Şimdi Ara

329.DÖNEM (2009- AGUSTOS) İZMİR NARLIDERE İSTİHKAM OKULUNDA SINAVA GİRECEKLER.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dancemac

arkadaşlar sınavda ne tür sorular var veya daha önceden çıkmış ve duymuş olduğunuz soru tipleri varmı

devrem sayısal ve sözel olarak iki grup soru var ama sayısalda öyle integral filan değil de iste mantık soruları,ales tarzı sorular filan.sözelde ise daha çok psikolojik,kisilik testi gibi sorular ve paragraftan anlam çıkarma soruları tarzı..

ales sorularına çalısman yeterli olur diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_nirvana

var mı 3. gün gelen

devrem ilk gün gitmem çok kalabalık oluyormus.

ama 2 mi 3 mü iste ona karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankie81

quote:

Orijinalden alıntı: 35_burak

ben de narlıderede gireceğimi sanıyodum. bugün dosyamı aldım dosyanın üzerinde gaziemir yazıyo izmirde ikamet edip gaziemirde sınava girecek var mı?

burak hayırlı olsun almıssın sevk evrağını...

seni niye gaziemire verdiler anlamadım.sen buca da oturmuyor musun?gaziemire,izmire bağlı illerden gelip girecek adayları sevkediyolar.mesela manisa,denizli,antalya gibi...

neyse,sanırım daha az kalabalık olur gaziemir.orayla ilgili hiçbir fikrim yok.

bir kaç yıl önce konyadan tasınmıstı gaziemire personel okulu...nedir nasıl biyerdi bilmiyorum.sadece önünden geçmisliğim var.umarım kolay olur devrem.en azından bucaya yakın...

saolasın devrem herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah
    evet ya bugün aradım açıldı sistem dediler öğlen gittim. biraz uzun sürdü ama alabildim sonunda
    hatayda oturuyorum devrem de ikamet izmir, kütük konyada, burada kütük konya olanlara buca askerlik şubesi bakıyor, bütün işlemleri buradan yaptım. geçen aralıkta benim birader narlıderede girdi, biraderin antalyalı bi arkadaşı vardı gaziemirde girdi. bugün memura sordum benim narlıderede girmem gerekmiyo mu dedim, gaziemirde giriyosun çok şey değişti dedi(pek bilgisi yoktu sanırım, öyle bi izlenim verdi).. umarım bi aksilik çıkmaz..

• burak olan bana oldu sana degıl:) 1. gun gıren bı sen vardın narlıderede sende gazıemır cıktın ben yalnız kaldım hacı nolucak benım halim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

burak olan bana oldu sana degıl:) 1. gun gıren bı sen vardın narlıderede sende gazıemır cıktın ben yalnız kaldım hacı nolucak benım halim:)

hacı narlıderede gircem diye ayarlamıştık valla.. aksilik işte olmayınca olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35_burak -- 22 Temmuz 2009; 1:16:02 >
  • Merhabalar, Bornovadan Narlıdere'ye nasıl gidilir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_universy

Merhabalar, Bornovadan Narlıdere'ye nasıl gidilir bilen var mı?

nasıl gidilir bilmiyorum ama bu listeden hangi otobüsle gidebileceğini bulabilirsin sanırım

http://www.eshot.gov.tr/OtobusHareket/OtobusHareket.aspx

86 numaralı otobüs balçova-halkapınar metro arası çalısıyor.

üniversite durağından binip balçovada inersin.oradan da narlıdere ye otobüs var sanıyorum.
  • 1. gun gecenın yarısında gidecek hiç yokmu ya ?
  • quote:

1. gun gecenın yarısında gidecek hiç yokmu ya ?

haydoğdu devrem bi arkadas vardı gece 4-5 gibi orada olmayı düsünüyoruz diye.ama mesajını sildi sanırım..illaki geceden çok gidecek olur.hele ilk gün kesin...
  • hacı giden olsa benımle ıtrıbata gecse on numara olucak ya hıc tanıdık yok
  • Merhaba tertipler ilk geceden bende gideyim öğllene kadar bitireyim isterim işimi 5 gibi orada olayım istiyorum açıkçası...sınav kaçta başalayacak bilen var mı ki mesai 8:30 mu yoksa o gün 7de falan mı başlar? bir de arkadaşlar yanımıza ne götürmek lazım çanta manta alıyorlar mı içeri yiyecek birşeyler alsak mı yanımıza acıkırım la ben orda :) :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechEng

Merhaba tertipler ilk geceden bende gideyim öğllene kadar bitireyim isterim işimi 5 gibi orada olayım istiyorum açıkçası...sınav kaçta başalayacak bilen var mı ki mesai 8:30 mu yoksa o gün 7de falan mı başlar? bir de arkadaşlar yanımıza ne götürmek lazım çanta manta alıyorlar mı içeri yiyecek birşeyler alsak mı yanımıza acıkırım la ben orda :) :D

hacı bende ilk gun gece 2 gıbı orda olucam bıraz daha erken gelırsen gorusuruz :)
  • haydoğdu benide yaz

izmir narlıdere
  • quote:

Orijinalden alıntı: emireri75

haydoğdu benide yaz

izmir narlıdere

haydoğdu bak sana yarenlik edecek bi devremiz çıktı sonunda:))

emireri sen hangi gün ve kaçta kapıda olmayı düsünüyosun?
  • haydogdu o gün işlerini hallet, buluşmak isteyen arkadaşlar da olursa hepberaber toplanırız isterseniz, muhabbet olur
  • İZMİR NARLIDEREDE SINAVA GİRECEKLER
    1 AGUSTOS GÜNÜ BULUŞMA DÜZENLEYECEĞİZ KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ SAATİ VE YERİ HEP BİRLİKTE BURADAN KARARLAŞTIRIRIZ.

KATILMAK İSTEYEN BURAYA BUYURSUN VE İSMİNİ YAZDIRSIN..

İLETİŞİME BENİMLE GEÇEBİLİRSİNİZ İMZAMDA MSN ADRESİM MEVCUT.
  • quote:

İZMİR NARLIDEREDE SINAVA GİRECEKLER
    1 AGUSTOS GÜNÜ BULUŞMA DÜZENLEYECEĞİZ KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ SAATİ VE YERİ HEP BİRLİKTE BURADAN KARARLAŞTIRIRIZ.

KATILMAK İSTEYEN BURAYA BUYURSUN VE İSMİNİ YAZDIRSIN..

İLETİŞİME BENİMLE GEÇEBİLİRSİNİZ İMZAMDA MSN ADRESİM MEVCUT.

ben gaziemirde giriyorum ama beni yaz. işleri hallettikten sonra buluşuruz
  • Ben son gün gideceğim ayın 3 ünde. 2 sinde gece orda olacak varsa birlikte gidelim.
  • narılıdereye gitmek isteyenler 8 numaralı güzelbahçe - halkapınar metro otobüsüne binerseniz tam önünden geçio askeriyenin.
  • son gün gideceğim bende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.