemin yıpranmış arabasını almayın kendinize Araç hakkında başka sorun varsa burdan veya PM'den istediğin gibi çekinmeden sorabilirsin arkadaşım , şimdiden ne alırsan al hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Evet arkadaşım ben 2003 modelini kullanıyorum , şu an 90.000 küsür km'de aracım daha bana bir problem çıkarmadı.Sadece aracı ilk aldığımda motorunu yıkatmıştım serviste usta hararet mişürünü sökmeyi unutmuş haliyle mişür yanmıştı , başka da bir problem yaşamadım Performans olarak araç çok süper bir performans sunmuyor yani nasıl diyim gaza bastın mı altından kaçıp gitmiyor , fakat yokuşlarda da gerçekten güzel bir performansı var , sollamalarda eğer tek gidiş tek geliş yoldan gidiyorsam vitesi 4e düşürüp öyle çıkıyorum sollamaya gayet de yeterli oluyor.Yakıt tüketimi yazın şehir içi klima açık olarak 5.5 LT civarında dolaşıyordu deposu 60 LT olmasından dolayı şehir içi rahatlıkla 1000km yapabiliyor bir depo ile , şehirler arası da 90-100 giderseniz 4-4.5 LT sarfiyatı var ancak biraz gaza geleyim bastırayım 150-160 gideyim derseniz tüketim anında 8-9 LT'lere fırlıyor Bu fiyata alınabilen dizel araçlara bakıldığında bence performans aşırı önemli değilse en iyi seçenek 307 , ön camı çok büyük bu da ferahlık olarak geri dönüyor , iç mekanı da gayet geniş benim boyum 1.93 kilom da 93 arabanın önüne arkasına her yerine rahatça sığabiliyorum , düşünün işte Alırken bence çok da ucuzlara kaçmayın , 3 kuruş ucuz diye elalemin yıpranmış arabasını almayın kendinize Araç hakkında başka sorun varsa burdan veya PM'den istediğin gibi çekinmeden sorabilirsin arkadaşım , şimdiden ne alırsan al hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler.

308 çıktı fiyatlar biraz daha düşer bence 2005 model sonrası 1.6HDI ları da düşünebilirsiniz performans olarak mest olacaksınız dimi aRm

• verdıgınız cevaplar ıcın cok sagolun pekı 1.6 dızel alabılırmıyız 20 mılyarı aşmadan bulabılırmıyız
  • araba pazarlarına gıdenızın varmı yanı nettekı ılanlardan daha mı uygun oluyor 20 mılyar sınır var bızde benzınlıde almak ıstemıyoruz cok yakıyorlar arabayı alıpta kenarda nıye dursun degılmı sımdı 307 nın benzınlılerını uygun bulunur yanı ama ıste dedıgım gıbı almısken dızel alalım dıyoruz 1.6 dızel bulursak 20 ye 19 a acabaolurmu cokmu sey ıstıyorum :)
  • arkadaşım öncelikle internetteki fiyatlara bakma baya pazarlık yapılıyor. geçen cuma benzinli 307 sattım 21.000 ytl ye çok yaktığı için. bu haftada 307 sw hdi 1.6 110 hp aldım 2005 model 25.000 ytl. tüketimi neredeyse yarı yarıya farkediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efecs

arkadaşım öncelikle internetteki fiyatlara bakma baya pazarlık yapılıyor. geçen cuma benzinli 307 sattım 21.000 ytl ye çok yaktığı için. bu haftada 307 sw hdi 1.6 110 hp aldım 2005 model 25.000 ytl. tüketimi neredeyse yarı yarıya farkediyor.

iyi yapmışın
    bendede 2005 XT var benzinli
    acaba 2006 premium HDI alsammı diye düşünüyorum uzun zamandır

ne kadar fark alırlar ki?
  • 307 comfort 2006 hdi 16.000 km 90 hp 26.500 buldum. XT den sonra comfort gitmez ama.
  • quote:

307 comfort 2006 hdi 16.000 km 90 hp 26.500 buldum. XT den sonra comfort gitmez ama.

pahalı
    zaten alırsam premium alırım

beni 308 comfort bile kesmedi
    :))

bu arada her iki 1.6 motorun da karşılaştırmasını yapar mısın?

aslında bende SW istiyordum ama bulamadım kafama göre
    şimdi 5 kapıdanda memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 25 Ocak 2008; 22:45:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

307 comfort 2006 hdi 16.000 km 90 hp 26.500 buldum. XT den sonra comfort gitmez ama.

pahalı

kanka her 2 motor arasında fark şu yakıtta yarı yarıya performansta yarı yarıya
  • 1.6 HDI ile 1.4 HDI arasında çok uçuk bir performans farkı var Yani ben 307'nin 1.6 HDI 110hp versiyonunu kullandığımda resmen şok olmuştum o kadar fark olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti Tamam 1.4 HDI da taşıyor kasayı gerektiğinde doğru viteste yeterli performans veriyor ama 1.6 HDI resmen uçuyor ya 1.4'e göre Ama o dediğin rakama pertten toplama 1.6 HDI bile zor be dostum Sen yine temiz 1.4 HDI'lara bak bence , benim de focus sevdam vardı ama sönüştü şimdi focus alıcak olsam satardım sana arabayı , tabi alıcı olursan

• 1.4e devam et dıyorsunız 20 mılyara bulunmaz dıyorsunuz yanı artık bakacagız ya arkadasın dedıgı gıbı bayagı pazarlık yapılıyor keske 1.6 falan olsa ama bakacagız artık pekı dızel tdcı focus yenı kasa en uygun kaca bulunur bılgınız varmı maksat bılgı alısverısı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

1.4e devam et dıyorsunız 20 mılyara bulunmaz dıyorsunuz yanı artık bakacagız ya arkadasın dedıgı gıbı bayagı pazarlık yapılıyor keske 1.6 falan olsa ama bakacagız artık pekı dızel tdcı focus yenı kasa en uygun kaca bulunur bılgınız varmı maksat bılgı alısverısı :)
    27-28 liraya felan trend modelleri bulunuyor , 1.6 tdci 109hp bu 307lerde bahsi geçen 1.6 HDI motorla aynı motor olur kendileri yani performans 10 numara fakat nedense ben trend focuslara alışamadım ya nedense çok boş geliyor gözüme , tabi tercih senin yine arkadaşım.Benim anladığım kadarıyla senin bütcen 20 lira civarı o paraya da ancak B sınıfı (corsa,fiesta.polo vs.) dizel araçlar bulunuyor bunun yanında bir de 307ler var işte C sınıfı olarak.Yani senin bütçen için bence 307 en iyisi

• quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

pahalı

kanka her 2 motor arasında fark şu yakıtta yarı yarıya performansta yarı yarıya

yakıtta yarı yarıya dizel önde
    peki performans olarak kim kimin yarısı
    onu anlamadım

• dedıgın gıbı butce 20 mılyar cıvarı bır tane ınternette ılan buldum 22.500 e 2005 model 72000de boyle bulunyorsa dahada uygunu bulunur heralde kı bu arac 1.6 110 hp cok hosuma gıttı yanı araba pazarlarında da daha uygun bulunur dıye dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

dedıgın gıbı butce 20 mılyar cıvarı bır tane ınternette ılan buldum 22.500 e 2005 model 72000de boyle bulunyorsa dahada uygunu bulunur heralde kı bu arac 1.6 110 hp cok hosuma gıttı yanı araba pazarlarında da daha uygun bulunur dıye dusunuyorum
    1.6 olduğuna emin misin ?? O fiyata 1.6 HDI çok zor , o paraya 1.4 HDI'lar gidiyor 2005 modelleri... Ama olmaz diye de bir şey yok adamın acil nakite ihtiyacı vardır piyasanın altına satıyordur...
  • ailede toplam 3 adet 307 var 2si benzinli diğeri 2004 1.4 68hp dizel ruhsatta öyle yaziyor bu araba en ekonomik olanı ve performansıda okadar kötü deyil zaten dizel araç ekonomi için alınır bu araba 170km hıza çikiyorsa sorun yok demektir o zıpkın gibi dizellerin yakıtıda ona göredir saygılar efendim
  • evet ya
    araba comdan bakabılırsınız o fıyata arac emınım.Bulunur dıye dusunuyorum yanı bırde soyle bırsy var mesela 10 mılyar cıvarı arabalar pıyasasını koruyor
    obur turlu 20 mılyar olan araclar dusus var cunku adam gıdıyor kredı oranı dusuk bır kacmılyar fazlaya sıfır araba alıyor...pekı bır sey daha soracagım bu 1,4 70 beygırlerde
    0/100 kac sanıyede cıkar bu araclar you tubede var bır tane adam 11 sanıye toplam vıdeo,adam vurduruyor 95 100 gıbı bıtıyor vıdeo yapabılırmı acaba
  • kimse yokmu cevap lütfennnnnnn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.