Şimdi Ara

329.DÖNEM (2009- AGUSTOS) İZMİR NARLIDERE İSTİHKAM OKULUNDA SINAVA GİRECEKLER.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah erken gitmek yerine öğlen, yada öğleden sonra gitsek ? artık almıyoruz derler mi ?
    nasıl oluyor ki içeri kabul. belli bir saatten sonra gelenleri almama gibi birşey yoktur herhalde değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_nirvana

son gün gideceğim bende

en güzeli kardes...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanberk35

sabah erken gitmek yerine öğlen, yada öğleden sonra gitsek ? artık almıyoruz derler mi ?
    nasıl oluyor ki içeri kabul. belli bir saatten sonra gelenleri almama gibi birşey yoktur herhalde değil mi ?

hayır hocam ben istihkam okulunun 3.nolu nizamiyesindeki uzman çavuşa sordum bizzat.

şunları söyledi,

1.gün ilk gün olduğu için kalabalık olur ve saat 17 oldu mu işlemler durur.

2.gün daha az kalabalık olur,

3.gün ise saat kaçta gelirsen gel,örneğin saat 17 de;gel içeri alınırsın.işin kaçta biterse o zaman çıkarsın.çünkü son gün gelen herkesin işi hallediliyor,gerekirse sabaha kadar sürüyor dedi...

bir dip not

eğer içerideyken yemek saatlerine denk gelirsen askerdeki ilk yemeğini de yiyebileceksin

kumanya dağıtılıyormuş...

• arkadaşlar ben 3.gün sabah erkenden gidicem 6.00 gibi evden çıkarım göztepede oturuyorum eğer üçkuyular civarında olan varsa arabayla eşlik edebilirim hem sınav yerinde de yalnız kalmamış oluruz..
  • 3.gun gelecek arkadaşlar hep beraber gırelım olmazsa
  • daha önce istihkam okulunda bir yakını yada arkadası sınava girmis olan var mı?

yoğunluk nasıl oluyor?

3.gün ideal mi?

bilen varsa paylassın burada lütfen...
  • ilk gün herzaman iyidir, erken kalkan yol alır; işlerini erken bitirmek insanı yıpratmaz strese sokmaz;
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

ilk gün herzaman iyidir, erken kalkan yol alır; işlerini erken bitirmek insanı yıpratmaz strese sokmaz;

haklısın aslında haydoğdu.il gün girip bu dertten kurtulmak da iyi.

mesela sabah 7 de orada olsam,aksam 5 e kadar isim biter mi acaba?

nizamiyede sorduğum uzman çavus 8 de giren 11-12 gibi çıkar demisti.

ben de sevindim içimden.eğer doğruysa bu,saat 8 gibi de gitsek maksimum 4 saat sonra islemler bitecek.

• slm beyler bende narlıderede gırecegım.aydından gelecegım.otobüs bulursam gece 2 gıbı cıkmayı dusunuyorum.4 bucuk gıbıde askerıyede olurum sanırım.aydından gıdecek warsa beraber gıdebıulırız.herkese bol sans...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜRCAN99

slm beyler bende narlıderede gırecegım.aydından gelecegım.otobüs bulursam gece 2 gıbı cıkmayı dusunuyorum.4 bucuk gıbıde askerıyede olurum sanırım.aydından gıdecek warsa beraber gıdebıulırız.herkese bol sans...

hayırlı olsun kardesim,

aydına selamlar
  • gelın gelın gece gelın:)

ben otogardan nevaleyı alıcam, orda ac acıkta kalmıyım dıye:)
  • quote:

gelın gelın gece gelın:)

valla haydoğdu sen planı programı yapmıssın.tüm tedbirlerini almıssın.kimse seni durduramaz 1 ağustos cumartesi günü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankie81

quote:

valla haydoğdu sen planı programı yapmıssın.tüm tedbirlerini almıssın.kimse seni durduramaz 1 ağustos cumartesi günü!

aynen öle hacı, yapacak birşey yok, milletin arkasına geçip sıra bekleyecegime saatlerce dedim, önce giderim uykumdan feragat ederım bıraz,

bırde o gun cok ıyı uyku depolamalıyım.
  • quote:

quote:

quote:

aynen öle hacı, yapacak birşey yok, milletin arkasına geçip sıra bekleyecegime saatlerce dedim, önce giderim uykumdan feragat ederım bıraz,

bırde o gun cok ıyı uyku depolamalıyım.

evet kardesim iyi düsünmüssün tabiiki.en önce gelicen ilk çıkan olucan.

bir gün öncesinden erken yatarsın,cumartesi günü de isin bittikten sonra direkt yatar uyursun.ertesi gün bomba gibi devam edersin hayatına

• Beyler bende 01 inde giricem,karşıyakadan gelicem ama yeri çıkartamadım narlıderenin neresinde kalıyordu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcloud

Beyler bende 01 inde giricem,karşıyakadan gelicem ama yeri çıkartamadım narlıderenin neresinde kalıyordu??

tertip ksk dan konak a geç vapurla, ordan bahribaba parkından (varyantın başlangıcı ) ya da akm önünden (güney deniz saha kmtanlığı karşısı) güzelbahçe siteler narlıdere araçları kalkıyo tavsiyem gbahce siteler zeytınalanı vb. gibi yerlerre binmen ..neden diceksen çünkü n dere arabalarının bazıları askerıye ye kadar gıtmıyor benım bıldıgım sen iyisi 8 numarayı bekle n derenin içinden geçiyo daha sonra kuzey tarafta otoban var ordan sonra şöförün yanına git istikhamda ineceğim de indirir seni ...umarım yardımcı olmuşumdur... şimdiden kolay gelsin
  • saol kardesım ıns.hepımız ıcın hayırlısı olur.

bende sımdı okulumla ilişiğimi kesecegim sevk kagıdını fakslıyorum.cumartesı gorusmek uzere...
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GÜRCAN99

slm beyler bende narlıderede gırecegım.aydından gelecegım.otobüs bulursam gece 2 gıbı cıkmayı dusunuyorum.4 bucuk gıbıde askerıyede olurum sanırım.aydından gıdecek warsa beraber gıdebıulırız.herkese bol sans...

hayırlı olsun kardesim,

aydına selamlar
  • teşekkürler umarım 6.30 da halkapınar metrodan kalkana yetişirim... teşekkürler
  • dejavu_nirvana tertip geceden gitmeyi düşünüyosan biz 2 kişiyiz sen de olursan 3 kişi olup araba ayarlayabiliriz.
  • dancemac tertip biz iki kişiyiz 3. gün gideceğiz biz de. araban varsa benzine ortak olup geceden gidebiliriz.ben internetimi kapatıyorum bu geceden itibaren eşyalarımı topladığım için. telefon numaram 0555 564 31 13.Görüşürüz tertip.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.