Şimdi Ara

323. Dönem 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı GAZİANTEP'e düşenler buraya!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
79.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaziantep yolcusu 1 kişi daha ekleyin. İstanbul THY 12.25 uçağıyla geliyorum uçak 2 de iniyor. Google earthten baktığım kadarıyla hava alanı gaziantepin alt tarafında 20 km uzakta kalıyor 5. tugay komutanlığı ise tam tersi istikamette biraz uzakta gaziantepin üst tarafında kalıyor sanayinin hemen yanı. 5 e kadar yetişebilirim inşallah. Gerçi bir arkadaş akşam 9-10 da gir boşuna erken girme dedi ama işi sakata atmamak için zamanında gitmeye çalışıcam. Hava alanında inzibat fln varsada ben askerim diye atlıycam önlerine yoksa 5 e kadar kendi başıma yetişemem heralde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aza -- 11 Ağustos 2008; 11:45:16 >
  • eray bende kırmızı bir spor canta olucak beklerim havaalanında seni antepi bilen yok mu merkezde biyerde bulussak. gerci cok kalabalık oluncada inzibatların direk dikkatini cekeriz :D kurbanlık koyun gibi..
  • arkadaslar hangı bankalar varmıs sımdı tam olarak bılgısı olan varmı acaba?
  • emre bendede mavi canta olucak:)asker trası oldum zaten beni tanırsın hemen :)
  • asker traşı olanların hiç şansı yok inzibatlar direk yakalar.... ben antepte olmayı düşünüyorum... Siyah ufak bi spor çantam war:)))
  • tertiplerimmmm :D heyt beeee valla bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete kimsenin iyi bişsey dediği yok 5.zırhlı tugay hakkında ALLAH yardımcımız olsun.. kısa donemler olarak elımızden geldıgınce birbirimize destek ve yardımcı olursak bizim icin daha iyi olur. Bende yarın sabah cıkıyorum yola.. saat 5 gıbı teslım olmayı dusunuyorum hayırlısı ıle sımdı gıdıp bılet alacagım... Herkese sımdıden hayırlı yolculuklar... Gıdıp gorecegiz tertiplerim malum semsıye meselesi artık donus yok :D zevk almaya baslayalım sımdıden...
  • hepimizin hakkında hayırlısı...
  • dağıtım olmassa ıyı olur bence.hepimiz için hayırlısı olsun.birbirimizi kollayalım tertipler..herkese iyi yolculuklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REBEL020

dağıtım olmassa ıyı olur bence.hepimiz için hayırlısı olsun.birbirimizi kollayalım tertipler..herkese iyi yolculuklar.

Arkadasım dagıtım oluyor buyuk bı cogunlugu hududa yolluyor 5.zırhlı tugayı yuzde 80 gıbı bı cogunluk sınıra gıder dıerlerı meslek grubuna gore tugayda kalır ama sunu solıım karakollar ıyıdır arkadslar her turlu konforu war dıgıturkten sıcaık kalıreferıne kadar canınızı sıkcak tek nokta war oda nobet olayı az kısı gıdersenız nobete cıkmazsınız 2 kısı falan duserseız her karakola ama 4 kısı ve ya ustu olursanız cıkarsınız teror yok ama kacakcılık cok fazla surıyeden gırmeye caısıolar neyse ama en guzelı rutbelı baskısı yok
  • webber dostum saol verdıgın bılgıler ıcın hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım mecburuz bu saatten sonra kacıs yok :D artık dagıtırlar bırakılar yukardakıler bılır bızım elımız mahkum ama bencede ınsallah karakola felan gonderırler tugay hakkında pek olumlu seyler duymuyorum usta askerlerden... neyse sıvıl de son gun yarın bu saatte kıslalardayız arkadaslar hayırlısı ıle...
  • arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı teskereler. ben 319. dönem olarak gaziantep 5. zırhlı tugayında askerliğimi yaptım. biraz hareketli tugaydır bizim dönemde 500 kısa dönem vermişlerdi. bunun 250 sini hudutlara dağıttılar. sanırım yine kalabalık bi kısa dönem topluluğu var. orada birliklere dağılacaksınız 1 ay yanaşık düzen eğitimi ve yemin törenine hazırlıkla geçecek. yemin töreninden sonra kilis, martavan ve oğuzeliye kurrayla gönderileceksiniz. taburlar rahattır ama karakollar için aynı şeyi söleyemeyeceğim. nöbet olayı çok fazla. hepinize hayırlısı olsun bitiyo bi şekilde takmayın.
  • sürgün cehennemi antepe hoşgeldiniz bence bu kadare hazıurlık yapmayın hevesiniz kırılmasın sıon günlerinizi ii geçirin denetlemelere yaklaşıosunuz.birde gözüme çok çarpmayın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELYASADZE

sürgün cehennemi antepe hoşgeldiniz bence bu kadare hazıurlık yapmayın hevesiniz kırılmasın sıon günlerinizi ii geçirin denetlemelere yaklaşıosunuz.birde gözüme çok çarpmayın :D

gereksiz abartmalarda bulunmayalım..millet ceza evine gitmiyo...askerliğe gidiyo..
  • 319. dönem dedeniz olarak derim ki, karakollara düşerseniz nöbet falan çok fakat rahat askerlik yaparsınız. ben de karakolda askerlik yaptım çünkü antepte. tek sıkıntınız nöbet olsun. çünkü bazen nöbete gitmek için can atacaksınız denetleme görmemek için.
  • merhaba arkadaslar bende 329. dönem de gaziantep 5. zırhlı dayım aynı dönemden kimse warmıdır?
  • Kimse yok mu ya buraya gitcek olan!........
  • Aday Nu. 35476
    Adı ve Soyadı EMİRHAN DEMİRKIRAN
    Baba Adı RECEP
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP
  • benim de 5. zırhlı tugaya çıktı. nerelerden gdiyosunuz arkadaşlar?
  • kışla içerisinde hangi atmler var arkadaşlar??
  • selam tertipler.ben de 12 sinde antep te olacam kısmetse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.