Şimdi Ara

325.KSD TESKERE TARİHİ BELLİ OLANLAR..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim kütükğe göre 1 gün ikamet adresine göre 2 gün yol iznim oluyo hangisine göre teskere alacam???

bilet bile alamadım daha kimisi diyo kütüğe göre kimisi diyo ikamete göre assalardı artık şu listeleri...
  • şafak 36 dedi ama listeler hala asılmadı...bende ankara merkez komutanlığındayım burada 88/1 lerin listesi asıldı bizimkilerde hazırlanıyomuş ama hala beklemedeyiz :))

nese zaman öle yada böle akıyor walla...hepinize kolaylıklar..hayırlı tezkereler..
  • ne listesi asılacak yav ? teskere tarihlerini listeyle bize bildirecekler mi ?
  • şafak 33 askerlikde bitti.
  • Ayın 17 si inş Vatandayım
  • arkadaslar bende kastamonuda kısa dönemim selamlar herkese neredeyse gidiorz işallah da... bu bazıları bol keseden sayıyolar ne iş anlamadım yaani 1 gün yol izni alan da bende 1 gün az sayıyo bu nası iş bi bilgisi olan yokmu :) ben 33 bugun sizi bilmiorm da ..
  • Atarsa 29, 1 ay sonra yokuz :))
  • şafak 27 çarşıda batıyor, şafak 26 da çarşıda batcak askerlik galiba bitiyor ne dersiniz devreler :)
  • 28 gün sonra itinayla bçvş ve üçvş tikilir
  • arkadaşlar bende 26 yı batırıyorum çarşıda bizde kütüğe göre avantajlıysa kütük ikametse ikamet şeklinde oluyor yol izinleri başçavuş sağolsun herkese selamlar...
  • yani normal cikis 18 i ise... bize sanirsam boluk komutani 2 gun yol verecek 16 si cikis olacak.. bizim torunlar geldi acemilige yolladik :)
    Konya Bolge Jandarma dan saygilar
  • çıkış tarihim belli oldu 16 mayıs cumartesi günü çıkıyorum aman ne güzel 21 gün kaldı bitiyor bitiyor ....
  • Çıkış Tarihim 17 Mayıstıııı....

Sağolsun Yanında Yazıcı Olduğum Blk.Ast. 4 Gün İlave İzinle Ödüllendirdi Beni...

Çıkış 13 Mayıs Sabahı İnşallah...

Yani Bu Adam 12 Mayıs Gecesi Şafak Doğan Güneş Diye Bağırıcak Şafak 17 ...
  • BİRİNCİSİ ; ONA "TEZKERE" DENİR

ikincisi ; benimki doğum günümden bir gün sonrası o da "16 mayıs" beyler
  • ATARSA 19
  • Kardeş moralini bozmak istemem ama yol izni haricindeki erken terhislere Bl. Komutanı veya Bl.Astsb. yı sadece olabilirliğine onay verebilir diye biliyorum.

Sen yine de iyice bir sor soruştur ona göre hareket et derim.İnşallah dediğin gibi erken terhis olabilirsin.
  • beyler duydunuzmu genelkurmay açıklama yaptı..bedelli yok...diğer askerliği eşitleyeceğiz diye...bizi vurursa kötü olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aetiusflavius -- 29 Nisan 2009; 18:23:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

beyler duydunuzmu genelkurmay açıklama yaptı..bedelli yok...diğer askerliği eşitleyeceğiz diye...bizi vurursa kötü olur..

ben 325. dönemleri etkileyeceğini zannetmiyorum.. bu tip çalışmalar öyle 1 ayda felan uygulamaya konulamaz en erken 2010 yılı içerisinde uygulamaya konulabilir diye düşünüyorum..
  • şafak 10 başka yok darısı 327 lerin başına başkaaaaa yooooook :)
  • Atarsa 9 haftaya yokuzzz
    Kısa dönemlerin uzaması bizden sonrakiler için kötü oldu umarım sisteme yeni bir düzenleme getirilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.