Şimdi Ara

308 aldım, foruma teşekkür ederim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 308 tavsiye etmiştim.Doğru bir karar verdin arkadaşım güle güle kullan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lysden 308 aldın sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun aracınız. 6 seneden fazla dizel 307 ye bindim hiçbir sorun yaşamadım inş sizde yaşamazsınız. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • Bende 6 senedir dizel 307 kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca 307 deki sürüş konforunu kullandığım aynı sınıf çoğu araçta bulamadım...
    Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız en önemlisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

bende lysden 308 aldın sandım

ygs olmasın o ? bende öyle sandım forumda arıyor suçu diyecektim
  • iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Hocam olumsuz yorumlara kulak asmayin sonucta kendini kanitlamis bir arac sahibi olmussunuz kazasiz belasiz binmenizi dilerim

• Gayet güzel alınabilecek, ailecek binilebilecek, konforlu, şehir içine de uzun yola da uygun derli toplu bir araba.
    1.4hdi 307 kullandım, tek ilginçliği arka tekerleklerin çukura düştüğünde tahta bir takozla tampona vurulması gibi bir ses çıkartmasıydı.
    Fakat bu sesi darbe olarak içeri iletmiyordu. Bir de 20bin km'de falan ampül patlatırdı, neden bilemiyorum..

1.6 benzinlisi maşşallah iyi yakar.
    1.4 veya 1.6 dizel ile şehir içinde 5.5lt ortalama çıkar.
    5.viteste 3bin devirde 130km civarı sürate ulaşır, bu da arabadakilerin huzursuz olmasını önler.

-12C ve daha soğuk havalarda kapalı garaj önerilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

uzun süredir araba araştırıyordum. favorim i30'du, hekim indiirmiyle beraber 47 gibi bir fiyat aldım dizel style için. hiç aklımda yokken bugün peugeot'a uğradım ve 308'de karar kıldım. birkaç bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım ve akşam üzeri kapora verdim.

araç e-HDi (otomatik vites) 112hp active donanım beyaz 308. 47,900 liraya verdiler. benim için elzem donanımlar mevcut. kalite olarak mükemmel bir araba değil ama motor gerçekten çok etkileyici hem güç hem yakıt tüketimi bakımından. aynı motorun focus ve 508'den S60'a kadar kullanılıyor olması güven veriyor.

forumdan çok yararlandım, herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun gayet güzel bir seçim yapmışsınız fiyat olarakta gayet uygun bir araç emsalllerine göre bu arada konuda kedi ciğer meselesine dönmüş söylemeden edemeyeceğim yorum yazanların birçoğu bu arabayıbilmeden etmeden yorum yazmış karalama kampanyası başlatılmış çok yazık siz bu yazılanlara kulak asmayın aracınızı ağız tadıyla güle güle kullanın rahat olun burda her arabaya bir kulp takarlar .

• hocam hayırlı olsun chip ile efsane olur.Bende dizel otomatik araç bakıyorum üst sınır 45 ler civarı c4 ile 308 var ancak otomatik vitesi korkutuyor beni.Siz memnunmusunuz vitesten sarsıntı vb?
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

hocam hayırlı olsun chip ile efsane olur.Bende dizel otomatik araç bakıyorum üst sınır 45 ler civarı c4 ile 308 var ancak otomatik vitesi korkutuyor beni.Siz memnunmusunuz vitesten sarsıntı vb?

arabayı cuma teslim alacağız hocam. vitesle ilgili şunları söyleyeyim, dip gaz yaparsanız çok net bir şekilde geçişleri hissediyorsunuz. ama alışması çok kolay ve alıştığınız zaman çok konforlu bir hale dönüşüyor. tam vites atarken ayağınızı hafif kaldırıyorsunuz gazdan ve her şey yolunda:) zaten dikkat ederseniz Peugeot ve Citroen artık showroom'a bile genelde otomatik arabalarını getiriyor, güveniyor yani kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardatun

Gayet güzel alınabilecek, ailecek binilebilecek, konforlu, şehir içine de uzun yola da uygun derli toplu bir araba.
    1.4hdi 307 kullandım, tek ilginçliği arka tekerleklerin çukura düştüğünde tahta bir takozla tampona vurulması gibi bir ses çıkartmasıydı.
    Fakat bu sesi darbe olarak içeri iletmiyordu. Bir de 20bin km'de falan ampül patlatırdı, neden bilemiyorum..

5.viteste 3bin devirde 130km civarı sürate ulaşır, bu da arabadakilerin huzursuz olmasını önler.

kapalı garaj diyorsunuz yani? dizel araçlar için havadar bir yerde olması daha uygun diye duymuştum ama tekrar bir araştırırım yine. teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Hekim indirimi ne ola ki

hekimler gariban adam olduklarından hocam, firmalar onlara özel indirim yapıyor

Bu devirde ya doktor ya da ogretmen olacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: ardatun

Gayet güzel alınabilecek, ailecek binilebilecek, konforlu, şehir içine de uzun yola da uygun derli toplu bir araba.

kapalı garaj diyorsunuz yani? dizel araçlar için havadar bir yerde olması daha uygun diye duymuştum ama tekrar bir araştırırım yine. teşekkürler hocam

Sadece çok soğuk gecelerde mazot donduğu icin kapalı garaj iyi olur. yoksa sabah araba çalışmayabiliyor. Tecrübeme göre -12 ve sonrasi riskli dizel araçlar icin. Geceyi garajda geçirirse mazot donmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda-tt -- 3 Nisan 2013; 10:06:50 >

• Çoğu forumdaş peugeot karşıtı olsada 308 karşışında fazla sansları yok araçın kendine has özellikleri ve sorunsuzluk, güç anlamında kendini kanıtlamış bir model kullanıcısı olarak aracımı çok seviyorum umarım sizde benim kadar seversiniz kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Çoğu forumdaş peugeot karşıtı olsada 308 karşışında fazla sansları yok araçın kendine has özellikleri ve sorunsuzluk, güç anlamında kendini kanıtlamış bir model kullanıcısı olarak aracımı çok seviyorum umarım sizde benim kadar seversiniz kazasız belasız sürüşler

teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.