Şimdi Ara

320x240 Avi Sorunsalı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Umarım Doğru Yere Başlık açmışımdır. Öyle DEğilse kusuruma Bakmayın.

Made in China Bir tane Mp5 Player Dedikleri Dandik Cihazlardan Aldım. Cihazın kendi içinde 320x240 Cözünürlüklü Avi Dosyası var ve oynatıyor. Cihaz da aşağıdaki liknte var.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/digiforce-5mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi4gb-mp5-playerfm-radyo/ProductDetails.aspx?productId=ft546512&categoryId=248

Benim sormak istediğim şu. Bende Birsürü Avi Dosya Var ama Ben Bu Dosyaları 320x240 Avi formatına nasıl cevirebilirim acaba?

Mumkunse şu programla yaparsın diyip geçmeyin Nereden ne sececem nasıl cevirecem onu da izah ederseniz cok makbule geçer.

Kısacası Avi Dosyalarını Nasıl 320x240 Çözünürlüklü Avi Dosyasına cevirebilirim?

Tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenzaburo -- 31 Temmuz 2011; 17:55:17 >

• Total vide converter'le istediğin boyuta dönüşterecesin..
    Programı aç.. Dönüştereceğin video'yu seç ok deyince, format seçme menüsü açılacak burada video file seç ve avi'ye tıkla altta mpeg4 aviş olanı seç
    Sonra advancede tıkla > setting tıkla ve video resize menüsünü aç burada 320 x 240 boyutu seç ve convert' now yazan yere tıkla tamamdır..
  • Frux,

Üstad Süpersin. Dediğin Adımlarla 320*240 Formatında Avi de Cevirdim ve Cihaza yükleyince Filmi Çalıştırabildim...

Teşekkürler..

Bir şey daha sormak isterim. Bu cevirdiğim avi dosyasınını boyutu ve codecleri ile oynamadan yani orjinal hali ile nasıl 4 parcaya ayırabilirim? Onun için hangi programı kullanabilirim.

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.