Şimdi Ara

307 ye İn_Dash mı Double din mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ^307 aracıma cd changerin oldugu yere İn dash dvd (içten cıkmalı ekranlı) takmayı düşünüyorum. buraya in dash uyarmı yapan varmı? tavsiyelerinizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERSN -- 30 Nisan 2008; 23:14:08 >

• uyar tabi
    fabergenin aracına bakabilirsin
    forumda var
  • arkadaşım bence double dinler daha güzel oluyor.bende takılı.yinede sen bilirsin.sana bi resmini göndereyim..
  • işte double din

• evet doble da olabilir. zaten ın dash taksam bile önceki teybin irtibatlarını iptal etmeden olmayacak sanırım. cerceve işini nasıl hallettiniz?
  • çerçeve işi baya sıkıntılı.aslında satılıyormuş ama benim gibi mahrumiyet bölgesinde yaşayan biri için imkansızdı.bende kendim yaotım.mobilyacıdan mdf aldım,sunta ya benzer bişey,ama daha sağlam.onu tep boşluğuna ve teybe göre kestim ve zımparalayıp boyadım.2-3 saatimi aldı ama güzel oldu.iki parça halinde yaptım.

• bende düşünüyorum fakat yol bilgisayarının menülerine nasıl giriyorsunuz.Orjinal teybi üzerinde menü tuşları yani direksiyon yanındaki koldan girilmiyor.Bu araçların yokmu yol bilgisayarı yada menü tuşu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracın modeli ne
    bildiğim kadarıyla bazı modellerde yol bilgisayarı yok
  • evet bazılarında yok.Geçengün 2004 307 de gördüm lpg taktırıken.Baktım biraz gayet güzel ve fonlsiyonel.yol bilgisayarı olmadığı için problemde yokmuş.Bneim araç 2006 premium makyajlı seri.yol bilgisayarı var.dolayısıyla menü tuşlarına giremezsiniz eğer indash takarsanız.Yanılıyormuyum
  • şunun gibisi var mı?
    yerinizde olsam in dash yada double din alacağınıza bunu tercih ederdim.
    ebay da var.
    para olsa bende alacağım hiç düşünmeden

• haklısın rt3 gibisi yok ama cok pahalı sanırım
  • orj teybi sökünce yol bilgisayarı calışmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERSN

orj teybi sökünce yol bilgisayarı calışmıyor mu?

eski ve yeni kasalarda çalışır yol bilgisayarı
    yol bilgisayarının teyp ile alakası yoktur

ama yeni kasalarda araç içi menülere girermezsin.
    yani ekrankontrast ayarı
    follow me home özelliği süresi vs..
  • evet şükür..saol individul.sonunda aldık cevabımızı.menüye giriş yapamıyoruz fakat gerisi çalışıyor.Değermi? Bence değer...
  • bence eski teyibi torpido içine koyun
    ne olur ne olmaz belki lazım olur
    sonuçta orjinal donanımdır ve de bir takım ayar yapmak gerekebilir.

yurt dışında bir çok kere bu şekilde uygulama yaptırıyorlar
    teypler torpidoda saklı duruyor ama çalışır vaziyette

sizde boşalan yere in dash ya da double takailirsiniz.
    ana ekrandan bağımsız olarak

bence öyle yapın
  • peki orjinal teyp ve indasha gidecek kabloları paralel bağlayacak bir oto teypçi tanıyormusunuz?Özellikle Konya civarında.Çünkü bir aux çıkışı açtırmak için o kadar çok uğraştımki ben.söyledikleriniz çok mantıklı.Bende aynen sizin söylediklerinizi düşündüm fakat montajı kimin yapabileceğini düşününce olmaz herhalde Türkiyede diye vazgeçmiştim.PUG Servis yaparmı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 30 Nisan 2008; 23:56:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloapollo

peki orjinal teyp ve indasha gidecek kabloları paralel bağlayacak bir oto teypçi tanıyormusunuz?Özellikle Konya civarında.Çünkü bir aux çıkışı açtırmak için o kadar çok uğraştımki ben.söyledikleriniz çok mantıklı.Bende aynen sizin söylediklerinizi düşündüm fakat montajı kimin yapabileceğini düşününce olmaz herhalde Türkiyede diye vazgeçmiştim.PUG Servis yaparmı peki?

bu kısmı anlamadım arkadaşım neden pararlel bağlama ihtiyacı hissettin?

veya şöyle söyleyim.
    torpidoya koyacağın orjinal teyibin müzik işlevi olmayacak zaten
    sadece menülerde gezmek için sağ sol yukarı aşağı ok tuşunu
    seçim ve de çıkış tuşunu kullanmak için orada duracak

birde aracı satmak istediğinde belki orjinal satılırsa daha hızlı satılır diye düşündüm.
    iki teyibi birbirine bağlayamazsın diye düşünüyorum.

• rd4 ü söktüğünde (teyibi) bir kaç kablo demeti çıkar
    bunlar
    besleme
    müzik sistemi için kolonlara giden kablolar
    anten kablosu

birde aracın BSI sistemi ile iletişim kurmak için (menü vs..) kablolar olmalı

bence iyi bir usta bunlara erkek dişi soket kullanarak kablo demetlerini torpido gözüne kadar uzatabilir.
    iki tanede L yapılır
    içerden üste doğru (hava yastığına doğru) monte edilebilir.
    zaten yukarda olacağı için sökülme esnasında açılan vida delikleri de görünmez.

yinede sağlam bir usta en iyisini düşünür

• Orjinal teybin çalışabilmesi için besleme kablolarına ihtiyaç yokmu.Besleme kabloları aynı zamanda indashıda beslemesi gerekmiyormu.Bu da teknik bir dille olmasada paralel bağlama anlamına geliyor.Yani kabloları tek beslemeden çift beslemeye çıkartması gerekiyor.İşte bunu yapabilecek usta varmı demek istemiştim ben.
  • taktığı teyibe besleme kablosu çekmeyi unutan zaten usta olamaz.
    paralel bağlayacak derken sanki hem eski hem de yeni ünitenden ayrı ayrı çıkış almak istiyorsun gibi anladım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.