Şimdi Ara

320 GB HDD 131 GB GÖRÜNÜO YARDIIIIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni topladığım daha doğrusu toplattığım sistemein harddiski 320 gb ama ben pc'ye windows yüklerken harddiskim 131 gb olarak gördü ne yapabilirim??? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GerGe -- 18 Temmuz 2008; 21:46:57 >

• biosta ne kadar görüyor bide xp ise service pack 2 yide kur
  • sp2 kurarsan sorunun çözülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

sp2 kurarsan sorunun çözülecektir.

şahsen bendede aynısı olduda biostan bende 130 civarı görüyordu sp2 kurdum düzelmedi sonra yeni hdd le degiştirmiştim onu biostan 250 görüyordu ama gene 130 lu bişeydi sp 2 kurdum düzelmişti
  • sp2 yüklü ama bişi değişmedi... biostan nası bakacağımı bilmiorum bilgisayarı açınca del e basçam ya sonra???
  • ama ilk açtığımda hangi kısma yükleyeyim diye sorduğu zaman ayrılmamış bölüm 131000 gibi bişi diodu...
  • del e bas asus sa bord direk listede cıkar altta diger biosları bilmiyorum şahsen ama bana kalırsa sp2 dede düzelmiyorsa ztn yapacak bişi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarım sağtık yönet. disk yönetimi orda harddiskini göreceksin. orda kaç gb olarak görünüyor hdd ?
  • hdd markasını söyle sana jumper ayarlarını söyliyim eski model galiba anakartın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.