Şimdi Ara

323. Dönem 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı GAZİANTEP'e düşenler buraya!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
79.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar aynı yere düşmüsüz, çarsamba gunu oglen ucakla gidecegim
    Görüşmek üzere siz nasıl gideceksiniz sehir merkezinde bulusup birlikte gidebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desender

Selam arkadaslar aynı yere düşmüsüz, çarsamba gunu oglen ucakla gidecegim
    Görüşmek üzere siz nasıl gideceksiniz sehir merkezinde bulusup birlikte gidebiliriz.

ben bileti almadım daha bugün bakacağım. buluşsak güzel olur bence de beraber gireriz
  • ben de bugun izmirden gidecem antepe.yani yarin gece cikmayi planliyorum.antepte bir yerde buluşmak lazım.ama merkez de nerede buluşabiliriz ki?
  • saat 2-3 gibi sehir merkezinde olurum bir yerde traş olup askeriyenin yolunu tutarım artık
    sen nereden geliyorsun
  • kaçta teslim olacagiz içeri
  • izmir den gelecegim.aksam 6 ya kadar suremiz var malum.bence bunu iyi kullanalim.
  • Deniz Yalçın..İzmirden geliyorum bende...
  • Bende denizliden geliyorum...
  • http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=gaziantep&sll=37.0625,-95.677068&sspn=31.701751,56.513672&ie=UTF8&ll=37.097497,37.344503&spn=0.015575,0.043945&t=h&z=15

5. Zırhlı Tugay Komutanlığı neredeyse gaziantep kadar buyuk şehrin içinde sayılır. Kahramanmaras yolu üzerinde gözüküyor. Havaalanından inzibatlar toplamazsa :) bende şehir merkezinde biraz vakit geçirip.
    Bölüğe gececegim bir saat ve bir nokta belirlersek birlikte gidebiliriz.

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=100019918425671460152.00000112f677a47f0bd58&ie=UTF8&ll=37.065353,37.377441&spn=0.001948,0.005493&t=h&z=18&lci=com.panoramio.all
    Uygun bir buluşma yeri saat 17:00 olabilir stadın yanındaki meydan

• bende 329. donem gaziantep 5. zirhli tugaydayim, carsamba gunu 12.00 thy ucagiyla gidiyorum, ayni ucakta olan arkadaslarla antepte beraber hareket edelim, isim ahmet sevinc, simdiden herkese hayirli teskereler :) istanbul ataturkten binecegim bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsevinc -- 10 Ağustos 2009; 16:27:38 >
  • arkadaslar ben de izmirden carsamba sabahi yola cikiyorum. direk antepe bilet bulamadim ama ucakla adana(tahminen 11 de adanada olurum), oradan karayoluyla antepe gececegim. orada bi sekilde bulusup hepberaber girelim iceriye. burak kabasakal izmir..
  • ya ben de otobus bileti kestirdim.sabah 11 de antepte olacagim.otogar askeriye ye yakinmiş.bence bir yer belirleyelim orada toplanıp birlige girelim.yoksa antepte sap sap gezemem ,hemen birlige girerim ben.
    bir yer belirlemiş desender kardes.orası uygun bir yere benziyor.ama inşallah izmir deki kale gibi bir yer degildir.orasi guzel gibi.saati de belirleyip bence orada bir yerde goruselim.
  • evet arkadaşlar orası uygun olabilir. ben çarşamba günü 3 gibi antep otogara gelirim. herkes msnini yazarsa daha sağlıklı konuşabiliriz

burakk35@hotmail.com
  • ahmetsevinc bende aynı ucakta olacagim gorusmek uzere
    ucak 2 de iniyor 3 gibi antepde olsak 4 de bulusma yerine gelebiliriz sanırım.
    35_burak msn ekledi mseni
  • saat 4 bulusma saati icin fena degil.ama saat 5 biraz gec gibi geldi.stadin yanindaki meydan gayet guzel bir yere benziyor.
    bir onceki mesajimda 'google map'a yabanciligimdan dolayi alakasız birşeyler yazdim ama...kale filan....
    y.seyrek@hotmail.com
  • Arkadaşlar selam.. Bende 5. Zırhlı tugaya geliyorum.. İstanbul sabiha gökçenden saat 06.10 uçağı ile çarşamba günü orda olacağım. İnzibatlara yakalanmassam biraz Antepi dolaşacağım.. Buluşma yerinde karar kılarsanız bende orada olurum.. İsmim Mehmet Akif.. İyi geceler
  • biz sabah 11 gibi antebe variyoruz.izmir den Emin kardeşle de ayni otobusle geliyoruz.buluşma yeri gayet uygun gorunuyor.bir degişiklik olmazsa orada goruşebilir.
    ben de yatiyorum artik.herkese iyi geceler.
  • bende ıspartadan geliyorum arkadaşlar sabah saat 10 da gaziantepte olacağım 5. zırhlı tug. kom.
    msn mustafakucukoglu@hotmail.com
  • gelin beyler gelin bizi kım bekleyecek yoksa :) yazılarınızı okudum bı sekılde stadın oraya gelırsınız ıster havalimanından ister otogardan.zaten tugaya gıden dolmusta stadın yanından gecıyor ona bıner gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliyik

gelin beyler gelin bizi kım bekleyecek yoksa :) yazılarınızı okudum bı sekılde stadın oraya gelırsınız ıster havalimanından ister otogardan.zaten tugaya gıden dolmusta stadın yanından gecıyor ona bıner gidersiniz.

stat askeriyeye yakınmış galiba. ben 3 gibi antep otogara inerim. statın oraya bi bakıcam arkadaşlarla denk gelirsek beraber gireceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.