Şimdi Ara

30bin Liraya 2.el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 hafta önce Honda City ile kaza yaptım airbag'ler açıldı (~70km hız ile). Hata 8/8 karşı tarafta ama benim araç pert maalesef.

Kasko ile 19600 TL da anlaştık. Şimdi acilen bir araç almam gerekiyor ama hiç üzerinde düşünmediğim için ne kadar hızlı kadar versemde acele verilmiş karar olacak. Bundan dolayı bilgili arkadaşlardan öneri rica edeceğim.

Beklentilerimi sıralarsam sanıyorum sizinden kafanızda bir şeyler canlandırmış olabilirim

1- Güvenli, sağlam, bol airbag li bir aile otomobili olması. (Airbag hayatımı kurtardığında önemini bir kez daha anladım)
    2- geniş, konforlu ve rahat olmalı
    3- yaşı çok büyük olmamalı
    4- en az 1,6 lt olmalı (honda da 1,4 ün çilesini çok çektim)
    5- klima ve ses sistemi iyi olmalı
    6- ekonomik olmalı (ayda 2000km kullanıyorum. Buna bağlı olarak, Benzin, Benzin/LPG, Dizel, Dizel/LPG konusunda beni yönlendirirseniz çok sevinirim)
    7- cam tavan yada sunroof hep istediğim birşeydi. Olursa çok iyi olur
    8- en az 3-4 sene kadar kullanmayı planlıyorum
    9- teknik problemi minimum olan, çok sorun çıkartmayacak bir araba
    10- servisine gidipte don-gömleği bıraktırmayacak bir araç :) (en azından don bizde kalsın)
    11- 30-31bin maksimum fiyat (kredi kullanarak alacağım)

Fazla ısmarlama oldu ama mutlaka sizden faydalı bilgiler alacağıma inanıyorum :)

Son olarakta kredi için önerdiğiniz banka varsa, söylerseniz sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkürler..

• wv caddy reno scenic tarzı araçlara bakınız.yeni çıkan passat 1,6 larada bakınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersfb1907

wv caddy reno scenic tarzı araçlara bakınız.yeni çıkan passat 1,6 larada bakınız..
    Volkswagen Jetta diyorum başka birşey demiyorum bütün beklentilerinizi karşılıcak bir araç 1.6 FSI 115 HP Comfortline modelini alabilirsiniz veya 1.6 102 HP Comfortline modelini alıp LPG ile keyfinize bakarsanız donanımlarını kısaca özetlemek gerekirse
    10 Hava Yastığı
    10 Hoparlör
    ABS & ASR & ESP
    Çift yönlü Dijital Klima
    Ön / Arka Kol Dayama
    Yol bilgisayarı
    Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası
    Far Sensörü
    Yağmur Sensörü
    Park Sensörü
    Lastik basınç sensörü
    Coming Home
    Leaving Home
    Kısacası aklına gelicek bütün donanımlara sahip bir araç tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Yiğit -- 20 Ekim 2009; 22:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Volkswagen Jetta diyorum başka birşey demiyorum bütün beklentilerinizi karşılıcak bir araç 1.6 FSI 115 HP Comfortline modelini alabilirsiniz veya 1.6 102 HP Comfortline modelini alıp LPG ile keyfinize bakarsanız donanımlarını kısaca özetlemek gerekirse
    10 Hava Yastığı
    10 Hoparlör
    ABS & ASR & ESP
    Çift yönlü Dijital Klima
    Ön / Arka Kol Dayama
    Yol bilgisayarı
    Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası
    Far Sensörü
    Yağmur Sensörü
    Park Sensörü
    Lastik basınç sensörü
    Coming Home
    Leaving Home
    Kısacası aklına gelicek bütün donanımlara sahip bir araç tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Dizel alın keyfinize bakın.

2008 Fiat Bravo Dynamic yada Emotion 1.6 Multijet.

İşinizi fazla fazla görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

Dizel alın keyfinize bakın.

2008 Fiat Bravo Dynamic yada Emotion 1.6 Multijet.

İşinizi fazla fazla görür.

Alıntıları Göster
    istediğiniz donanıma sahip,geniş,ekonomik düşük kilometrede scenic öneririm
  • 30-50 bin km arası 2007 gibi bir Toyota Corolla 1.4 dizel olabilir.
    http://www.sahibinden.com/57_000_km_de_dizel_toyota_coralla-97WQQaXQQ17222007WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Ekim 2009; 22:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

30-50 bin km arası 2007 gibi bir Toyota Corolla 1.4 dizel olabilir.
    http://www.sahibinden.com/57_000_km_de_dizel_toyota_coralla-97WQQaXQQ17222007WQQpXQQdisplayitem
    Skoda octavia 2005 sonrası a5 kasa elegance olabilir
    Honda civic 2006 sonrası yeni kasa olabilir
    Volvo s40 2005 ve sonrası olabilir
    Volkswagen golf 2005-06 olabilir
    Bunlara alternatif
    İ30'da düşünülebilir.Ama benim tavsiyem bulabilirseniz octavia güzel bi seçim olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Skoda octavia 2005 sonrası a5 kasa elegance olabilir
    Honda civic 2006 sonrası yeni kasa olabilir
    Volvo s40 2005 ve sonrası olabilir
    Volkswagen golf 2005-06 olabilir
    Bunlara alternatif
    İ30'da düşünülebilir.Ama benim tavsiyem bulabilirseniz octavia güzel bi seçim olur.

Alıntıları Göster
    kardeş bende daha güvenli bir araç için arabamı satıp araba alacağım sana tavsiyem şudur 35 bin e çok güzel 2. el bmw 1.16i ler var yol tutuşu çok çok iyi ve sağlam araba başka araçlara bakma bmw den şaşma derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

kardeş bende daha güvenli bir araç için arabamı satıp araba alacağım sana tavsiyem şudur 35 bin e çok güzel 2. el bmw 1.16i ler var yol tutuşu çok çok iyi ve sağlam araba başka araçlara bakma bmw den şaşma derim ben

Alıntıları Göster
    1.4 olmasın city de kahrını çok çektim demişsin..artık günümüz teknolojisinde motor hacminin büyük olması o motorun güçlü olduğu anlamına gelmiyor.
    artık Atmosferik motorların yanında turbo motor teknolojileri.var. atmosferikte tabikide hacim önem kazanabiliyor.

cam tavan (sunroof) istemişsin ikinci elde bulman zor olacaktır.ama tabii paraya bakar buda...

teknik problemi az olsun demişsin ( kim isterki problemli bir arabayı zaten değilmi?) bende alsam az problemli olsun isterim

az yaksın,çok kaçsın,servis problemi olmasın,sağlam olsun,konforlu olsun,,,,,olsun olsun olsun.....

o zaman benim önerim...WV grubu bişey almandır... benim sıralamam..

1- seat leon 1.4 TSİ
    2- wv jetta-passat ikilisi,
    3- skoda superb-octavia
    4- seat cordoba 1.4 dizel.
    5-toyota corolla 1.4 d4d

gibi sıralamayı çoğaltıp aklınızı karıştırmakta mümkün.....

ama LEON TSİ diyelim....

• quote:

35 bin param cıksa volvo c30 veya bmw 116i dusunurdum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

1.4 olmasın city de kahrını çok çektim demişsin..artık günümüz teknolojisinde motor hacminin büyük olması o motorun güçlü olduğu anlamına gelmiyor.
    artık Atmosferik motorların yanında turbo motor teknolojileri.var. atmosferikte tabikide hacim önem kazanabiliyor.

cam tavan (sunroof) istemişsin ikinci elde bulman zor olacaktır.ama tabii paraya bakar buda...

teknik problemi az olsun demişsin ( kim isterki problemli bir arabayı zaten değilmi?) bende alsam az problemli olsun isterim

az yaksın,çok kaçsın,servis problemi olmasın,sağlam olsun,konforlu olsun,,,,,olsun olsun olsun.....

1- seat leon 1.4 TSİ
    3- skoda superb-octavia
    5-toyota corolla 1.4 d4d

ama LEON TSİ diyelim....

Alıntıları Göster
    yeni kasa s40 iyi bir tercih olur
    30 liraya bulunabilir

• quote:

1- seat leon 1.4 TSİ
    3- skoda superb-octavia
    5-toyota corolla 1.4 d4d

ama LEON TSİ diyelim....

Alıntıları Göster
    Hocam isteklerinizi beklentilerinizi okudum,
    Corolla veya Jetta tavsiye ederim.Şahsen bende ikisinin arasındayım birinden birini alıcam.
    iki uygun seçenek söyledim,bunların artılarını eksilerini kendi kriterlerinize göre değerlendirip karar verirsiniz.

• quote:

arkdaş servisten kıyafetle çıkayım diye bir cümle kullanmış
    lakin bu bmw servisinde donunuzuda alacaklarından emin olabilirsiniz
  • quote:

1- seat leon 1.4 TSİ
    3- skoda superb-octavia
    5-toyota corolla 1.4 d4d

ama LEON TSİ diyelim....

Alıntıları Göster
    benzinden, lpg den uğraşmayın. 2007-8 focus ghia dizel alın hem sürerken zevk alın hemde tasarruf edin.
    http://www.sahibinden.com/focus_ghia_guvenlik_paketi_esp_ve_hava_yastigi_-76WQQaXQQ16780875WQQpXQQdisplayitem
    hemde esp li
    geniş bir aileyseniz ve içi geniş bir araç istiyorsanız focusla aynı motora sahip c5 de öneririm . bu araçta her türlü özellik mevcut . en önemlisi aracı yükseltip alçaltabiliyorsunuz .
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_c5_1_6_hdi_sx_pk-hatasiz-43WQQaXQQ17733387WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 21 Ekim 2009; 0:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

benzinden, lpg den uğraşmayın. 2007-8 focus ghia dizel alın hem sürerken zevk alın hemde tasarruf edin.
    http://www.sahibinden.com/focus_ghia_guvenlik_paketi_esp_ve_hava_yastigi_-76WQQaXQQ16780875WQQpXQQdisplayitem
    hemde esp li
    geniş bir aileyseniz ve içi geniş bir araç istiyorsanız focusla aynı motora sahip c5 de öneririm . bu araçta her türlü özellik mevcut . en önemlisi aracı yükseltip alçaltabiliyorsunuz .
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_c5_1_6_hdi_sx_pk-hatasiz-43WQQaXQQ17733387WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    hondadan devam cıvıc

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

hemde esp li

Alıntıları Göster
    kesinlikle dizel almanizi oneriyorum.. 30.000lira verilen araca lpg takmayin..

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

neden ?

aracin kendi opsiyonlari disinda orjinalligini bozacak hemen hemen her seye karsiyim..
  • quote:

quote:

eğer batı oto gibi hem kaliteli hemde fiyatları nispeten daha iyi yerlere giderseniz aslında vw opel v.s. ile arada fark yok fazla....

ama kosiflere giderseniz emin olun gömleğinizi donunuzu almakla bile yetinmezler daha ileri giderler

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

eğer batı oto gibi hem kaliteli hemde fiyatları nispeten daha iyi yerlere giderseniz aslında vw opel v.s. ile arada fark yok fazla....

ama kosiflere giderseniz emin olun gömleğinizi donunuzu almakla bile yetinmezler daha ileri giderler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

bilgiler ve yönlendirmeler için teşekkür ediyorum.. hepsini ayrı ayrı değerlendireceğim. Kafamda ufak tefek birşeyler şekillendi;

1- Jetta
    2- Corolla
    3- C4

bakalım araştıracağım kısa bir süre daha. hayırlısı inşallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.