Şimdi Ara

323. Dönem 59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI ERZİNCAN 'a düşenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
24.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisi olan var mı? erzincan merkezde mi?....istanbuldan gidecek olanlarla habrleşebiliriz

• Arkadaşım Tugay Erzincan Merkezdedir
    Daha doğrusu tugay Ve 3. Ordu Komutanlığı iç içedir

Erzincana varınca Büyük Bir Dağda Musfafa kemalin resmini Görürsün
    Tugay O dağın yamacındandır

Acemiyi Orda Yaptım 1. Batarya Tugay İçtima Alanın hemen Üstü

Allah yardımcınız Olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 10 Ağustos 2008; 20:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Arkadaşım Tugay Erzincan Merkezdedir

Çok sağol....arkadaşlar kimse yazmamış ama okuyan çok....otobüslerde yer yok...biletinizi almadıysanız acele edin( istanbuldan gidecekler)....bu akşam 5 arabasına biniyorum....bu arada geç saatlerde erzincana otobüs yok...en geç saat 6 veya 7 de varmış......
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

bende erzincana düştüm ağustosun sonlarında gideceğin acemi birliğinden sonra nereye düşmüştün?

• quote:

Orijinalden alıntı: şahawhat

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

bende erzincana düştüm ağustosun sonlarında gideceğin acemi birliğinden sonra nereye düşmüştün?

Alıntıları Göster
    59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI
    ERZİNCAN

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümsüz

59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI
    ERZİNCAN

Alıntıları Göster
    59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI Erzincan bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI Erzincan bende :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bnde ordaym..hepimize hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut321

arkadaşlar bnde ordaym..hepimize hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    slm arkadaslar...

bende 59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI ...

hepimize hayırlı olur ınsallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: gArFeLd

slm arkadaslar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gArFeLd

slm arkadaslar...

bende ordayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedaps

quote:

Orjinalden alıntı: gArFeLd

slm arkadaslar...

bende ordayım :)

Alıntıları Göster
    59'UNCU TOP. EĞT. TUG. K.LIĞI ERZİNCAN
    bende oradayim. istanbuldan gidiyorum. otobus biletleri tek tuk kalmis valla.
    artik oraya varinca gorusuruz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashashas

bende oradayim. istanbuldan gidiyorum. otobus biletleri tek tuk kalmis valla.
    artik oraya varinca gorusuruz.....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 325. dönem erzincana gidenler şu başlık altında toplanalım. burası 323.dönemlerin

http://forum.donanimhaber.com/m_28331354/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunb

arkadaşlar 325. dönem erzincana gidenler şu başlık altında toplanalım. burası 323.dönemlerin

http://forum.donanimhaber.com/m_28331354/tm.htm

Alıntıları Göster
    Erzincanda 301 kısa dönem askerlik yaptım vatanın her karış topragı kutsaldır askerlik yapılır.erzincanda 59.topcu er egitim tugayı hakkıında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.genel olarak 3 kısıma ayrılır 1.kısım karargah 2. kısım çavuş talimgah 3. kısım toper topcu er egitim ben er egitimdeydim aralık dönemi gittim avantajları var mesela tertip olayı yok her işi temizlik vb işi acemiler yapar bu konuda rahatsınız sürekli etrafınızda size komtanım diyen askerler olur.dez avantajı 28 kişilik manganız vardır egitiminden sorumlusunuz acemilerle kalkar acemiler yatar siz çapraza çıkarsınız çavuş olmaya heves etmeyin bu sefer 4 takım 20 manga ve 60 civarında usta askerin yükü üstünüzde yani nöbetçi çavuş luk bekliyor sizi her kes yatar sen sayarsın 12 00 da yatarsın sabah erken kalkar sayarsın zaten sayı saymaktan gece asker sayarsınız merak etmeyin.zevkli eger siz zevk almak istiyorsanız insanlar tanıyorsunuz degişik degişik her yerden zor kısa dönemleri sevmezler rütbeli ve uzun dönem askerler.ama unutmayın sakın üstünüzle lavbali olmayın espiri yapmayın kendinizi kasmayın ve sayılı gün çabuk geçer maç yayınları vardır yemekhanelerde ve herşeyinizi alın gidin bere eldiven iç kazak içlik boyunluk bu söyledigim kış şartları içindir sizden önce acemiler teslim olmuştur kantinde ne var ne yok almışlardır siz bizde kalmadı 10 gün soguk havada en son 25 yılın sogunda buz gibi g 3 leri tutk eldivensiz unutmadan internet imaknınız vardır cafe var 20 makinemi yanlış hatırlamıyorsam kısa dönemler bakıyor internete bu çok öenmli sakın acemilere yüz vermeyin satarını isterler vatan sizelre emanet allah yardımcınız olsun hayırlı teskereler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: enigmatr01

Erzincanda 301 kısa dönem askerlik yaptım vatanın her karış topragı kutsaldır askerlik yapılır.erzincanda 59.topcu er egitim tugayı hakkıında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.genel olarak 3 kısıma ayrılır 1.kısım karargah 2. kısım çavuş talimgah 3. kısım toper topcu er egitim ben er egitimdeydim aralık dönemi gittim avantajları var mesela tertip olayı yok her işi temizlik vb işi acemiler yapar bu konuda rahatsınız sürekli etrafınızda size komtanım diyen askerler olur.dez avantajı 28 kişilik manganız vardır egitiminden sorumlusunuz acemilerle kalkar acemiler yatar siz çapraza çıkarsınız çavuş olmaya heves etmeyin bu sefer 4 takım 20 manga ve 60 civarında usta askerin yükü üstünüzde yani nöbetçi çavuş luk bekliyor sizi her kes yatar sen sayarsın 12 00 da yatarsın sabah erken kalkar sayarsın zaten sayı saymaktan gece asker sayarsınız merak etmeyin.zevkli eger siz zevk almak istiyorsanız insanlar tanıyorsunuz degişik degişik her yerden zor kısa dönemleri sevmezler rütbeli ve uzun dönem askerler.ama unutmayın sakın üstünüzle lavbali olmayın espiri yapmayın kendinizi kasmayın ve sayılı gün çabuk geçer maç yayınları vardır yemekhanelerde ve herşeyinizi alın gidin bere eldiven iç kazak içlik boyunluk bu söyledigim kış şartları içindir sizden önce acemiler teslim olmuştur kantinde ne var ne yok almışlardır siz bizde kalmadı 10 gün soguk havada en son 25 yılın sogunda buz gibi g 3 leri tutk eldivensiz unutmadan internet imaknınız vardır cafe var 20 makinemi yanlış hatırlamıyorsam kısa dönemler bakıyor internete bu çok öenmli sakın acemilere yüz vermeyin satarını isterler vatan sizelre emanet allah yardımcınız olsun hayırlı teskereler.....

Alıntıları Göster

Bende buradayım artık, burada önceden askerliğini yapan yada hala yapıyor olan arkadaşlar biraz bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: einsan

Bende buradayım artık, burada önceden askerliğini yapan yada hala yapıyor olan arkadaşlar biraz bilgilendirebilir mi?

Alıntıları Göster
    Bende askerliğimi burada yapacağım

Verebilecek bilgininiz varsa çok mennun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ushp

Bende askerliğimi burada yapacağım

Verebilecek bilgininiz varsa çok mennun olurum

Alıntıları Göster
    bende 59.topcu eğitim tugay komutanlığındaym.kısa donem.herkese hayrlı olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolmek

bende 59.topcu eğitim tugay komutanlığındaym.kısa donem.herkese hayrlı olur umarım

Alıntıları Göster
    ben de erzincanda kısa dönem askerim herkeze şimdiden hayırlı teskereler Allah yardımcımız olsunn ..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolmek

Alıntıları Göster
    tolmek, ushp, einsan siz nerelisiniz.? Tanışalım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman123

tolmek, ushp, einsan siz nerelisiniz.? Tanışalım arkadaşlar

Alıntıları Göster
    biz yeni donemiz sagolun bilgileriniz icin yapan arkadas bilgi vermis cok faydali olmus daha varsa yapan arkadaslar bizi neler bekliyor biraz bahsederseniz bahtiyar olurum parmaklariniz dert gormesin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moriyente

biz yeni donemiz sagolun bilgileriniz icin yapan arkadas bilgi vermis cok faydali olmus daha varsa yapan arkadaslar bizi neler bekliyor biraz bahsederseniz bahtiyar olurum parmaklariniz dert gormesin ...

Alıntıları Göster
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı
    ERZİNCAN
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 4'üncü Zh. Tug. Mknz. P. Tb. 4'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı
    ERZURUM

arkadaşar erzurumda katılıcağım birlik nerede bilgisi olan varsa pm atarsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: renaccan

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı
    ERZİNCAN
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 4'üncü Zh. Tug. Mknz. P. Tb. 4'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı
    ERZURUM

arkadaşar erzurumda katılıcağım birlik nerede bilgisi olan varsa pm atarsa çok sevinirim

Alıntıları Göster
    Önce Erzincan'a gitmiyor musun? Erzurum için süre var, Erzincan benim de acemilik, görüşürüz orada :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.