Şimdi Ara

325.KSD TESKERE TARİHİ BELLİ OLANLAR..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Serkan inan artık! sadece 2 kaldı çarşamba-perşembe Cuma '' Doğan GÜNEŞ'' var mıdır böyle bir lezzet :))
  • Güneş doğdu hatta batışa bile geçti tüm 325.lere geçmiş olsun darısı askerliği yapmayan herkesin başına..
  • doğan güneş dündü...bugün evdeyimm..çıkışım 15 iydi...çünkü cizreden istanbula 3 gün yol izni vardı...ben 1 gün geç katıldım diye 16 sı çıkışım gözüktü..ama bölük komutanımız 2 güne kadar herkesi çekti...bir dilekçe vedik o kadar...ve çok sükür bitti askerlik...
  • darısı başıma be dedelerim, bir çırpıda okudum hepsini, azeroth'un serkan'ın şafak sayışını (: dediğim gibi darısı başıma, eğer bir sakınca çıkmazsa, allah izin verirse 1 yıl sonra tam da şu günlerde bende bitirmiş olacağım(:

tekrar hayırlı ve geçmiş olsun
  • Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Darısı biz 327lere
  • Askerliği unuttunuz şimdi şafakları biz sayıyoruz.. Ş:70

quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

quote:

Orjinalden alıntı: Met5n1k

327 olarak bizler geliyoruz sıkın dişinizi. Muhabbetinizden anladığım sivilde iplemediğimiz 1-2 gün sizin için çok değerli gözüküyor.
    Bu kadar mı sıkıcı? Allah yardımcınız olsun bizde başladık sayılır sizin için zaman ne kadar hızlı geçerse o kadar sevinirim nitekim kısmende olsa aynı günlerden yiyeceğiz.

Bilader bizde ilk geldigimizde diyorduk ki uzun donem askerler neden bole teee 200-300lerde gun sayıyor...
    ne kadar saymıcaz desekte, gunler gectikce burasi daha cok daraltmaya basladi bizi...
    Degil gun(24 saat) elimizden gelse 16 mayıs sabahı yerine 15i gece 00.00 da sabah olmadan cıkmayı dileyen o kdr tertibim varki...

her neyse, gelmeden cok korkutmaya gerek yok sizi ama kısa ve net olarak sunu soylıyeyım, askerlikteki gorecekleriniz tamamıyle gittiginiz birlige gore + komutanınıza baglı olarak degısecektır...
    gelmeden once bircok seyi bizde okuduk ama tutanda var tutmayanda...
    sahsen 1.zırhlı tugay, hadımköy, istanbul olarak burda yapacagım askerlık yerine dogunun herhangi bir yerini zevkle tercih ederdim... yazacak cok sey aklıma gelıo ama oyle veya boyle, bugun batarsa, sadace 41 kaldı... baska yok Allahın izniyle...

selametle... ;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.