dejavu_nirvana tertip geceden gitmeyi düşünüyosan biz 2 kişiyiz sen de olursan 3 kişi olup araba ayarlayabiliriz.
tertip ben 3. gün geceden gitmeyi düşünmüyorum seferihisar tarafından gelicem saat 9 10 gibi orda olayım diyorum umarım kalabalık olmaz kalabalık olsada artık ne yapalım ctesi ve pazarımı harcamayım diye 3.güne gideyim dedim.ama bellide olmaz geceden de gelebilirim sen nerde oturuyorsun
ben bornovadayım tertip,arkadaşım da bornovada, geceden gidilirse öğlene kadar halledilir.benim aynı gün akşam uçağım var samsuna gidiyorum.senin araban var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: haydogdu
gelın gelın gece gelın:)
ben otogardan nevaleyı alıcam, orda ac acıkta kalmıyım dıye:)
selamlar..
Ben 2.gün giricem.
Haydoğdu, Otogardan Narlıdere' ye direkt servis v.s. var mı taksiye binsek çok yazar mı ?
Millett bende 3. gün gitmeyi düşünüyomm.Sabah kaç gibi gitsek ii olur 7-8-9 iimidir Geceden falan bahsedliyorr anlamadım o kadar uzun mu sürüyor bu
otogardan istikama kadar benım bıldığım servıs yok ama narlıdere merkezıne var benım bındıgım fırmalarn taksı yazar baya otogardan olmazsa servısle gelırsın ndereye kadar ordan taksıye dolmusa yada otobuse bınersın tertıp
quote:
Orijinalden alıntı: seko11
quote:
selamlar..
Ben 2.gün giricem.
Haydoğdu, Otogardan Narlıdere' ye direkt servis v.s. var mı taksiye binsek çok yazar mı ?
Sealm tertipler yeniden...bugün son gün 8 saat sonra askeriz artık :) ben gece saat 3-4gibi sınav yerinde olacağım.Haydoğdu da orada olacak sanırım. gelen olursa buluşalım görüşelim..
Ben 3ünde gitcem artık haftasonu mu yemiyeyim bari 3 ünde sabah 7 gibi ordayım bende
ilk günümüz herkese hayırlı olsun arkadaslar,
bugün narlıdereye sınava gidenlerden tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum...
Teşekkürler tertip. Narlıdere' ye direkt kamil koç servisi yokmuş sanırım. balçova yada üçkuyulara kadar servisle sonra taksi yapıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: dejavu_nirvana
otogardan istikama kadar benım bıldığım servıs yok ama narlıdere merkezıne var benım bındıgım fırmalarn taksı yazar baya otogardan olmazsa servısle gelırsın ndereye kadar ordan taksıye dolmusa yada otobuse bınersın tertıp
quote:
Orijinalden alıntı: seko11
quote:
selamlar..
Ben 2.gün giricem.
sınava bugün girenler yoğunluk hakkında bilgi verirse sevinirim
haydoğduyu bulamadım ben orada 3-5 defa seslendim ama...sabaha karşı 4te mahşer yeri gibiydi327. sırayı aldım ben. sakın sabaha bırakmayın 1 gece önceden gidin 10-11liste oluşturmaya başlayın gerekyorsa sonra evinize dönün uyuyun, sabahde tekrar orada olun derim ben, varsa ama olanağınız yoksa sabah7de gelirseniz akşam 9da biter arkadaşlar işiniz demedi demeyin :( şimdiden herkese hayırlı teskereler...
zmir/Narlıdere bugün gittim rapor veriyorum
İstihkamda sıra numarası için sıraya girme saatim: 07:00 Sıra numarası alma saatim: 08:00 Aldığım sıra: 1100 kusur (21.grup) Sıranın bize gelip içeri alınma saatimiz: 14:00 Sınava alınma saati: 17:00 İşlemlerin tamamen bitip ayrılma saatimiz: 19:00
Yani tam 12 saat sürdü. Halbuki forumda İzmir için 5-6 saatlerden bahsediliyordu.
Öneriler&Bilgiler: Sabah ilk giren grup 12 de çıkıyor. Bu grup sırasını gece 01:00 gibi almış İstihkam içinde yemek verilmiyor kantinde yok bize sunulan. İstihkam yakınında yürüme mesafesinde yemek yenilebilecek bir yer yok. Bu yüzden yemek ve suyunuz konusunda tedbiri alın. Gölgede olsanızda bulunduğunuz ortamlarda sıcağı bolca hissedecek ve yanacaksınız buna göre giyinin İçerideki bu kadar uzun geçen zaman zarfında hemen hemen hiç bir işlem yok. Evrak incelemesi & sınav & bir kaç ufak form doldurulması dışında. Zamanın çok büyük kısmı beklemekle geçmekte.
şimdi gitsem sıra alınırmı acaba? narlıdereden
quote:
Orijinalden alıntı: yukku
zmir/Narlıdere bugün gittim rapor veriyorum
İstihkamda sıra numarası için sıraya girme saatim: 07:00 Sıra numarası alma saatim: 08:00 Aldığım sıra: 1100 kusur (21.grup) Sıranın bize gelip içeri alınma saatimiz: 14:00 Sınava alınma saati: 17:00 İşlemlerin tamamen bitip ayrılma saatimiz: 19:00
Yani tam 12 saat sürdü. Halbuki forumda İzmir için 5-6 saatlerden bahsediliyordu.
Öneriler&Bilgiler: Sabah ilk giren grup 12 de çıkıyor. Bu grup sırasını gece 01:00 gibi almış İstihkam içinde yemek verilmiyor kantinde yok bize sunulan. İstihkam yakınında yürüme mesafesinde yemek yenilebilecek bir yer yok. Bu yüzden yemek ve suyunuz konusunda tedbiri alın. Gölgede olsanızda bulunduğunuz ortamlarda sıcağı bolca hissedecek ve yanacaksınız buna göre giyinin İçerideki bu kadar uzun geçen zaman zarfında hemen hemen hiç bir işlem yok. Evrak incelemesi & sınav & bir kaç ufak form doldurulması dışında. Zamanın çok büyük kısmı beklemekle geçmekte.
Peki gece 1 gibi sıra numarası alabilme şansım var mı? yani sıra numarası alıp eve dönebilir miyim? yoksa insanlar sabah 8 de sıra numarası alabilmek için gece boyu kuyrukta mı beklemek zorunda?
bu konuda bilgisi olan varsa bir aydınlatsın lütfen
3.gün gidenlerden yetişmeyen olursa kasım a mı kalcak ozman yaa anlamadım ben 3.gün gitmeyi düşünüyorumm
3. gün içinde geceden numara alsakmı acaba gerek varmı ...
ben şimdi gittim yarın için numara aldım onumde 550 kişi varmış.. 6 gibi burda olun, 8 gibi tahminen alınırsınız içeri dediler.
3. gün girmek isteyenler yarın öğleden sonra ismini yazdırsınlar bence.
ben şimdi gittim yarın için numara aldım onumde 550 kişi varmış.. 6 gibi burda olun, 8 gibi tahminen alınırsınız içeri dediler.
3. gün girmek isteyenler yarın öğleden sonra ismini yazdırsınlar bence.
Bende 327. dönem kısa dönem sınavına Narlıdere'de girmiş biri olarak işlemlerimi 5 saatte bitirip öğlen 13:00'da çıkmıştım. Ancak sanırım bu askerlik uzayacak haberlerinden olsa gerek bu dönem çok fazla başvuru var 1100 kişiden falan bahsedilmiş ben girdiğimde sadece 300 kişi vardı. Size tavsiyem son gün içinden geceden sıra numarası almanız. Sonra son gün işleminiz yetişmezse hadi gidin bundan sonra Ankara'da sınava girin diyebilirler ama herkes bitene kadar da bekleyebilirler ne olacağı belli olmaz siz tedbirinizi önceden alın derim. Herkese hayırlı teskereler şimdiden
saolasın arkadaş.. bu arada sınava giren arkadaşlarr sınavın çıklanacağı tarih hakkında bilgi verdiler mi.. normali 10unda acıklanacak değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: muhendis_gsm
Bende 327. dönem kısa dönem sınavına Narlıdere'de girmiş biri olarak işlemlerimi 5 saatte bitirip öğlen 13:00'da çıkmıştım. Ancak sanırım bu askerlik uzayacak haberlerinden olsa gerek bu dönem çok fazla başvuru var 1100 kişiden falan bahsedilmiş ben girdiğimde sadece 300 kişi vardı. Size tavsiyem son gün içinden geceden sıra numarası almanız. Sonra son gün işleminiz yetişmezse hadi gidin bundan sonra Ankara'da sınava girin diyebilirler ama herkes bitene kadar da bekleyebilirler ne olacağı belli olmaz siz tedbirinizi önceden alın derim. Herkese hayırlı teskereler şimdiden