Şimdi Ara

33 000TL'ye araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün eski arabamı (2006 model Alfa 156-düz vites) sattım ve şimdi otomatik bir araba almak istiyorum. Bütçem 33000TL. Aradığım özellikler:
    1- Otomatik olacak - genelde eşim şehir içinde kullanacak
    2- Güvenli olacak - Çocuğumuz olacak ve arabada eşimle beraber güvenli seyahat etmelerini istiyorum.
    3- Az yakacak, çok sorun çıkarmayacak.
    4- Geniş olacak

Buna göre şimdiye kadar şu arabalara baktım:
    - 2007-2008 model Corolla tam otomatik
    - 2007-2008 model Honca Civic

Mümkünse 6-8 hava yastığı olan, VDC olan bir araba almak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı acaba?

Teşekkür ederim,

Altuğ Tüfekçioğlu

• temiz 2.el az kullanılmış cruze ls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastiksibobu -- 15 Haziran 2010; 21:18:28 >

• Teşekkür ederim. Bir iki kişiden daha Cruze tavsiyesi aldım ama emin olamıyorum, dandik arabaymış gibi bi önyargım var Chevroletlere karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugtuf

Bütçem 33000TL. Aradığım özellikler:
    1- Otomatik olacak - genelde eşim şehir içinde kullanacak
    2- Güvenli olacak - Çocuğumuz olacak ve arabada eşimle beraber güvenli seyahat etmelerini istiyorum.
    3- Az yakacak, çok sorun çıkarmayacak.
    4- Geniş olacak.

2007 Mondeo ghia dizel triptronik
    yukarda yazdıklarınızın hepsini fazlasıyla karşılıyor. araçta esp, ön cam ısıtması ,hız sabitleyici xenon far , elektrikli koltuk, yağmur ve far sensörü gibi ekstra özelliklerde mevcut.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-sahibinden-mondeo-dizel-ghia-boyasiz-bakimli-71000km-de/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: lastiksibobu

temiz 2.el az kullanılmış cruze ls

+1
  • yeni doblo alın on numara araba ben aldım çok mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Tercihimi Honda Civic'den yana kullandım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • hayırlı olsun.Acaba araç kaç model ve hangi donanım.
  • hayırlı olsun
  • Sağolun.

Sıfır, elegance aldım (tam donanımlı). İkinci el 2008-2009 baktım ancak aradaki fiyat farkı çok çok azdı. Ben de sıfır aldım. Bütçemin hayli üzerine çıktım aslında ama ne zaman araç almaya çıksam böyle oluyor :)

Bu arada gözüm de Mazda 3'de kaldı. Donanımı, dış görünüşü daha iyi. Motoru ve şanzumanı biraz daha zayıf olduğundan Civic'de karar kıldık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.