Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim şu diğer branşları niye adam gibi çağırmazlar direk okuyup karmakarışık çıkıyolar birini çağırıp oley çektirin sonra diğerlerini çağırıp oley çektirin
  • Valla dolmadı stad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Zlatanoviç

Boşuna umutlanmayın bu saatten sonra dolmaz. Kapıları açsalar bile etrafında bekleyen kişi yoktur o kadar kimse doldurmaz. Kamera karşıyı gösterince sağ sol altlar bomboş sittin sene dolmaz.

Lanet olsun böyle taraftar şampiyonluğu haketmiyor ya. Nefret ediyorum böyle eğlence olsada eğlenek diyen yılda hiç bi maçı izlemeyip sadece derbi izleyen şampiyonluk zamanı ortaya çıkan taraftarlardan.

Kaarşıda Galatasaray yazan tribünde GS logosu gözüküyor yahuu düşünün artık taraftar yok bomboş seyrek !! TIKLIM TIKLIM OLMALIYDI BU SAATE!

17 bin bilet satarlarsa böyle olur

18. şampiyonluğumuzda nasıl dolmuştu öyle? Tüm stat meşale falan yaktı? O gün niye doldu o günkü yönetim işi bilyiodu çünkü.

Dursunlarla olcak iş değil karadenizli adamlarla olcak iş değil. Karadenizli adamlar batırır takımları herşeye aklı çalışmaz onların. Ticareti iyi bilirler ama pazarlama yapamazlar organizasyon yapamazlar.

• Stad bildiğin boş dolar inaşallah

• İbrahim Zlatanoviç kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var ya gidip doldursaydın o zaman adam gibi sanatçı falan getirseydiler giderdik belki de şimdi o çile çekilmez kolay değil o stada ulaşım ki dün İstiklal de kutlandı oraya gelenlerin büyük kısmı stada gitmedi
  • Bütün biletlerler tükendi,millet tivitir da yana yakıla bilet ariyordu. Bu muydu yani?

• Galatasaray Spor Klubu

• Bu kadar az seyirci olacağını hiç beklemiyordum.
  • DM den izleyen 120 bin kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Kardeşim şu diğer branşları niye adam gibi çağırmazlar direk okuyup karmakarışık çıkıyolar birini çağırıp oley çektirin sonra diğerlerini çağırıp oley çektirin

Organizasyon eksikliği var. Bu organizasyonu benim gibi bir adam yapsa aklı çalışan yemin ediyom orda 100.000 kişi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Ne alakası var ya gidip doldursaydın o zaman adam gibi sanatçı falan getirseydiler giderdik belki de şimdi o çile çekilmez kolay değil o stada ulaşım ki dün İstiklal de kutlandı oraya gelenlerin büyük kısmı stada gitmedi

İzmirdeyim ben. Maddi durumum olsa inan burdan gelirdim. Ayrıca istiklalde futbolcularlamı kutladılar? Burda adamlar emek vermiş şampiyon olmuş çokmu zor gidip onların gönllünü yapmak?? Adamlar stadı boş görcekler rezil olcaz bu sene tribün açısından rezil bi sezondu zaten. Onuda belli ettik kutlamada. Cacık olmaz Türk taraftarlardan bunu birkez adha anladık. Chealse ye bakın şampiyon oldu adamlar neler yaptı bizimkilere bak..

Bide fanatiğiz holiganız diye övünürüz. Nerde ultraslan?

• Amma çok kupa çıktı lan ne ara kazandık bu kadar kupayı

• Oyuncu seromonileri 2 saati bulur. Daha konser var.

• Yazıklar olsun bilet alabilmek için 7 saat forum istanbul da sıra bekledim. Gel görki biletli olanların çoğu gitmemiş. Yönetiminde bileti olup gitmeyeninde tüm karaborsacıların da allah bildiği gibi yapsın.

• Önceden biletsiz giriliyordu şimdi passolig mecburi kombinesi olupta gitmeyenler var onlarda devretmemiş heralde ondan boşluklar belki dışarıdaki taraftar için açarlar sonra
  • la bu kupaların hepsini bu senemi kazanmışız
  • Bilsem tekirdagdan giderdim.bildigin stad bos kalmis.cok yazik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olsam kesin giderdim ordakiler bilmiyorlar böylr şeylerin kıymetini

• İnanmayıp canlı yayını açtım stat boşmuş ama gelen olur kanımca saat 9 dan sonra başlayacak büyük şovlar
  • Bu nasıl şampiyonluk kutlaması stadın yarısı boş rezil istanbul

• iyi Allahtan asansör sistemini yapmışlar engelli futbolcular için.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.