Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık oldu tüm oyuncularında morali bozulur şimdi stad bomboş sneijder kulüpten gitmek ister sezona çok kötü başlarız böyle şeye lanet olsun bom boş stad ya
  • irem derici ne zaman çıkıyo
  • Şaka gibi star bomboş şu hale bak.Oyunculara ve takıma Saygısızlık resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig tv de ses çok çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bari hava karardikca bosluklar gozukmuyo

• Tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncularının canını yerim canınızı. ALLAHINIZA kurban lan sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

quote:

Orijinalden alıntı: Buqqi

Abi o yildizlardan biri niye eksik. Dalga konuus olcaz vallahi.

Hangi yildiz birader?

Sahanin uzerinde dort yildiz varya koselerdeki onlar.
  • Abi stad nasil bombos
    Ben baska bir yere mi bakiyorum acaba ?

• Stad zaten bu sene hiç dolmadı ki, kombineleri artık kim aldıysa. Biletler bitti dediler, bilette alamadık. Tahminimce biletsiz gelenler alınacak. Park problemi olmasa giderim ama arkadaş araba ile dönüşte eziyet.
  • atacast efsane bir yayın yapıyor
  • Şu kutlama herhangi bir anadolu şehrinde olsaydı yer kalmazdı o statta

• Statda ki sağ alttaki yıldızın köşesi nerde ya ?
  • Bilet alanlara ayıp olmaması açısından kapıları daha sonra herkese açacaklardır. Futbolcular çıkmadan açılır.
  • Maalesef ülkecek spor bilinci açısından çok gerideyiz. Galatasaray'ın bir futbol kulübü değil; Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden birisi olduğunu takım çok güzel gösterdi ama taraftar doğru düzgün alkışlamadı. Avrupa'da olsa herkes alkışlardı. Yazık.
    Ama
    İyi ki Galatasaraylıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki senedir böyle zaten tamam 37 bin kombine satılıyo da ilk sene şampiyon olduktan sonra bilet fiyatlarını çok artırdılar ondan sonra gelen seyirci hep paralı keyfine göre gelen tezahurat eşiği de duşuk seyirciydi.Kombine alıp kafasına eserse maça gidiyolar derbilerde yada şl maçlarında.Bunu iki sene önce tartısıyoduk arkadaşla hep ne kadar zengin işin içine girerse coşku azalır kardeşim.Unal aysalla ilk şampiyonluk ve ikinci sezondaki stattaki seyirci ile şu iki senedir gelen seyirciye bi bakın farkı anlarsınız maçlarda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Babası

bilet fiyatlarını 20 tl 120 tl yaparsan böyle olur. küfür edicem de banlanırım şimdi. paragözlük olmaz bu kadar ya. şampiyon olmussun yap 5 10 tl biletleri. Oyuncular büyük moral düşüklüğü yaşar bu stadla. yönetim dışlarıdan acilen taraftar toplamalı beleşe :)

Hocam bıletın fıyatı degıl satışlar rezalettı . Sadece 5 yer satışa çıkarmışlardı bileti. Passoligi olmaydan netten alamadı zaten

• Neresi boş la stadın, 40 binin üstünde en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Babası

bilet fiyatlarını 20 tl 120 tl yaparsan böyle olur. küfür edicem de banlanırım şimdi. paragözlük olmaz bu kadar ya. şampiyon olmussun yap 5 10 tl biletleri. Oyuncular büyük moral düşüklüğü yaşar bu stadla. yönetim dışlarıdan acilen taraftar toplamalı beleşe :)

Tüm biletler satıldı.Boş yerler kombinelerin.Kombine alıpta devretmeden ve gitmeyenlere çok pis dövüyorum şuan umarım kulakları çınlıyordur bencil düşüncesiz heriflerin.

• İyi mesale yaninca dumandan tribunler gozukmuyor

• Beyler mesele bilet fiyatları değil. Ben biletimi alıp gidecektim 2 saat sonra sitede açıklama yaptılar biletler tükendi diye. Kaç gündür bilet arıyorum bulamadım. Kombinesi olup gitmeyenler ve bunu fahiş fiyatlara satmaya çalışanlardan dolayı bu böyle.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.