Şimdi Ara

321. KÜTAHYA Yolcuları (HAVACILAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya giden arkadaşlar kontak kuralım.Adım Müslüm, Ş.Urfadan gidiyorm.

msn: muslumk@hotmail.com
    PM atarsanız tlf da veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastguardian -- 10 Nisan 2008; 13:15:36 >

• Bende Kocaeli'den gidiyorum..
    Cumartesi sabah 11:30'da Anadolu Seyahat ile İzmit'ten Kütahya'ya gidiyorum..

ysmatur@hotmail.com msn adresi
  • yaw benim bi sonraki sıra numaralı herif buraya çıktı hatta ondan sonraki de buraya çıkmış..aslında açıklanmadan önce ben de burayı çok istiyordum şansıma edeyim nediyim..istanbul kartal 23.motorizeden sevgilerle..
  • Baran SEREN - Yarın 14:30 da çıkış yapıyorum.

Bankadakiler bile çok kral yere düştün diyorlar.
  • Hele şükür gelebildim. Ne yapıyoruz beyler orayla ilgili bir plan var mı? Beraber teslim olmak gibi. Gerçi hepimizin saatleri aynı değil, tutmuyor. Ben Düzce'den saat 11 arabasına bineceğim ve aktarmalı olarak yolculuğu kısaltacağım. 4'te orada olacakmışım. Bi taksi tutup gideriz artık.
  • ewet arkadaslar sizler digerlerine gore sanslısınız.. daha rahat etceksiniz.. yatıcaksınız demiorum ama rahat ediceksiniz.. sinemaya gidersiniz bol bol.. yemekleri ozel sirket yapar guzeldir.. yenegi begenmezsenizde yemek aralarında we bilimum egitim molalarında akbabalar (minibus) sizi bulur zaten.. sıcak pide sandwic kola meywesuyu satıolar.. aksamlarıda yatmadan once bolugun onune ugrarlar.. cogunuz kutahyadan gitmek istiycek ama usta birliginde kutahya tugayının bi cok seyine hasret kalabilirsiniz.. size bilimum malzemeler iccamasır ws wercekler..

baska sorunuz warsa sorun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yarın sabah yola çıkıyorum hyrlısı ile bende 3 , 3:30 gibi otogarda olacağım

Mehmet Eskici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.