Şimdi Ara

307 SW XR: Fiyat Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçla ilgili düşüncelerinizi isteyerek sizi meşgul etmeyeceğim; zira forumda yeterince doyurucu bilgi mevcut benim için.Sadece; aşağıdaki linkteki araçla ilgileniyorum; araçın fiyatı ile ilgili düşüncelerinizi bilmeye ihtiyacım var:Fiyatı nasıl; uygun mu pahalı mı?Zira bu araçların fiyat durumları ile ilgili bilgim sadece internetten edindiğim kadar.Orada da fiyatlar çok ama çok değişken.Kafam allak bullak oldu.Bu fiyata almaya değer mi?Teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-onur-otomativ-den-307-sw-56540399/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikia -- 4 Eylül 2011; 21:19:25 >

• Merhaba. Sanırım ben doğru kisiyim. 307 sw kullanıyorum. Cok memnunum. Aracım 87 bin kmde. Tam bir aile arabası. Şimdiye kadar hiçbir sorun yasamadım. İsim gereği sehir icinde Cok fazla dolaşmaya başladığım icin benzin beni biraz etkilemeye başladı. Dizel bir araç aldım. 307'yi satıyorum. İlgilenirseniz sahibinden ilan numarası 54396933. Onun dısında araçla ilgili sormak istediğiniz bir sey olursa yardımcı olabilirim.
  • Teşekkür ederim ilginiz için.Ancak, ben bu aracı 2003 Albea ile takaslayacağım.Ayrıca bu araçta BRC sıralı sistem tüp var.Ben sadece fiyat makul mu onu merak etmiştim; ama galiba buradan bir fikir edinemeyeceğim.Yine de sağolun.
  • Tamam ozaman. İlandaki aracın fiyatı kilometresine ve yılına göre gayet iyi. Üzerinde brc varsa ve araba gercekten temizse hiç kaçırma derim. Ben kullanicisiyim ve Cok memnunum. Bagajindaki büyüklük hiçbir arabada yok. Elektroniğine dikkat et sadece alırken. Camları düzgün açılıp kapanıyor mü? Sinyaller farlar düzgün yanıyor mü? Onlarda sorun yoksa sorun yok. Motoru 140 bin olmasına rağmen iyidir. Bence 100 bin binersin. Benim memleketimde satılıyor. Sorun çıkmaz bence :)
  • Arabayı bugün gittim gördüm.Gerçekten çok çok iyi kullanılmış.Takasa vereceğim Albea'yı da oradan almıştım ve çok memnundum.Tanıdık yani; güvenim tam.Konuştuk; hemen hemen de anlaştık.En başta motorun sesi beni hasta etmeye yetti.Birtek ön camda şoför tarafında iki karışlık bir çatlak var; kaskoluymuş araba, zaten kasko ölecek, ben kaskodan yaptırırım dedi.Galiba işlemler falan, hafta sonuna alırım.Bakalım, hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikia -- 6 Eylül 2011; 20:31:53 >
  • Cok sevindim. Hayırlısı olsun. İyi bir secim yapmissin. cam kırığı kaskoyu bozmuyor bildigim kadarıyla. Onu iyice araştırın bence. Albeadan sonra uçağa binmiş hibi hissedeceksin.
  • Çok teşekkür ederim.Araştıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xr modelimi yüksek ov pack modeli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.