Şimdi Ara

308 aldım, foruma teşekkür ederim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hayırlı olsun. Yüzü hayli eskimiş, süspansiyonu kötü ve ham asfaltta bol bol takırdayan, platformu güncel modellere göre nispeten zayıf bir araç almışsınız.

kötü ve ham asfaltta takırdamayan araç hangileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Öncelikle hayırlı olsun.

10 yıldır sağı solu makyajlana makyajlana satılan eski bir araç almışsınız.

i30 dizel otomatik fazla yakıyor fakat en azından C4 alsaymışsınız.

10 yil mi ? 2008 de cikti, gecen sene makyaj bir defaya mahsus yapildi. Seneye de kasa degisir. 4 senede kasa degistirmesinden cok daha iyi.

Sochaux fabrikasinda beraber uretilen kardesi C4'u de bu fiyata bulmasina imkan yok. Bende 308, kuzenimde c4 var. Buyuk bir fark yok.

@asdfg112 Guzel tercih hocam. Hayirli olsun. Bu fiyata B sinifi satiliyor artik. 3 ay once daha da ucuza alabilirdiniz :)

daha iyi bir fiyat mı :) şimdi yıkıldım, lütfen bana 45bin gibi bir fiyattan bahsetmeyin hocam pişman olurum sonra sene sonunu beklemediğim için :)

2012 modelleri 46 bin civarına bırakıyorlardı hocam :)

Edit : Artık şu Peugeot ve sorunlu mu sorunsuz mu muhabbeti sıkmadı mı ? her konuda aynı muhabbet.

Sorunlu diyenlere istatistikle geliyoruz halen "kaynımda var, bozuk çıktı" tonunda muhabbetler dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 1 Nisan 2013; 23:11:44 >

• Hayırlı olsun güzel araçmış.
  • C4 daha güncel ve daha güzel idi,keşke onu secseydiniz.hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın , i30 dan nedem vazgeçtiniz acaba?

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Dizel Elite i30 almayı düşünen bendenize neden 308'e yöneldiğinizden bahsedebilirseniz bana da biraz fikir vermiş olursunuz. Teşekkürler.
  • hayırlı olsun ama bence çok yanlış tercih.

:eski bir 407 sahibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Hayırlı olsun. Yüzü hayli eskimiş, süspansiyonu kötü ve ham asfaltta bol bol takırdayan, platformu güncel modellere göre nispeten zayıf bir araç almışsınız.

Şu ana kadar tecrübe ettiklerim arasında Focus mk 1.5, Corolla, Civic Dream, Qashqai, Hacı kasa Passat.. İlk aklıma gelenler. Üstad kim ne derse desin, bu araçlar mimlendi bir kere.. 308 1.6 hdi 48.000 km'deki araçla 600 km'lik yolda motoru çok iyi buldum. Ama süspansiyon sert olmasına rağmen araç muadillerinden fazla yatıyor. Yani ne konfor sunuyor, kütür kütür ses veriyor; ne de tutunması müthiş.. İkisi de yok. Üstüne bilinen elektrik-elektronik hassasiyetleri var..

• Hayirli olsun....ilk izlenim ve fotolari bekliyoruz....

• Yeni aracın hayırlı olsun.2013 mü?
    Şu görüntüyle sık karşılaşırsın ve aracını dahada seversin.
     308 aldım, foruma teşekkür ederim
  • Araciniz hayirli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin

• quote:

quote:

size özellikle teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sku

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Dizel Elite i30 almayı düşünen bendenize neden 308'e yöneldiğinizden bahsedebilirseniz bana da biraz fikir vermiş olursunuz. Teşekkürler.

tamamen ikinci el kaygısı, ve 308in otomatik olması onu gerçekten iyi ve kendini kanıtlamış motoruyla öne geçirdi. aşağı yukarı tüm C sınıfı araçları test etmiş bir olarak diyebilirim ki geriye döndüğümde acaba o daha mı iyiydi diyebileceğim tek araç i30. eğer düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin bence. ama hyundai fiyat konusunda çok garip, örneğin elite donanım aralık ayında 49,500 iken şimdi 54-55 gibi fiyat çekiyorlar.

i30 =

edit : kişi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 2 Nisan 2013; 0:34:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö.K.

Yeni aracın hayırlı olsun.2013 mü?
    Şu görüntüyle sık karşılaşırsın ve aracını dahada seversin.
     308 aldım, foruma teşekkür ederim

teşekkürler :) 2012 hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Şu ana kadar tecrübe ettiklerim arasında Focus mk 1.5, Corolla, Civic Dream, Qashqai, Hacı kasa Passat.. İlk aklıma gelenler. Üstad kim ne derse desin, bu araçlar mimlendi bir kere.. 308 1.6 hdi 48.000 km'deki araçla 600 km'lik yolda motoru çok iyi buldum. Ama süspansiyon sert olmasına rağmen araç muadillerinden fazla yatıyor. Yani ne konfor sunuyor, kütür kütür ses veriyor; ne de tutunması müthiş.. İkisi de yok. Üstüne bilinen elektrik-elektronik hassasiyetleri var..

yol tutuş demişsin de şunlara bir göz at bence arkadaşım :)

özellikle focus'a bak, keklik gibi sekiyor mübarek

i30 ESC test

https://www.youtube.com/watch?v=uUaC8sW4sAg

308 ESC test

https://www.youtube.com/watch?v=6MOP53Duz2U

focus ESC test

https://www.youtube.com/watch?v=Ckul3WaRRyE

cruze ESC test

https://www.youtube.com/watch?v=nVBIYKePeQk

golf ESC test

https://www.youtube.com/watch?v=6F7XhteM2ao

bu da bonus, mercedes c class

https://www.youtube.com/watch?v=hmWzoKO7FKM

• quote:

quote:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Dizel Elite i30 almayı düşünen bendenize neden 308'e yöneldiğinizden bahsedebilirseniz bana da biraz fikir vermiş olursunuz. Teşekkürler.

tamamen ikinci el kaygısı, ve 308in otomatik olması onu gerçekten iyi ve kendini kanıtlamış motoruyla öne geçirdi. aşağı yukarı tüm C sınıfı araçları test etmiş bir olarak diyebilirim ki geriye döndüğümde acaba o daha mı iyiydi diyebileceğim tek araç i30. eğer düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin bence.

i30 =

Uzun zamandır i30'u araştırıyorum zaten. Aklımdaki soru işaretleri de sadece fiyatı ve yakıtı. Onun haricinde herhangi bir çekincem yok fakat özellikle aracın fiyatı azalacağına artıyor. Yakıt da hiçbir kullanıcının katalog verisine az da olsa yaklaşamadığı yönünde. En iyisi ben biraz daha bekleyeyim... :)

• quote:

quote:

quote:

tamamen ikinci el kaygısı, ve 308in otomatik olması onu gerçekten iyi ve kendini kanıtlamış motoruyla öne geçirdi. aşağı yukarı tüm C sınıfı araçları test etmiş bir olarak diyebilirim ki geriye döndüğümde acaba o daha mı iyiydi diyebileceğim tek araç i30. eğer düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin bence.

i30 =

Uzun zamandır i30'u araştırıyorum zaten. Aklımdaki soru işaretleri de sadece fiyatı ve yakıtı. Onun haricinde herhangi bir çekincem yok fakat özellikle aracın fiyatı azalacağına artıyor. Yakıt da hiçbir kullanıcının katalog verisine az da olsa yaklaşamadığı yönünde. En iyisi ben biraz daha bekleyeyim... :)

i30 şehir içi 7 litre bile yaksa çok acımazsın bence, ucuz aldığın için göz yumarsın. ama alacaksan sene sonunu ve özel indirimleri (doktor, öğretmen) bekle. gerçekten çok kaliteli bir araç benim gözümde, 5 yıl garanti olması yetmez mi zaten :)

• quote:

uzun süredir araba araştırıyordum. favorim i30'du, hekim indiirmiyle beraber 47 gibi bir fiyat aldım dizel style için. hiç aklımda yokken bugün peugeot'a uğradım ve 308'de karar kıldım. birkaç bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım ve akşam üzeri kapora verdim.

araç e-HDi (otomatik vites) 112hp active donanım beyaz 308. 47,900 liraya verdiler. benim için elzem donanımlar mevcut. kalite olarak mükemmel bir araba değil ama motor gerçekten çok etkileyici hem güç hem yakıt tüketimi bakımından. aynı motorun focus ve 508'den S60'a kadar kullanılıyor olması güven veriyor.

forumdan çok yararlandım, herkese teşekkür ederim.

hayırlı olsun 2012 model 0 km c4 dizel comfort plus araç alabilirdin 47.500 civarına ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

uzun süredir araba araştırıyordum. favorim i30'du, hekim indiirmiyle beraber 47 gibi bir fiyat aldım dizel style için. hiç aklımda yokken bugün peugeot'a uğradım ve 308'de karar kıldım. birkaç bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım ve akşam üzeri kapora verdim.

araç e-HDi (otomatik vites) 112hp active donanım beyaz 308. 47,900 liraya verdiler. benim için elzem donanımlar mevcut. kalite olarak mükemmel bir araba değil ama motor gerçekten çok etkileyici hem güç hem yakıt tüketimi bakımından. aynı motorun focus ve 508'den S60'a kadar kullanılıyor olması güven veriyor.

forumdan çok yararlandım, herkese teşekkür ederim.

hayırlı olsun 2012 model 0 km c4 dizel comfort plus araç alabilirdin 47.500 civarına ..

çok iyi araç, çok iyi fiyat. peki bu manuel ve 92hp mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

i30 =

i30 şehir içi 7 litre bile yaksa çok acımazsın bence, ucuz aldığın için göz yumarsın. ama alacaksan sene sonunu ve özel indirimleri (doktor, öğretmen) bekle. gerçekten çok kaliteli bir araç benim gözümde, 5 yıl garanti olması yetmez mi zaten :)

Sırf çok aşırı yaktığı için düz vitesini almak istiyorum zaten. Bir de hep doktorlara, öğretmenlere, bayanlara indirim yapıyorlar. Hiç mühendise indirim yapanı görmedim. :)
    Kaliteli olması konusunda hemfikirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.