Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben evimin olduğu şehirde askerlik yaptığımdan her hafta çarşıya iki haftada bir de evci iznine çıkabiliyorum. Bizde de çarşıları kitliyorlar ama spor istirahati aldığımdan sorun olmuyor. Bu pazartesi spor ve salı günü atış denetlemelerimiz var bizim. Elimizden geleni yapıp bölüğün adını altın harflerle yazdırmaya çalışıcaz bakalım, hayırlısı. Şafak 47, bekle bizi sivil hayat geliyoruz.
  • herkese merhabalar...Sanırım 323.kd dönemini kapatıyoruz.az kaldı arkadaşlar.şafak 12 den sonra 45.
    Başka da yok.
    Şafak sıkıştırmaya başladı bile.heyecan arttı.
    Güngör komando taburundan selam olsun herkese..
  • bitsin de gidelim artık yeter yaw..
  • şafak 48 az kaldı, biz bitmeden inşallah şafak biter...
  • dayanın 323 arkadaşlarım şaka maka şafak atmaya devam ediyor güzel bir hyat bizi bekliyor sanki..

325 ler yarın sınava giriyor bende daha dün gibi hatırlıyorum sınava girdiğim günleri askerliğin ilk çilesini o gün çekmiştim..

Galiba bu askerlik bitecek
  • Bugun ilk sağlam fırçamı yedim. Çok zoruma gitti. Hiç de suçum yokken. Neyse ki az kaldı. Hadi torunlar gelin artık. Yorulduk
  • erdaltuncer07 nerde yapıyorsun askerLiği ? bizim spor denetLemesi de 15 araLıkta da.. :)
  • 323 donem arkadaşlar kantinde pil bulunuyormu kullanmak serbestmi.
    kantinde yoksa dışardan getirebiliyomuyuz. yani kısaca pil serbestmi.
    kumanda pili
    teşekkur ederim.
    hayırlı teskereler
  • kantinde pil var ama normal kalem pil, el feneri için. ince kalem pil kantinde satılmıyor dışarıdan da hiç bir türlü pil sokamıyorsun içeri, yasak.
  • bizde kantinde pil var kontör var herbişi var anlamadım gitti
  • beyler cevaplarınız için teşekkurler. bu piller dandik iki dakkada boşalan pillerdenmi yoksa markalı pilmi. cep telefonunu sokanlar aynı taktıklerle pilide sokamazmı içeri.
    şimdi pile niye bu kadar taktın derseniz. cep telefonu şarj etmek için.
    cevaplar için teşekkurler.
  • abi heryerin araması farklı ki kim, nakıyo kimi hiç bakmıyo :S tipik askeriye
  • Bitiyor arkadaşlar. Az kaldı. Şafak 47
  • bende 45 mıhıhıhıhıhıhı lanet olsun :P
  • Beyler Allah nazardan saklasın tatil gibi askerlik yapıyorum. Başımızda komutan yok(akşamları kontrole geliyorlar o kadar). Günde 2 defa mecburen dışarı çıkıyoruz dolayısıyla ihtiyaçlarımızı herzaman giderebiliyoruz. TVmiz çayımız var. Buraya 3 kişi Kısa dönem gelecek. Kime nasıp olacaksa yaşadılar. Askerliği zor geçen arkadaşlarıma Allah yardım etsin.
    Şafak 45

Hangi gün varki şafak görmemiş!!!
    Hangi gün varki akşamı görmemiş!!
  • Şafak 46,şaka maka gidiyoruz yaw
  • devrek/zonguldak eğitim taburu
    quote:

Orjinalden alıntı: Geruze

erdaltuncer07 nerde yapıyorsun askerLiği ? bizim spor denetLemesi de 15 araLıkta da.. :)
  • safak 49 :) baska yok hehehe uzun zamandir gelemiyordum yogunluktan siteye umarim hepiniz iyisinizdir arkadaslar az kaldi bitiyor.. daha bu konunun acildigi ilk günleri ve yerlerimizin belli olmadan buradan sabahlara kadar f5 e basip sonuclar aciklandimi aciklanmadimi dedigimiz saatleri hatirliyorum dün gibi :) öyle yada böyle gecti 2/3 ü kaldi 1/3 umarim herkez istedigi gibi rahat bir sekilde askerlik yapiyordur..
  • Beyler bizim bölük astsubayı ortalığı karıştırıyo
    Biz ocak 17de tezkere alıyoz diyoduk (5 ay 5 gün hesabı)
    bölük astsubayı 19unda çıkıyosunuz diyo (1 ağustostan sonra 6 ay eksi 12 gün izin 31-12= 19 ocak diyo)
    sizin oralarda durumlar nasıl
  • tertipler İstihkam Savaş Tabuu/ Dikmen-Girne' Den selamlarrr...şafak harbiden sıkıştırmaya başladı inceden incedenn..tam alıştık burdaki arkadaşlara, işlere derken gidiyoruz, gerçi 1 saat dahi fazla kalmak istemiyorum artıkk..ben biletimi aldım 16 ocak - İstanbul Ataürk'e..artık kıbrısta oup görüşemediğimiz arkadaşlarla dönüşte görüşürüz inşallahh

Şafak 43 - Başka Yokkk.....
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.