Şimdi Ara

323. Dönem 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı GAZİANTEP'e düşenler buraya!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
79.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın derken yıne 3 4 km var. 3 te ınersın orda otobusler var çarşıya gıden hangısı dıye sor yanında stadı da solemeyı unutma bıner gidersin. sanırım bulusma yerınız stadın yan tarafındakı demokrası meydanı.isterseniz şöle yapın meydanda heykel var onun yanında oturacak yerlerde oturun bulusun.tugayada giderken karsıya gecin dolmus duraklarına nasıl desem heykelın arka tarafına duser bı ınsaat bınası gıbı bı yer var onun oldugu koseden az yukarı yuruyun dolmus durakları orda tugay dıye sorun gidersiniz.istersenız askerıyenın onunden gecen hangısı dıye sorun oyle binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliyik

yakın derken yıne 3 4 km var. 3 te ınersın orda otobusler var çarşıya gıden hangısı dıye sor yanında stadı da solemeyı unutma bıner gidersin. sanırım bulusma yerınız stadın yan tarafındakı demokrası meydanı.isterseniz şöle yapın meydanda heykel var onun yanında oturacak yerlerde oturun bulusun.tugayada giderken karsıya gecin dolmus duraklarına nasıl desem heykelın arka tarafına duser bı ınsaat bınası gıbı bı yer var onun oldugu koseden az yukarı yuruyun dolmus durakları orda tugay dıye sorun gidersiniz.istersenız askerıyenın onunden gecen hangısı dıye sorun oyle binin

tşk hocam dediğin gibi yapalım. arkadaşlar o zaman statın yanındaki meydanda buluşalım. birbirimizi göremezsek içerde buluruz birbirimizi. şifre: donanımhaber

• ne önemi var, keşke bende giderken böle birileri yardımcı olmaya çalıssaydı amaa nerdee olsun çok sukur bi sıkıntı çekmeden bitirdik. sormak istedikleriniz varsa sorun.
  • quote:

ne önemi var, keşke bende giderken böle birileri yardımcı olmaya çalıssaydı amaa nerdee olsun çok sukur bi sıkıntı çekmeden bitirdik. sormak istedikleriniz varsa sorun.

saolasın Allah razı olsun. hocam burası için sürgün yeri diyolar. bi bilgin var mı nası bi yer
  • ben antepliyim ama tugayın ıcerısını bılemem bıldıklerımı aktarayım dogrudur sürgün yeri diyorlar ama zorlanacak bısey oldugunu zannetmıyorum rahat bı sekılde askerlıgınız gecer 1 ay acemılıkten sonra buyuk cogunlugunuz karakollara gönderılırsınız ama cekınecek bısey yok guneydoguda olmamıza bakma Allaha sukur daha bı olay duymadım teror gıbı ınsallahta duymayız. karakollarda da nobet felan zamanınız bole gecer. bu arada bende denızlıde yaptım orayada surgun yerı dedıler tırstık ama hıc alakası yok sıvılden daha rahattım dıyebılırım okadar soluym ben sana sürgünlüğü kafana takma.bu arada ne mezunusun
  • quote:

ben antepliyim ama tugayın ıcerısını bılemem bıldıklerımı aktarayım dogrudur sürgün yeri diyorlar ama zorlanacak bısey oldugunu zannetmıyorum rahat bı sekılde askerlıgınız gecer 1 ay acemılıkten sonra buyuk cogunlugunuz karakollara gönderılırsınız ama cekınecek bısey yok guneydoguda olmamıza bakma Allaha sukur daha bı olay duymadım teror gıbı ınsallahta duymayız. karakollarda da nobet felan zamanınız bole gecer. bu arada bende denızlıde yaptım orayada surgun yerı dedıler tırstık ama hıc alakası yok sıvılden daha rahattım dıyebılırım okadar soluym ben sana sürgünlüğü kafana takma.bu arada ne mezunusun

saolasın dede rahatlattın beni biraz endüstri müh. mezunuyum.

• dede ha 6 ay sonra sende dede olda goreyım ozamanda gulersin şaka .
    endüstri müh isen büyük ihtimal tugay kalıp ihale komisyona felan düşebilirsin bizimkiler genelde öyle işlerde kullanıldı.tabi şans kısmet kader Rabbim hakkında hayırlısı verır inş.
  • amin hocam hakkımızda hayırlısı artık sen ne iş yapıyosun. çarşıya çıktıgımızda ziyaretine gelelim
  • keske su ısı yapıyorum diyebilseydim ama malesef diyemiyorum işsizim iş arıyorum. işletme mezunuyum kendi işmiz vardı tekstil ama malesef veren aldı. bişey diyemeyiz. gerçi bizimkiler bişeyler yapmaya çalısıyor ama ben ayrı iş yapma peşindeyim.hayırlısı bakalım
  • quote:

keske su ısı yapıyorum diyebilseydim ama malesef diyemiyorum işsizim iş arıyorum. işletme mezunuyum kendi işmiz vardı tekstil ama malesef veren aldı. bişey diyemeyiz. gerçi bizimkiler bişeyler yapmaya çalısıyor ama ben ayrı iş yapma peşindeyim.hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun ya ben de pek farklı sayılmam. askerlikten sonra ben de iş arıcam
  • istersen adını sanını sole msn ver ben ziyaretıne gelirim belki. nede olsa yerın yurdun belli senın
  • quote:

istersen adını sanını sole msn ver ben ziyaretıne gelirim belki. nede olsa yerın yurdun belli senın

tabi hocam her zaman beklerim. burak kabasakal(kütük konya) burakk35@hotmail.com
  • bi sn ekleyecem
  • yokmu baska antep yolcusu hadii kalkıyo.
    hadi çabuk gelin bakın korkuyoruz bız burda gece yatamıyoruz gelin bizi koruyun
  • antep antep antep gelin hadi

• bu inzibatlar neden yakalar ki, kaçacak olsam istanbuldan kaçardım antebe niye geleyim :)
  • bilmediğin bi şehirde kaybolma biz seni gideceğin yere kadar teslim ederiz düşüncesiyle yakalıyorlar. gerçi koskoca üni mezunlarını yakaladıklarını daha duymadım ama onlar genelde diğer uzun donemleri yakalıyorlar
  • bu gece 22,15 de biniyorum sabaha 10,00 da otogardayım üstümde siyah bi tişört olcak :P :D:D
  • he siyah tsort gıyde iice gunesıde ustune topla sıcaktan yan. karanfili unutma
  • antebe hava yolıuyla gelecekler için söylüyorum çıkışta dolmus otobüs aramayın oralarda yok ya taksiye binersiniz yada havaşlara. takside 20 30 civarında tutar belkı daha fazla hiç kullanmadım ıcın tam bişey diyemiyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.