Şimdi Ara

308 aldım, foruma teşekkür ederim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 308 iyi. yeni kasa olarak gormuyorum, 308 in guncellenmis hali, ki bu bence daha da iyi. gule gule kullanin. on camin genisligine alistiktan sonra insan baska araba begenmiyor kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu saatten sonra hayirli olsun demek olur sadece. Keskesi mi kalmis? Arkadas begenmis, almis. Neyse hocam hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: farks
    Fransız araç alarak hata yapmışsınız (Peugeot sahibi biri olarak söylüyorum) ama aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Her araç bir diye bir şey yok keyifli günlerde kullanın. Ankara içindeyseniz servis konusunda fikir verebilirim.

Hocam Fransızlar, hangi konu yada konularda kötü?
    (Herhangi bir art niyetim yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

5-6 sene önce arkadaş dizel 207 sw aldı ben ise benzinli i30 aldım.
    Benim arabada tek sorun yok, o benim 2 katım yol yaptı ama onunkinde de sorun yok :-)

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın..

imzanızdaki söz için size selam gönderiyorum :)
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. İçinize sindiyse dünyanın en güzel arabasını almışsınız, çünlü sizin ve beğenerek almışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

uzun süredir araba araştırıyordum. favorim i30'du, hekim indiirmiyle beraber 47 gibi bir fiyat aldım dizel style için. hiç aklımda yokken bugün peugeot'a uğradım ve 308'de karar kıldım. birkaç bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım ve akşam üzeri kapora verdim.

araç e-HDi (otomatik vites) 112hp active donanım beyaz 308. 47,900 liraya verdiler. benim için elzem donanımlar mevcut. kalite olarak mükemmel bir araba değil ama motor gerçekten çok etkileyici hem güç hem yakıt tüketimi bakımından. aynı motorun focus ve 508'den S60'a kadar kullanılıyor olması güven veriyor.

forumdan çok yararlandım, herkese teşekkür ederim.

hekim indirimi nasıl oluyor hocam ? ne kadar avantajlı oluyor ?

edit: hayırlı olsun aracınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Nisan 2013; 21:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Öncelikle hayırlı olsun.

10 yıldır sağı solu makyajlana makyajlana satılan eski bir araç almışsınız.

i30 dizel otomatik fazla yakıyor fakat en azından C4 alsaymışsınız.

10 yil mi ? 2008 de cikti, gecen sene makyaj bir defaya mahsus yapildi. Seneye de kasa degisir. 4 senede kasa degistirmesinden cok daha iyi.

Sochaux fabrikasinda beraber uretilen kardesi C4'u de bu fiyata bulmasina imkan yok. Bende 308, kuzenimde c4 var. Buyuk bir fark yok.

@asdfg112 Guzel tercih hocam. Hayirli olsun. Bu fiyata B sinifi satiliyor artik. 3 ay once daha da ucuza alabilirdiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

uzun süredir araba araştırıyordum. favorim i30'du, hekim indiirmiyle beraber 47 gibi bir fiyat aldım dizel style için. hiç aklımda yokken bugün peugeot'a uğradım ve 308'de karar kıldım. birkaç bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım ve akşam üzeri kapora verdim.

araç e-HDi (otomatik vites) 112hp active donanım beyaz 308. 47,900 liraya verdiler. benim için elzem donanımlar mevcut. kalite olarak mükemmel bir araba değil ama motor gerçekten çok etkileyici hem güç hem yakıt tüketimi bakımından. aynı motorun focus ve 508'den S60'a kadar kullanılıyor olması güven veriyor.

tıp ve diş hekimlerine, emin değil ama bir de veterinerlere galiba mart ayı boyunca %3-4 gibi bir ekstra indirim vardı hyundai'de. merak etmeyin çok sık oluyor bu, öğretmenlere de yapıyorlar bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Öncelikle hayırlı olsun.

10 yıldır sağı solu makyajlana makyajlana satılan eski bir araç almışsınız.

i30 dizel otomatik fazla yakıyor fakat en azından C4 alsaymışsınız.

10 yil mi ? 2008 de cikti, gecen sene makyaj bir defaya mahsus yapildi. Seneye de kasa degisir. 4 senede kasa degistirmesinden cok daha iyi.

Sochaux fabrikasinda beraber uretilen kardesi C4'u de bu fiyata bulmasina imkan yok. Bende 308, kuzenimde c4 var. Buyuk bir fark yok.

@asdfg112 Guzel tercih hocam. Hayirli olsun. Bu fiyata B sinifi satiliyor artik. 3 ay once daha da ucuza alabilirdiniz :)

daha iyi bir fiyat mı :) şimdi yıkıldım, lütfen bana 45bin gibi bir fiyattan bahsetmeyin hocam pişman olurum sonra sene sonunu beklemediğim için :)

• quote:

quote:

quote:

tıp ve diş hekimlerine, emin değil ama bir de veterinerlere galiba mart ayı boyunca %3-4 gibi bir ekstra indirim vardı hyundai'de. merak etmeyin çok sık oluyor bu, öğretmenlere de yapıyorlar bazen

Öğrendiğim iyi oldu babam diş hekimi Peki sadece hyundai ye özel bi kampanya değil mi? Babam yeni i30 u beğeniyorda Herhangi bir süresi var mı birde ?

• Hekim indirimi ne ola ki

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: farks
    Fransız araç alarak hata yapmışsınız (Peugeot sahibi biri olarak söylüyorum) ama aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Her araç bir diye bir şey yok keyifli günlerde kullanın. Ankara içindeyseniz servis konusunda fikir verebilirim.

Hocam Fransızlar, hangi konu yada konularda kötü?
    (Herhangi bir art niyetim yok)

Hocam araçtan araca değişir tabi benim aracım 206+. Aracın direksiyonu bir kere kamyon direksiyonu gibi demiyorum öyle :) Süspansiyon aşırı sert. Bunların dışında bence en önemlisi belli bir yıldan sonra sağından solundan sesler geliyor. Araba kendini bırakıyor. Yürüyen aksam motor olarak demiyorum bunu ki motoru bence gerek tüketim olarak gerekse dayanıklılık olarak çok başarılı. Aslına bakarsanız içinde kullanılan malzeme göğüs bölgesi olarak kötüde değil ancak kapılarda kullanılan malzeme berbat. Araçtan belli süre sonra sesler geliyor. Bazen tedirgin oluyorum çukura girince. Somut örnek isterseniz koltuklar 1. yıldan itibaren oynamaya başladı 3 kez servis yüzü gördü hala oynuyor. Kapıları biraz sert kapatın kapı içindeki aksam şangırdıyor sanki :)

Şimdi düşünüyorum ben aracımın normal şekilde üstüne düşüyorum. Ne fazla ne eksik. 3 yıl sonrayı düşününce korkuyorum. Fransız araç alınmaz demiyorum ama bence belli bir tutarın üzerine Fransız araç almak bence mantıklı değil. Bunu sadece pug olarak veya 206+ olarak düşünme reno ve citroeninde durumu farklı değil.

Hocam Japonlar icat eder, koreliler oyun oynar, Fransızlar öpüşür, almanlar araç üretir. Bazı şeyleri bazı ülkeler daha iyi yapıyor maalesef. Ben şöyle yırttım aracı 3.000 tl den fazla indirimli almıştım. akraba diyebilcem birinden almıştım, herşeyden önce hediyeydi kendi param olsa içimde kalmasın bakarım showrooma gider ama paramıda fransıza yatırmam.

Aracımın garantisi geçen perşembe bitti. Servis ile olan diyaloğumda geçen perşembe bitti. Birine gidersin insan gibi muamele görmezsin diğeri işini güzel yapar tuzlu yapar. Sanayi esnafı şöyledir böyledir ama insaflıdır ve servis elemanlarından kat be kat bilgilidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öğrendiğim iyi oldu babam diş hekimi Peki sadece hyundai ye özel bi kampanya değil mi? Babam yeni i30 u beğeniyorda Herhangi bir süresi var mı birde ?
    malesef bitti bile hekim indirimi :( belki uzatmışlardır öğrenebilirsiniz bayilerden

• Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

308'in japon araçları dışında sorunsuzlukta ilk 10'a girebilen tek avrupa yapımı araç olduğunu bilmeyen, kulaktan dolma bilgilerle yazan bir yığın yazarı sallamayın hocam.

sınıfının en sorunsuz araçlarından birine sahipsiniz şu anda. tek üzücü nokta kasa değişiminin çok yakın olması. bu sebepten c4 ya da i30 tercih edilebilinirdi. onun dışında oldukça iyi bir araç. hayırlı olsun.

Pejo ve sorunsuZ??? Pejo 307 ocagimiza incir agaci dikti o sanzuman yok mu o sanzuman berbat bur secim hayirli olsun demek duser

• quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

308'in japon araçları dışında sorunsuzlukta ilk 10'a girebilen tek avrupa yapımı araç olduğunu bilmeyen, kulaktan dolma bilgilerle yazan bir yığın yazarı sallamayın hocam.

sınıfının en sorunsuz araçlarından birine sahipsiniz şu anda. tek üzücü nokta kasa değişiminin çok yakın olması. bu sebepten c4 ya da i30 tercih edilebilinirdi. onun dışında oldukça iyi bir araç. hayırlı olsun.

Pejo ve sorunsuZ??? Pejo 307 ocagimiza incir agaci dikti o sanzuman yok mu o sanzuman berbat bur secim hayirli olsun demek duser

artık pejolar daha sorunsuz hocam.

307 sorunluydu, şu anda ise avrupa üretimi araçlar içinde en sorunsuzu 308.

sorunsuz araca siz 307'de sorun yaşadınız diye sorunlu mu diyelim, doğrudur 307 serisi sorunludur.

e focus ghai'da sorunludur, yeni focus sorunlu mu ?
    mercedes artık sorunsuz bir marka mı ? araçlar değişir.

• Bende bişeyler yazayım.Çünkü kullanmayanlar atıp tutmuş sadece.Aralık 2012 de 110 hp'lik 2010 model 308 aldım.Bu araçta 307 de bulunan sorunlar giderilmiş.Ön cam oldukça geniş ve hızı hissettirmiyor.Aracım 6 ileri vites 260 tork6. viteste 90 km hızda devir 1700 de ortalama tüketim 3.5 lt.Araçla en fazla 160 km hıza çıktım denemek için devir 3200 de 6.vites ve bence araç 210 km civarında son hıza ulaşır.Şu ana kadar en ufak bir problem olmadı.Yağı 15000 kmde bir değişiyor.Motorun sesi çok çok az sadece düşük viteslerde ve hızlanırken biraz hırıltılı.İç hacmi sınıfının en iyisi.Bagaj büyük.Arabadan beklentilerimin hepsini karşıladı.Senin alacağın kasa benimkinin makyajlı olanı ki o dahada iyidirBirde otomatik mi aldın manuelmi acaba?Otomatikleri direksiyon yanındaki kulakçıklardan manuelde kullanıyorsun.
    Hayırlı olsun aracın.

• Hayırlı olsun arkadaşım.

Güle güle ve kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

Bende bişeyler yazayım.Çünkü kullanmayanlar atıp tutmuş sadece.Aralık 2012 de 110 hp'lik 2010 model 308 aldım.Bu araçta 307 de bulunan sorunlar giderilmiş.Ön cam oldukça geniş ve hızı hissettirmiyor.Aracım 6 ileri vites 260 tork6. viteste 90 km hızda devir 1700 de ortalama tüketim 3.5 lt.Araçla en fazla 160 km hıza çıktım denemek için devir 3200 de 6.vites ve bence araç 210 km civarında son hıza ulaşır.Şu ana kadar en ufak bir problem olmadı.Yağı 15000 kmde bir değişiyor.Motorun sesi çok çok az sadece düşük viteslerde ve hızlanırken biraz hırıltılı.İç hacmi sınıfının en iyisi.Bagaj büyük.Arabadan beklentilerimin hepsini karşıladı.Senin alacağın kasa benimkinin makyajlı olanı ki o dahada iyidirBirde otomatik mi aldın manuelmi acaba?Otomatikleri direksiyon yanındaki kulakçıklardan manuelde kullanıyorsun.
    Hayırlı olsun aracın.

otomatik aldım arkadaşım. yerli değil de yabancı forumlara baktım, sadece ilk senesinde bazı problemler yaşamış 308, sonraki senelerde hep en sorunsuz araçlardan biri olmuş. zaten paranın kolay kazanılmadığının farkında olan biriyim ve mümkün olduğu kadar dikkatli kullanacağım aracımı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.