Şimdi Ara

329.DÖNEM (2009- AGUSTOS) İZMİR NARLIDERE İSTİHKAM OKULUNDA SINAVA GİRECEKLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
8.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR, BEN İZMİR NARLIDEREDE SINAVA GİRECEĞİM.
    ESKİŞEHİRDEN GELECEĞİM. İZMİRE İLK DEFA GELECEĞİM BU ARADA HİÇ BİLMİYORUM.
    ESKİŞEHİR YADA KUTAHYADA OTURAN NARLIDEREDE 1. AGUSTOSTA SINAVA GIRECEK ARKADAŞ VARSA IRTIBATA GECELIM BIRLIKTE GIDELIM.

AYRICA IZMIRE TRENLEMI GELSEM YOKSA OTOBUSLEMI GELSEM NARLIDEREYE DAHA RAHAT ULASIRIM BILGISI OLANLAR CEVAPLARSA COK SEVINIRIM

BUTUN NARLIDEREDE SINAVA GIRECEK ARKADAŞLAR BURADA BULUSALIM SINAV GUNU BIRBIRIMIZE BAGIRIRIZ :)

• hiç kimse cevap yazmadı konu aşagılarda kaldı:)
  • haydoğdu merhaba devrem

izmir narlıdere de ilk gün dışında bir yoğunluk olmadığı söyleniyor.

ama 1. gün girmek istiyorsan gece 3-4 gibi ya da en geç sabah 7 gibi kapıda olursan öğlen çıkarsın.

327.dönem bir arkadaşıma sormuştum.

ilk gün saat 10 gibi gelmiş,geri dönmüş

2.gün 7 gibi gitmiş ve öğlen çıkmış.

ben daha karar vermedim hangi gün gideceğime.önceki dönemlerin yorumlarını okuyorum.bir kaç arkadaşa da sorucam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frankie81

haydoğdu merhaba devrem

izmir narlıdere de ilk gün dışında bir yoğunluk olmadığı söyleniyor.

ama 1. gün girmek istiyorsan gece 3-4 gibi ya da en geç sabah 7 gibi kapıda olursan öğlen çıkarsın.

327.dönem bir arkadaşıma sormuştum.

ilk gün saat 10 gibi gelmiş,geri dönmüş

2.gün 7 gibi gitmiş ve öğlen çıkmış.

ben daha karar vermedim hangi gün gideceğime.önceki dönemlerin yorumlarını okuyorum.bir kaç arkadaşa da sorucam.

merhaba hoşgeldin kardeşim;

ben eskişehirden gelecegim 1. gun gırmek ıstıyorum sınava 17:30 da burdan otobus gece 01:00 da ızmır otogarda olurum ordan otobusun servısıyle narlıdereye gıderım muhtemelen gece en gec 2de ıstıhkam okulu onunde olurum;

hala dusunuyorum kara kara ya kimse olmazsa sap gibi kalırım orda; forumdan hıc ızmır narlıdereye gıdıcek arkadaslada tanısamadım; en azından 1. gun gırmek ısteyen bir arkadas olsa, ben olmadı 1,2 saat orda beklesemde sonrasında yalnız kalmam;

yardımlarınızı ve goruslerınızı beklıyorum; ayrıca birde 12de otobus var oda sabah 7de ınıyo ızmıre okula gıtmem 8i buluyo; o yuzden bi oncekı otobuse 17,30 otobusune alıcam bıletı.

msn adresım ımzamda ekleyebılırsınız.

• ilk gelenler de zaten senin orada olacağın saatlerde geliyorlarmıs.

yani 2-3 gibi orada olursan ilk gelen 15-20 kisi içinde olacaksındır.

dolayısıyla isini ilk halledip ilk çıkanlardan olacaksın.yalnız kalacağını sanmıyorum.zaten 4-5 gibi millet akın etmeye baslar.

ben o kadar erken gitmeyi düsünmüyorum.sabah 7-8 gibi orada olucam.kaçta çıkarsam çıkayım artık

o günümü zaten bu ise ayırdım.o nedenle o gün gece yarısı da çıksam problem değil.yeter ki o gün hallolsun isim.

zaten karsıyaka da oturuyorum.narlıdere ye gelmem için 7 de orada olacaksam en geç 6 gibi kapıdan çıkıcam.ve sanırım 5 gibi kalkıcam:))

o yüzden en azından gece az da olsa uyumak istiyorum.

sen bi sonraki otobüse de binsen,8 de de orada olsan.mutlaka ve mutlaka isin öğleden sonra bitmis olur.ertesi güne kalmaz.zaten ertesi güne bırakma diye bi olay yok.o gün girenin isi bitiyormus mutlaka...

• selam arkadaşlar bende n dere de gircem sınava urladayım gece 2 ye kadar dışardayım zaten sonrada atlıcam arabaya saat 3 ya da 3buçuk gibi n derede olurum . şubeden evraklarını alanlar varmı .. benım aslında 23 temmuzda randevum vardı ama düğün telaşı var ailede arkadaş evleniyo falan o yüzden erken almaya gitsem olurmu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_nirvana

selam arkadaşlar bende n dere de gircem sınava urladayım gece 2 ye kadar dışardayım zaten sonrada atlıcam arabaya saat 3 ya da 3buçuk gibi n derede olurum . şubeden evraklarını alanlar varmı .. benım aslında 23 temmuzda randevum vardı ama düğün telaşı var ailede arkadaş evleniyo falan o yüzden erken almaya gitsem olurmu acaba

merhaba devrem,

ben yabancı yükümlü olarak karsıyaka subesinden evrağımı aldım.orada randevu uygulaması yoktu.geliyosun,listeye adını yazdırıyosun,bekliyosun.sıra o gün sana gelmezse yarın sabahtan tekrar erken gidip adını yazdırıyosun.yani ertesi gün için bir önceliğin yok.ama sana randevu vermislerse mutlaka o tarihte isini görürler.urla yükümlülüleri hangi ilçenin askerlik subesine bağlı bilmiyorum(urla için ayrı bir askerlik subesi yok benim bildiğim)mesela bu foça filan karsıyaka askerlik subesi içinde faaliyet görüyor.oraya bağlı.yanlıs hatırlamıyorsam urla da ksk subeye bağlı.ksk sube de en kalabalık sube izmirde.ama su anda her ilçenin isi yoğun.sabahtan gitmeni tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de narlıderede gireceğim.. arkadaşlar 2. gün daha erken bitiyo diyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35_burak

ben de narlıderede gireceğim.. arkadaşlar 2. gün daha erken bitiyo diyolar..

ben de 2.gün gireyim diye düsünüyorum.mantığım da su sekilde

1.gün isini bir an önce halletmek isteyenlerden dolayı kalabalık olur,

3.gün ise kısa dönem yapmak isteyenler ve kalabalık olmayacağını düsünenlerin akın etmesi sonucu kalabalık olur,

2.gün ise ilk ve son gün kadar kalabalık olmaz diye düsünüyorum.

yoksa tamamen yanılıyor muyum?
  • quote:

quote:

3.gün ise kısa dönem yapmak isteyenler ve kalabalık olmayacağını düsünenlerin akın etmesi sonucu kalabalık olur,

aynen hocam ben de öyle düşünüyorum.. dışardan gelenlerin büyük çogunluğu da ilk gün girmek isteyeceklerdir.. en ideali 2. gün

• arkadaşlar slm bende narlıderde giriyorum ama ben 3.ü gibi düşünmüştüm fakat okuduklarımdan sonra 2.sinde gitmeyi planlıyorum ayrıca evraklarımı almaya gittiğimde askerlik şube başkanı kaçta gidersen git sabahtan akşama kadar yani mesai saatlerinde devamlı sınav olacak dedi yani belli bir saati yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35_burak

quote:

quote:

aynen hocam ben de öyle düşünüyorum.. dışardan gelenlerin büyük çogunluğu da ilk gün girmek isteyeceklerdir.. en ideali 2. gün

bende oyle düşünmüştüm ama sonra günleri hesaba katınca 3. güne karar verdin ...neden?
    1. gün dediğiniz gibi cok kalabalık olur
    2.gün pazara denk gelıyor ve dısarıdanda gelecek coktur heralde ayrıca çalışanlar için pazar daha uygun
    3.gün ise daha cazip geldi bana. ben ondan dolayı son günü tercih ettim... hayırlısı bakalım....son gün gireceklerde geç kalmayalım çok :)

• herkes için kolay olur umarım...
  • selam tertipler ben de manisadan geleceğim, büyük ihtimal 2. gün sınava girmeyi düşünüyorum ama 1. gün de olabilir...
  • beyler bende birinci gun giricem sınava ve sanırım en erkende ben gidicem okulun kapısına :)
    benı yalnız bırakmayın ya :)

burak 35 yamuk yapma kanka karar vermıstık hanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

beyler bende birinci gun giricem sınava ve sanırım en erkende ben gidicem okulun kapısına :)
    benı yalnız bırakmayın ya :)

burak 35 yamuk yapma kanka karar vermıstık hanı :)

yok hacı ne yamuğu senle konuşmadan önce yazmıştım buraya 2. gün diye..
    1. gün gidenler orada buluşabiliriz..
  • arkadaşlar sınavda ne tür sorular var veya daha önceden çıkmış ve duymuş olduğunuz soru tipleri varmı
  • var mı 3. gün gelen
  • ben de narlıderede gireceğimi sanıyodum. bugün dosyamı aldım dosyanın üzerinde gaziemir yazıyo izmirde ikamet edip gaziemirde sınava girecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35_burak

ben de narlıderede gireceğimi sanıyodum. bugün dosyamı aldım dosyanın üzerinde gaziemir yazıyo izmirde ikamet edip gaziemirde sınava girecek var mı?

burak hayırlı olsun almıssın sevk evrağını...

seni niye gaziemire verdiler anlamadım.sen buca da oturmuyor musun?gaziemire,izmire bağlı illerden gelip girecek adayları sevkediyolar.mesela manisa,denizli,antalya gibi...

neyse,sanırım daha az kalabalık olur gaziemir.orayla ilgili hiçbir fikrim yok.

bir kaç yıl önce konyadan tasınmıstı gaziemire personel okulu...nedir nasıl biyerdi bilmiyorum.sadece önünden geçmisliğim var.umarım kolay olur devrem.en azından bucaya yakın...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.