Şimdi Ara

320i ED 40. Yıl mı 418i Gran Coupe M paket mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

w204 c180 aracımı satıp başlıktaki araçlardan birisini düşünüyorum.

Soru başlıkta fikirlerinizi sebebiyle belirtirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler :)

• 4.18i sahibi olarak şunu belirtmeliyim, arabanın dış dizaynı açısından bakılacak olursa 4 serisi farklı bir araç. Aracın görüntüsü ne 1, ne 2, ne 3, ne de 5 ile bence mukayese edilemez. Performans ve doluluk açısından bakacak olursak sanırım 40. yıl epey dolu bir araçtı. Benim şahsi düşüncem performans arıyorsanız 320 40. yıl, farklı bir dış tasarım arıyorsanız(görüntü)4 serisi tercih edilebilir.
  • 4.18i gc olunca bence disardan da cok benzerler 3 serisi ile.

hem performans hem donanim olarak 40. yil, 4 serisinden cok ustun. Tasarim olarak da dedigim gibi cok benzerler zaten. 4 coupe ya da cabrio olsaydi dusunmeden 4’u secerdim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı ikilimdeydim 4 ay önce, tercihim 3.20ied 40.yıl oldu, 4 serisi çok güzel bir araç ama 1.5 motorla değil, ileride 4 serisi yada A5 istiyorum ama bu muhakkak 2 litre benzinli yada dizel bir motor olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

4.18i gc olunca bence disardan da cok benzerler 3 serisi ile.

hem performans hem donanim olarak 40. yil, 4 serisinden cok ustun. Tasarim olarak da dedigim gibi cok benzerler zaten. 4 coupe ya da cabrio olsaydi dusunmeden 4’u secerdim ama.
    Merhaba, ben maalesef görüşünüze katılmıyorum. 4 serisi bir aracı rahatlıkla 3 ten ayırt edebilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla sadece ön kaputu aynı 3 serisi ile. Bu arada 3 serisi de çok güzel bir araç kötülemek gibi algılanmasın. Sadece 4 serisi bence tasarım olarak çok daha dikkat çekici.
  • 4 serisi GC 'den yana oyumu kullanıyorum. Daha sportif duruyor, camlar çerçevesiz, oturuş pozisyonu 3 serisine göre daha alçakta, ön kaput daha basık ve daha sportif görünüşe sahip. Bilinen kronik bir motor arızası yok (3 yıl oldu motor üretileli).

Performans isterseniz yazılım ile 170hp (1.300 TL) , yazılım + downpipe + hava filtresi ile 180 hp alabilirsiniz. (3.000 TL)
  • 4 serisi güzel ama o 1,5 motorla başarılı değil hem az yakmıyor hemde gitmiyor,ayriyetten yazılım yapınca çok sağlıklı bir motor değil,136 beygir binerim az gitsin 4 serisi olsun denirse alınır.ama 4,28 olursa tadından yenmez o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir önceki aracım 2014 m paket estroil içi kırmızı F36 420d xdrive idi. Şimdiki aracım 2016 füme içi taba F30 320iED 40. yıl. Önceki aracımı sıfır almıştım, 4 yıl çok çok memnun şekilde kullandım. Belli zamandan sonra ayrıldık. Malum günümüz şartlarında sıfır Premium araç almak cesaret işi. Ben de sıfıra çok yakın kondisyonda 40. yıl F30 aldım. Önceki aracıma göre daha donanımlı. performansı hemen hemen aynı ancak önceki aracımın yol tutuşu tabi ki daha iyiydi. Ayrıca F30 un makyajı tip olarak çok güzel olmuş. Led ön farlar, arka stoplar hoş duruyor. 3 silindirli bir Bmw ne kadar keyif verir orasını bilemem. İkisini de kullanıp ona göre karar verin.
  • 40.YIL içi kırmızı der geçerim.
  • bi dünya para verecen bmw alacan gitmicek yandan sollayan sollayana
    40.year edition
  • 3 gibi gitmese de 4 serisi diyorum ama Coupe olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.