DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR'e gidenler buraya toplansın!
buraya kısa dönem çıkan varsa bana mesaj atsın.
hayırlı olsun herkese
ısparta çıkan arkadaşlara yardımcı olabilirim kısaca bilgilendireyim ısparta merkezden 30 km uzaklıkta egirdir çok güzel bi yer askeriyede tam gölün karşısında tepede yani ısparta otogra geldikten sonra köy garajından binilio egirdir otobüsüne (büyük firmalarla mesala kamil koç falanla gelirseniz köy garajına servisleri var ücretsiz)
Kuvveti : Kara Kuvvetleri Sınıfı : P.Komando Statüsü : Yedeksubay Branş : KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
Kuvveti : DENİZ Kuvvetleri Sınıfı : P.Komando Statüsü : Yedeksubay Branş : KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
mak54 gördün mü şansı aynı yere düşüverdik
quote:
Orjinalden alıntı: metalurjist41
mak54 gördün mü şansı aynı yere düşüverdik
tertip aynı yerdeyizde ben deniz sen kara bi farkı var mı bunların aq
Aday No 33259 Adı ve Soyadı MELİH MANGİT Baba Adı SÜLEYMAN Doğum Yeri ÜSKÜDAR Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
AYNI EĞİTİMİ GÖRECEĞİZ AMA DAĞIITMDAN SONRA YERLER DEĞİŞİR
quote:
AYNI EĞİTİMİ GÖRECEĞİZ AMA DAĞIITMDAN SONRA YERLER DEĞİŞİR
dağıtımda farklı olacaksa benim rahat bi yer olma ihtimali yüksek yani en azından doğuya gitmeyeceğim. giderim sorun değil ama ailemin gönlü razı değil...
ben yarın akşam yola çıkacağım
quote:
ben yarın akşam yola çıkacağım
ben salı sabah ıspartaya gideceğim öğlen gibi ıspartada olurum. saat 3-4 gibi teslim olurum.
adım melih..üsküdarın neresindensin arkadasım..ben doğancılara yakınım..bizden başka üsküdarlı varsa tanışalım :)
valla Ispartalı olarak kısa gelenler iyi bir yere geliyorlar rahat ederler...ama uzun gelenler için aynısı söyleyemiyecem sonuçta siz komando olacaksınız ve onun eğitimini alacaksınız...
bende yarın gece yola çıkıyorum
up
buraya kısa dönem cıktı benim, bakalım ne olacak? bugun 5 te biniyorum yarın 2-3 gibi teslim olurum kısmetse, herkes için hayırlısı neyse o olsun
ya arkadaşlar 317 piyade dedenizden öncelikle hayırlı olsunda bakın da diyorum bu dönem sözde tsk komando astek almicaktı ne oldukine acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: wribro
ya arkadaşlar 317 piyade dedenizden öncelikle hayırlı olsunda bakın da diyorum bu dönem sözde tsk komando astek almicaktı ne oldukine acaba?
dede bi sorum var ben karacı değilim denizciyim ama gideceğim yer ısparta dağ komando piyade komando gidiyorum ben bunu anlamadım sen açıklayabilirmisin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme