Şimdi Ara

3198 TL Xiaomi Pocophone F1 6.18 inch 6GB 64GB Snapdragon 845

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3198 TL Xiaomi Pocophone F1 6.18 inch 6GB 64GB Snapdragon 845

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Pocophone F1 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Kasım 2018; 17:51:30 >

• Herşeyi geçtim.Bu yeni nesil telefonlar eski Nesil telefonlardan daha takoz ve daha dayanıksız olmaya başladı farkındamısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 13 Ekim 2018; 0:03:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Herşeyi geçtim.Bu yeni nesil telefonlar eski Nesil telefonlardan daha takoz ve daha dayanıksız olmaya başladı farkındamısınız

• efsane telefon mükemmel fiyat. Fiyat pahalı demeyin; doları eurosu 5 ayda yüzde 70 arttı, fiyatı artınca içindeki vergisi de yükseldi. Telefon ihtiyacım olsa bunu alırdım valla.
  • Garantisiz (ithalatçı garanti=garantisiz) bir telefona bu para verilir mi? Bu paralara tonla seçenek var garantili.
    İşlemci 845 olmasın 835 olsun ne olacak? Bundan çok daha iyi garantili bir sürü seçenek var. Adamlar bunu f/p diye çıkardı ama amiral gemi telefon fiyatına satılıyor. Hemde ne olduğu belli olmayan bir garanti ile. Global versiyon olduğu bile belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 13 Ekim 2018; 10:21:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsme bak Allahını seversen. telefon mu alıyoz pokemon mu belli değil.

-Telefonun ne?
    -pocophone

demeye utanırım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 13 Ekim 2018; 10:23:49 >
  • N11 de mistore 128 gb olanını 3499 tl ye satıyor.Kuponlarla daha uyguna getirilebilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence LG V30 almak daha mantıklı.
  • 300 usd ye bulunabiliyor ukraynada

• quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

İsme bak Allahını seversen. telefon mu alıyoz pokemon mu belli değil.

-Telefonun ne?
    -pocophone

demeye utanırım ben.
    Xiaomi diyeceksin

• Fiyat uygunfalan değil. Dolar 6 tl 1800 ediyor , ithalatçı garantili de vergi daha az oluyor 3000 tl altında olması lazım. Daha geçenlerde mi 8 128 3600 den satıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu donanıma, markaya plastik kasa yakışıyor mu? galaxy s3le bitmeliydi plastik dönemi
  • piyasada 2750 tl ye pasaport kayıtlı 128 gb versiyonunu satan arkadaşlar var. garanti vs hikaye zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsevenadam

bu donanıma, markaya plastik kasa yakışıyor mu? galaxy s3le bitmeliydi plastik dönemi
    Amaç maliyeti düşük amiral gemi. Yoksa mi 8 alabilirsiniz amaç oydu bu cihazda yapılabilecek en ucuz amiral gemi cihaz.

• Özellikleri iyi güzel de çok tipsiz bir telefon. 2000 liradan gideri olur ancak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki bu telefonu alacak olan varsa Aliexpress'ten 2500 TL'ye geliyor ama tavsiye etmem kamerası daha iyi olan modeller var Mi 8 Lite var daha gelmedi mesela fiyatı daha uygun.
  • profecco kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe takılmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Gümrüğe takılmıyor mu?
    Hayır hocam parça parça gönderiyorlar İstanbul'da adamları var onlar birleştirip size gönderiyormuş. Ben Mi Max 3 alacaktım zam yaptı mağaza alamadım 1930 TL'ye geliyordu. Şimdi Mi 8 Lite bekliyorum daha satışta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

Hayır hocam parça parça gönderiyorlar İstanbul'da adamları var onlar birleştirip size gönderiyormuş. Ben Mi Max 3 alacaktım zam yaptı mağaza alamadım 1930 TL'ye geliyordu. Şimdi Mi 8 Lite bekliyorum daha satışta değil.

Alıntıları Göster
    Gerçekten böyle birşey oluyor mu? Uzun zamandır note 5ai mavisini arıyorum forumdakiler bile getirtip satışa koymuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.