Şimdi Ara

308 1.6 THP 156 Hp Motor Modifikasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar demek istiyorum öncelikle :) Peugeout 308 1.6 THP 156Hp aracıma motor modifiyesi yapmak istiyorum ancak araç garanti sürecinde ve modifiye üzerine çok aman aman bilgilerede sahip değilim. Standart chip tuning uygulamaları ile 200 Hp ye kadar çıkabileceğini okudum ve bu işleminde maliyeti aşşağı yukarı 300€ olacak. Yaptığım işlemlerin garantiyi bozmaması adına takılıp çıkarılabilen bir şeyler yapmak istiyorum ancak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Chip tuning i yaptırsam garanti bozulurmu ? 200 Hp ye çıkarttığımda araçta zorunlu değişiklik yapmam gereken yerler nelerdir vb. sorularım var. Birde aracım makyajlı kasa yani arka difüzör geldi bu plastik parça tek başına satılıyormu ? eğer satılıyorsa 0 bir difüzör alıp kestirip çift çıkış RCZ susturucusu yada performans odaklı bir egzos taktırmayıda düşünüyorum.
    Yorumlarınız yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler

• Chip Tuning Uzmanı nickli abimiz bu işi yapıyor. Megachips adlı kurumun sahibidir. Garntili olarak yapıyor bu işi.

İlgili konular;

http://forum.donanimhaber.com/m_8921015/mpage_32/f_/key_//tm.htm#65929756

http://forum.donanimhaber.com/m_63247282/mpage_3/f_/key_//tm.htm#65814396
  • valla forumdan bir abimizin motorunu 150 binde eline vermişti ,focusdu galiba araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150.000 e kadar zaten elimde tutmam diye düşünüyorum ama chip öncesi bulabilirsem şu difüzör çift egzos işini ve açık hava filtre kitini düşünüyorum sanırım. Çünkü yazılanları detaylıca okuduğumda Türkiyede chip işinden anlayan uzmanın sınırlı sayıda olduğunu destek konusunda ise benim beklentimi karşılayıp karşılayamayacağından emin değilim...ama hala içimde bir yaptırma isteğide var :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.