Şimdi Ara

320 GB HDD 127 GB görünüyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir olaydır çözemedim ilk olarak windowsu hiç bölümlemeden yükleyim dedimki zaten yüklerken biçimlendirilmemiş alanda 130xxx tarzı bişiy yazıyordu dedim neyse önce bi windows yüklensin partition magicden bölümleme yaparım.Yükleme bitti şu an sadece Windowsun olduğu C: var ve 127 gb gözüküyor.Bölümlenmemiş bir alan var o da 8mb.HDD modeli SEAGATE 320GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ (7200.10)...HDD nin üstündeki yazılardada bir sorun yok 320gb yazıyor.Bir yerde yanlışmı yaptım çözümü varmı??

• sp2 yükledin mi windows'a
  • windowsunuza sp2 yükleyin..yada windowsun disk yönetiminden halledebilirsiniz..
  • Teşekkür ederim forumun biraz derinlerindede aynı sorunu yaşayanlara rastladım demekki tam araştırmadan açtım konuyu affeddin sp2 yi yüklüyorum hemen ancak formatlarda korumak istediğim alanlar olucak windows yüklendiğinde sanırım o alanları görmeyecek o yüzden sp2 entegreli bir windows cd si şart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melonline

Teşekkür ederim forumun biraz derinlerindede aynı sorunu yaşayanlara rastladım demekki tam araştırmadan açtım konuyu affeddin sp2 yi yüklüyorum hemen ancak formatlarda korumak istediğim alanlar olucak windows yüklendiğinde sanırım o alanları görmeyecek o yüzden sp2 entegreli bir windows cd si şart...

evet ,sp2 li şart , sonradan kurulumla her zaman uğraşmak zor
  • sp2 den nefret diyorum.
  • Birde dosya sisteminin ntfs olmasına da dikkat et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZartZurt

sp2 den nefret diyorum.
    sp2 den niye nefret edşyorsun ya ??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.