Şimdi Ara

30bin 35bin tl civarı sıfır araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu başlığın aynısı var şuanda bende farkındayım fakat orda otomatik araç önerisi istendiği için genelde öneriler benim hiç düşünmediğim araçlar. 30 tl civarı anneme araç bakıyoruz. Bugun araç bayilerini gezdik fiyat aldık. Baktığımız araçlar renault clio-vw polo-ford fiesta-peugeot 208 bunların benzinli en alt seviye araçları 30 ila 33bin arasında gezinmekte. bizim düşündüğümüz fiyatta bu. Annem benden yardım bekliyor bende araştırmadan birşey söylemek istemedim. clio yu bugun çok beğendi 1.2 motor 75hp olabilir guzel bir tasarım bencede mantıklı. Bir de unutmadan alacağımız aracın daha yeni makyajlanmıs olmasını özellikle istiyorum sonuçta sıfır araba alıyoruz ve 4-5 yıl bineceğiz bu araca. arkadaşıma 5-6 ay önce sıfır fiesta almıştık fullunu 42bin tl ye şuan aracın yeni kasası çıktı onun aracı tamamen gözden düştü fiyatı da doğal olarak inişte. Bunu da göz önüne alarak şu sebeplerden dolayı bunu öneriyorum şu donanıma sahip bu araç bu donanıma sahip şeklide yorumlar yaparsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihtenkalanyarımşarap

Arkadaşlar merhaba. Bu başlığın aynısı var şuanda bende farkındayım fakat orda otomatik araç önerisi istendiği için genelde öneriler benim hiç düşünmediğim araçlar. 30 tl civarı anneme araç bakıyoruz. Bugun araç bayilerini gezdik fiyat aldık. Baktığımız araçlar renault clio-vw polo-ford fiesta-peugeot 208 bunların benzinli en alt seviye araçları 30 ila 33bin arasında gezinmekte. bizim düşündüğümüz fiyatta bu. Annem benden yardım bekliyor bende araştırmadan birşey söylemek istemedim. clio yu bugun çok beğendi 1.2 motor 75hp olabilir guzel bir tasarım bencede mantıklı. Bir de unutmadan alacağımız aracın daha yeni makyajlanmıs olmasını özellikle istiyorum sonuçta sıfır araba alıyoruz ve 4-5 yıl bineceğiz bu araca. arkadaşıma 5-6 ay önce sıfır fiesta almıştık fullunu 42bin tl ye şuan aracın yeni kasası çıktı onun aracı tamamen gözden düştü fiyatı da doğal olarak inişte. Bunu da göz önüne alarak şu sebeplerden dolayı bunu öneriyorum şu donanıma sahip bu araç bu donanıma sahip şeklide yorumlar yaparsanız çok sevinirim.

Sizin cevap Clio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir an sorduğunuz sorulara 'Clio' cevabıni vermemiz için mı sorduğunuzu düşünmedim değil. Aradığınız ile birebir örtüşüyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 14 Nisan 2013; 0:42:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası ben yeni fiestayı daha çok beğendim fakat ikisininde başlangıç paketine bakıldığında clio daha dolu geliyor.
  • quote:

açıkcası ben yeni fiestayı daha çok beğendim fakat ikisininde başlangıç paketine bakıldığında clio daha dolu geliyor.

Maceraya gerek yok, aradığınız aracı bulmuşsunuz zaten. yapacağınız tek şey Renault bayisine gidip bütçenize uygun olan Clio modellerinden birine karar vermek. Şimdiden hayırlı olsun...
  • Bence ford fiesta
  • o konunun sahibi olarak eğer otomatik almayacak olsaydım düşünmeden alacağım tek araç clio 4'tü. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Bence ford fiesta

Mesajımda ozellikle rica etmiştim bence şu yazarken nedenlerinide yazarsanız çok sevinirim.
  • quote:

quote:

Bence ford fiesta

Mesajımda ozellikle rica etmiştim bence şu yazarken nedenlerinide yazarsanız çok sevinirim.

Clio ve Fiesta yı bayide incelemiş birisi olarak ben fiesta derim clio gösterişli ama kalite hissi vermiyor fiesta daha kaliteli.
  • quote:

quote:

quote:

Bence ford fiesta

Clio ve Fiesta yı bayide incelemiş birisi olarak ben fiesta derim clio gösterişli ama kalite hissi vermiyor fiesta daha kaliteli.

fordun konsol kısmı gerçekten çok şık zaten markada focusdada bu konsolu kullanıyor daha önceki fiestedada aynısı vardı göz dolduruyor fakat en boşunda sis farı dahi yok. sis farı ile birlikte gelen bir ust paketi seçtiğimizde ise fiyatı 38 binliraya çıkıyor ki bu da biraz tuzlu açıkcası. üst pakette çelik janttan dijital klimaya 4 cam otomatikden esp ye herşey mevcut tabi bu arada bir tek sis farı değil tabiki

• Konu günceldir arkadaşlar pek öneri gelmedi
  • aynı fiyat aralığında beklemedeyim
    clionun motor hacminin 1.15
    fiesta i20 gibi araçların ise 1.25 olması kafamı karıştırıyor (corsa 1.23)
    şöyleki zaten performansı mütevazi olan 1.2 motorlu araçlar arasında 1.25 leri daha alınası hale getiriyor bu durum benim gözümde
    ancak clioda tasarımı ve donanımıyla öne çıkıyor
    takipteyim...
  • Bence Clio alırsanız sizin yararınıza olur hem vergi avantajı hemde son kasa.
  • arkadaşlar önerileriniz doğrultusunda benimde gönlümden geçen araç olan clio'ya karar kıldık. bu hafta içi aracı almaya gideceğiz araç farklı bir şehirde. sıfır almaktan vazgeçildi bu arada 2013 model 2000 km temiz bir araç bulduk 0.9 turbolu versiyon. kullanan arkadaş varsa yorum yapabilir mi?
  • buraya ferrari almayı düşünüyorum diye başlık açsaydım 1 günde 30 sayfa yazı olurdu. sizlerden bir öneri düsünce almak istiyorum sadece
  • aveo , clio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.