Şimdi Ara

307 XR BVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu araba yakında benim olacak kısmetse.

yorumlarınız nelerdir. XR ve BVA ne demek ilk önce bunu sorayım.
    araba 2003 50.000 de... 110 beygir... tiptronic vites var.
    kazası fln da yok. hiç.

Ederi nedir sizce ? Yorumlarınız benim için değerli...
    iyi kötü bütün yorumlarınızı bekliyorum.

şimdeden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planewalker -- 10 Ağustos 2005, 19:32:57 >

• son olarak da araç sehir içi ne kadar yakar bunu öğrenmek istiyorum. eğer elinizde iyi bir kaynak varsa bana linkini verirseniz o da çok iyi olur...
  • XR 307 nin baz modeli, en düzü yani...
    BVA ise otomatik demek...
  • çok tessekkürler.
    zaten kafada olan biraz masraf etmek araca cünkü ucuza alıyorum sayılır.

ne kadar yakar ve sizce ederi nedir bu aracın ?
  • yok mu arkadaslar bilgili birisi peugeot konusunda... ??
  • eşdeğerlerinin hepsinden daha çok yakacağına emin olabilirsin. düz viteslisi 10lt yakıyor otm. sen düşün =(
  • Zaten makyajlandı.Fazla da yakıo başka bişiler tavsie edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    peugeot 307
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) araba alinma asamasinda artik geri donus zor.
    peki ederi nedir sizce ? 23 24 milyar eder mi ?
  • 2005 model 307 xr 1,6 düz sehir içi 8,2 şehir dışı 6,3 yaktım iç mekan olarak segmentindeki bütün arabalardan daha iyi ve özellikli. Google arştır pej. sitelerine git aradığın degerleri ve test sonuclarına ulaşıyorsun cok link var şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: alex73

2005 model 307 xr 1,6 düz sehir içi 8,2 şehir dışı 6,3 yaktım iç mekan olarak segmentindeki bütün arabalardan daha iyi ve özellikli. Google arştır pej. sitelerine git aradığın degerleri ve test sonuclarına ulaşıyorsun cok link var şimdiden hayırlı olsun.

fabrika 10 diyo sen 8 yakamazsın. çevreyolu filandır senin gittiğin. mümkün değil. ya da derviş sabrı var gaza hiç basmadan kullanıyosun.
  • dostum araba yeni gercekten devirli kullanmıyorum sehir merkezinden gidiyorum fakat en büyük etken daha kışın trafiğini görmedim
    quote:

Orijinalinden alıntı: nlty2000

quote:

Orijinalinden alıntı: alex73

2005 model 307 xr 1,6 düz sehir içi 8,2 şehir dışı 6,3 yaktım iç mekan olarak segmentindeki bütün arabalardan daha iyi ve özellikli. Google arştır pej. sitelerine git aradığın degerleri ve test sonuclarına ulaşıyorsun cok link var şimdiden hayırlı olsun.

fabrika 10 diyo sen 8 yakamazsın. çevreyolu filandır senin gittiğin. mümkün değil. ya da derviş sabrı var gaza hiç basmadan kullanıyosun.
  • hayırlı olsun araban.

bende geniş araba sevdigim icin 307 alıyorum.
    ayrıca güzel bir ses sistemi var kafamda...

yani öyle gazlamakla fln işim yok pek. sanırım fiyat hakkında bir görüşü yok kimsenin ?
    piyasası 23 24 dediler bana ama sizin gorusunuzde onemli... verir misin yukarıda anlattıgım arabaya 23 milyar ??
  • 2003 modelde yol bilgisayarı cd calar cruz kontrol gibi özelikler mevcutsa iyi gibi gözüküyo ama ben 2. el araştırması yapmadım seni yanıltmak istemem, tek diyecem ben arabadan su an cok memnunum.
    quote:

Orijinalinden alıntı: planewalker

hayırlı olsun araban.

bende geniş araba sevdigim icin 307 alıyorum.
    ayrıca güzel bir ses sistemi var kafamda...

yani öyle gazlamakla fln işim yok pek. sanırım fiyat hakkında bir görüşü yok kimsenin ?
    piyasası 23 24 dediler bana ama sizin gorusunuzde onemli... verir misin yukarıda anlattıgım arabaya 23 milyar ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.