evet arkadaşlar msnden muhabbete başladık ama burda çakılı vaziyette kalsın tüm yazışmalarımız .
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedeksubay Branşı AVUKAT Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
meslek kurasına tabi oluyormuşuz sanırım branşta böle yazanlar olarak , net bilgileri öğreniriz yavaştan.
slm tertip herkesi toplayalım buraya ne kadar kalabalık olursa o kadar çok bilgi ednirizi Polatlı hakkında
Aday Nu. 51517 Adı Soyadı TANER ÖZDEMİR Baba Adı MUSTAFA Doğum Yeri ELMALI Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedeksubay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
sanırım 3 ay acemilikten sonra başka bir yere gidecegiz . daha detaylı bilgileri buradan paylaşırsak güzel olur .
herkese hayırlı olsun
slm tertipler,tekrar hayırlı olsun hepimize,polatlı da gorusmek uzere...
Adı Soyadı GÖKHAN ALADAĞ Doğum Yeri SELİM Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Yedeksubay Branşı JEODEZİ/FOTOGRAMETRİ MÜH. Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme