Şimdi Ara

323. Dönem 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı GAZİANTEP'e düşenler buraya!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
79.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternette pek birşey bulamadım.
    Her türlü bilgi için teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı: Bilgilendirme

1. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bir birliktir ve Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde konuşludur. Tugayın sorumluluk alanı, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman illerini kapsar.

Acemi birliği olarak Gaziantep'te bulunan 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı, yeni askerlerin temel askeri eğitimlerini aldıkları bir birimdir. Acemi eğitimi tamamlandıktan sonra askerler, tugayın çeşitli bölüklerine dağıtılarak görevlerine devam ederler.

1. Zırhlı Tugay Komutanlığı, modern silah ve teçhizatla donatılmış, yüksek eğitimli askerlerden oluşan bir birliktir. Tugayın görevleri arasında sınır güvenliği, terörle mücadele ve doğal afetlere müdahale yer almaktadır.

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı hakkında internette çok sayıda yorum bulunmaktadır. Bu yorumlarda genellikle tugayın disiplinli ve profesyonel yapısı, askerlerin eğitimi ve birliğin sosyal imkanları övülmektedir.

Tugayla ilgili yorumların yanı sıra, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın faaliyetleri ve başarıları hakkında da haberler ve makaleler bulunmaktadır. Bu haber ve makaleler, tugayın sınır güvenliği ve terörle mücadelede oynadığı önemli role dikkat çekmektedir.

1. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Gaziantep'in güvenliği ve savunması için önemli bir rol oynayan bir birliktir. Tugayın askerleri, ülkenin huzur ve istikrarına katkı sağlamak amacıyla görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam ben de gaziantep il jandarmaya düştüm aynı yer mi bilmiyorum
  • Arkadasım ben 319 kısa donem olarak 5.zırhlı tugayda yaptım acemılıkten sora kurraya gırceksınız kısa donemler olarak we buyuk ıhtımal sınır kaakollarına gıtceksınız karakollar rahattır endıselenme ama nobet olayı war sınırda nobete cıkıosun 4 saat boyunca akcakcılık olayı cok fazla eger her karakola 2 kısı falan dusersenız sayı olarak az kısı olarak dagılırsanız nobete belkı cıkmazsın kulede termalcı ya da nıkoncu olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-Webb -- 10 Ağustos 2008; 17:17:53 >
  • Webber hocam saol verdiğin bilgiler için,

Forumda daha önceki sayfalara dayanarak yanıma sadece temizlik malzemesi almayı düşünüyorum.
    Spor ayakkabısı götürmem gerekir mi? Yoksa oradan verirler mi?

Bir de birliğin yeri nerededir?
    Antep'te otogardan dolmuş...vs. ile mi gidilir?

Kusura bakma sıktıysam.
    Ben G.Antep'e değil gitmek haritada yerini
    bulamazdım daha bugüne kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: webber

Arkadasım ben 319 kısa donem olarak 5.zırhlı tugayda yaptım acemılıkten sora kurraya gırceksınız kısa donemler olarak we buyuk ıhtımal sınır kaakollarına gıtceksınız karakollar rahattır endıselenme ama nobet olayı war sınırda nobete cıkıosun 4 saat boyunca akcakcılık olayı cok fazla eger her karakola 2 kısı falan dusersenız sayı olarak az kısı olarak dagılırsanız nobete belkı cıkmazsın kulede termalcı ya da nıcancu olursun

• Son olarak, sormayı unutmuşum, birlikte hangi bankanın ATM'si var?
  • Çok Yazıyom Ama 5.zırhlı Tugay Antep Şehir Merkezinin Girşinde Çarşı içide Diyebiliriz Ağaçlık Bir Yer
    Askeri yerlerde Oyak Bank Ve Ziraat bankasının Atmleri Her zaman olur Diğer bankaların Anlaşmaları varsa olur Ama Bu dediğim 2 Banka her yerde vardır
  • arkadaşlar tam olarak ne tur görevler veriliyor acaba?bende salı sabahı gaziantepe geçiçem.çapariz arkadasım sen nereden gidiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben Muğla'dan geliyorum.
    Buradan 16:00'da binicem, 16-17
    saat sürüyormuş Antep.

quote:

Orjinalden alıntı: REBEL020

arkadaşlar tam olarak ne tur görevler veriliyor acaba?bende salı sabahı gaziantepe geçiçem.çapariz arkadasım sen nereden gidiyorsun?
  • tamam hocam,nasıl bılgı edınebıldınmı?zor diyorlar antep için.
  • Aslında, saolsunlar, bir tek bu başlık altında yazan arkadaşlardan bilgi edinebildim.
    Bir de ekşisözlükte '323. Dönem Yedek Subay Sınav Sonuçları' başlığında (57. yorum)
    şöyle birşey buldum:

g.antep 5. zırhlı tgy. a düşenler için cehenneme hoş geldiniz dediğim sınav sonuçlarıdır..
    (mouseoff, 10.08.2008 11:38)#13801856 !?

quote:

Orjinalden alıntı: REBEL020

tamam hocam,nasıl bılgı edınebıldınmı?zor diyorlar antep için.
  • yalan oldukk.....
  • bende izmirden gelicem salı sabah antepte olurum. umarım hayırlı olur hepimiz için :)
  • bende bursadan gelicem salı sabah 10'da antepteyim... izmirde ege ünide okudum... bakalım bizi nasıl biyer beklio:(((
  • ARKADAŞLAR AMASYADAN GELİYORUM

birleşelim sabah orda olmaz mı?
  • arkadaşlar 6,30 gbi antepte olurum yerini bilen varmı?
  • arkadaslar istanbuldan gelen yokmu?sabah thy ucagı ıle gelıyorum varmı baska gelen?
  • 8.40 da gaziantep havaalanına inicem ordan merkez neresi ise oraya gidicem. sabah 9-10 gibi nizamiye onunde bulusup carsıya mı insek? aksama kadar tek tek dolasmayalım sokaklarda :D
  • nizamiye önünde buluşursak direk içeri alırlar. Hatta arkadaşlar terminallerde asker olduğunuzu belli etmeyin,sarı zarflarınızı falan saklayın... saate bakmadan inzibatlar nizamiyeye götürüyormuş....
  • gaziantepide bilmiyoruz ki buluşma yeri ayarlayalım.. Ben sabah 10'da otobüs terminalinde olucam...
  • arkadaslar havalanında buyuk bır ıhtımalle ınzıbatlar olucak.sorarlarsa asker deılım dıyın.emre arkadasım bu arada ben saat 8 bucuk havalınında olucam.adım eray.:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.