Şimdi Ara

32' LG plazmada ilginç durum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG marka 32" bir plazma satın aldım, üstünde,kutusunda, herhangi bir yerde FULL HD ile ilgili hiç bir ibare yok, ama kitapçığında FULL HDnin ulaşabildiği çözünürlük olan 1920*1080 (1080p) ye ulaşabildiği yazıyor.

HD ready özellikli LCD televizyonum vardı, ve PS3ü ona bağlamıştım, "progressive" olarak sadece 720p, "interlaced" olarak 1080i ye kadar çıkarabiliyordum ayarları, 1080p yaptığım zaman görüntü bozuluyor, çizik çizik oluyordu. Bu aldığım plazmada 1080p özelliğine kendiliğinden yükselttiği gibi yine PS3ün 1080p özellik gerektiren bir kaç görüntü ayarını da kullanabiliyorum.

Markası LG 32pg6000 diye geçiyor, acaba bir açıklaması var mı bunun, ben anlamadım. FULL HD mi değil mi anlamış değilim.

• Senin tv'nin içine cin girmiş!

Şaka tabii...İşin aslı şu: Eski hd-ready tv'lerin pek çoğu 1080p sinyalini aldığı zaman gösteremezdi. Genelde "1080p input" kavramıyla ifade edilen yeni hd-ready tv'lerin pek çoğu artık 1080p görüntüleri açabiliyor ama kendi çözünürlüğüne düşürerek. Olayın püf noktası burada yani. Senin hd-ready tv'de bu şekilde 1080p sinyali alıyor, kendi çözünürlüğüne düşürüp sana gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Senin tv'nin içine cin girmiş!

Şaka tabii...İşin aslı şu: Eski hd-ready tv'lerin pek çoğu 1080p sinyalini aldığı zaman gösteremezdi. Genelde "1080p input" kavramıyla ifade edilen yeni hd-ready tv'lerin pek çoğu artık 1080p görüntüleri açabiliyor ama kendi çözünürlüğüne düşürerek. Olayın püf noktası burada yani. Senin hd-ready tv'de bu şekilde 1080p sinyali alıyor, kendi çözünürlüğüne düşürüp sana gösteriyor.

Ben de Kesin Bi İbare Ypım (UPCSALE) Benim Monitörüm (BENQ FP94VW) PS3 Taktığımda Atıyorum Oyunum:UNCHARTED 1080 P

PS3=AYARLAR=DİSPLAY SETTINGS=1080P Yaptığımda :Monitör MAX:1440X900.Çöz .1080 P yi Kendi Çöz Düşürüyor Ama Bu Çokta Mühim değil sinyal 1080P İse Panelin 1080p Olması şart

• bende de o sorun var aslında hd reedy tv 32 crea aldım metal gear solid 4 oynuyorum ilk günler 1080p gösteren ekran şimdilerde 1080i diyor ne bixim işdir anlamadım gitti bu arada (GOGOMEZ) Büynyamin abi ben mustafa
  • kerempro memnunmusunuz plazmadan.resim eklermisiniz.
  • bende lg nin bu plazmasını almak istiyorum electro world de 999 ytl ama endişem ekran yanığı oluşup oluşmayacağı..çünkü ben en fazla uydu izliyorum yani
    bu cihazı kullanan varsa ekran yanığı oluşıyormu oluşmuyormu yazabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.