Şimdi Ara

307 ye ÖNEREBİLECEĞİNİZ LPG SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    307 PEJO 2005 MODEL ARACIMA LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM ÖNEREBİLECEĞİNİZ VEYA REFERANS GÖSTEREBİLECEĞİNİZ BİR MARKA VEYA SERVİS VARMIDIR?
    DAHA ÖNCE 307 TE DÖNÜŞÜM YAPAN USTALARDAN VE DÖNÜŞÜM YAPTIRAN ARKADAŞLARDAN YARDIMLARINI BEKLİYORUM
    AKLIMDA FORUMA İNCELEDİĞİMDEN DOLAYI ATİKER VE TARTARİNİ MARKALARI VAR
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
    TEŞEKKÜRLER

• forumda aynı sayfanın alt kısımlarına doğru bakarsan bir arkadaş daha yeni 2004 model 307 sine taktırdı zavoli marka lpg.çok ta memnun.göz at istersen.
  • ARKADASIM SAN A ATİKER DERİM EKONOMİYE 1-0 ÖNDE BAŞLA

FUUL GRUP ARAÇLARA ATİKER DİYORUM BİR KULLANICI OLARAK

SANA ŞAFAK OTOGAZI TAVSİYE EDERİM

NE MUTLU ATİKERLİYİM DİYENE

ATİKER CLUB

206 PEJO
  • bahsi geçen arkadaş benim :)
    bahsi geçen konu da şu: http://forum.donanimhaber.com/m_15344633/mpage_1/key_//tm.htm#15344633

zavoli kesinlikle tavsiye edeceğim bir marka , hiçbir sorun yok. diğer markalarla da ilgili -kullanmadığım için- yorum yapamıyorum. Ama taktıracağın markadan 307 referansı almadan taktırma bence . mesela atiker taktıracaksan seninkinin aynından 307'ye taktırmış biri bul görüş. ben öyle yaptım çünkü... istanbuldaysan bizim arabaya bakabilirsin mesela 307 - zavoli uyumunu görmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gligaMesH -- 9 Temmuz 2007; 11:53:48 >
  • servisimizde ve peugeot servislerin montajlarımızı görebilirsiniz. bilgi için 216 - 466 9 333
  • TEŞEKKÜRLER UĞRAYABİLİRSEM BİR ÇAYINIZI İÇMEYE GELİRİM
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

servisimizde ve peugeot servislerin montajlarımızı görebilirsiniz. bilgi için 216 - 466 9 333
  • Merhabalar hocam;

Bende aracıma ilk Atiker marka KİT taktırdım yasadıgım problemlerden sonra onu sokturup Landi Renzo taktırdım. 48 ltlikte tank koydular. Aracın gidişi iyi bir problemde yok masallah. Lakin L.Renzonun enjektörleri diğer markalara göre biras sesli çalısıyor rölentide calısrken enjektör sesini duyabiliyorsun. bunun sebebide Landi Renzonun BOSCH marka enjektörü mevcut markalar arasında en hızlı olması. yani yüksek devirlerde (misal 5000 bin ve üzeri) enjektörler tamamen açılmayıp (bu tamamen açılma olayının işeme diye bi tabiri var) hala sıralı bi şekilde açılıp kapanmaya devam ediyor.
    Yani benim takdırıpta rahatsız oldugum tek nokta enjektör sesi baska bişey yok, bide gas yaktıgın halde benzin ibresi sürekli düşüyoo normalde kontagı acıp kapadıgında ıbre yerıne gelmesı gerekıyor ama bızım 307lerde durum farklı bende misal 200-300 km yapınca kendi kendine yükseliyor tekrar.
    tasarruf konusunda su bilgileri verebilirim, Sehir içinde 140-160 ykr yakıyor araba eger uzun yolda kullanıp 90-100 arası gidersen 121 e kadar düşlüyor. En son Adana- İstanbul arsında 110 YTL lik gazla 907 km yaptım. arabada ben dahil 3 kişi bagaj yarı dolu ve FULL dolu bi benzin deposu ile.

• size katılmıyorum atiker kullanan 307 tanıdıklarım var ve gayet memnunnan yaşadığınız problemin kitten değilde takan ustadan kaynaklandığını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhandisli

Merhabalar hocam;

Bende aracıma ilk Atiker marka KİT taktırdım yasadıgım problemlerden sonra onu sokturup Landi Renzo taktırdım. 48 ltlikte tank koydular. Aracın gidişi iyi bir problemde yok masallah. Lakin L.Renzonun enjektörleri diğer markalara göre biras sesli çalısıyor rölentide calısrken enjektör sesini duyabiliyorsun. bunun sebebide Landi Renzonun BOSCH marka enjektörü mevcut markalar arasında en hızlı olması. yani yüksek devirlerde (misal 5000 bin ve üzeri) enjektörler tamamen açılmayıp (bu tamamen açılma olayının işeme diye bi tabiri var) hala sıralı bi şekilde açılıp kapanmaya devam ediyor.
    Yani benim takdırıpta rahatsız oldugum tek nokta enjektör sesi baska bişey yok, bide gas yaktıgın halde benzin ibresi sürekli düşüyoo normalde kontagı acıp kapadıgında ıbre yerıne gelmesı gerekıyor ama bızım 307lerde durum farklı bende misal 200-300 km yapınca kendi kendine yükseliyor tekrar.
    tasarruf konusunda su bilgileri verebilirim, Sehir içinde 140-160 ykr yakıyor araba eger uzun yolda kullanıp 90-100 arası gidersen 121 e kadar düşlüyor. En son Adana- İstanbul arsında 110 YTL lik gazla 907 km yaptım. arabada ben dahil 3 kişi bagaj yarı dolu ve FULL dolu bi benzin deposu ile.

• bir atiker kullanıcısı olarak bendede sadece sabahları arac cok zor calısıo buda insanı sinir edio bunun haricinde bir sorun yok ama buda cok ciddi bir sorun acil bir işin olsa 5dk. ugras araba calısacak die arkadasın 70küsür model diesel golf1 'i var o bile benle alay eder oldu 2005 model nere o nere arada 30küsür yıl var ama dururm ortada atiker sebeb oldu duruma ve çözümünüde bulamadı!!!
  • bahsettiğiniz durum çok önemli. aracınız zarar görebilir. en kısa zamanda ayarlarına baktırın gerekirse parçalarını değiştirin.
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtyrtsvn

bir atiker kullanıcısı olarak bendede sadece sabahları arac cok zor calısıo buda insanı sinir edio bunun haricinde bir sorun yok ama buda cok ciddi bir sorun acil bir işin olsa 5dk. ugras araba calısacak die arkadasın 70küsür model diesel golf1 'i var o bile benle alay eder oldu 2005 model nere o nere arada 30küsür yıl var ama dururm ortada atiker sebeb oldu duruma ve çözümünüde bulamadı!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.