Şimdi Ara

33 lük plakta sürekli atlama, zıplama ve kayma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips marka çanta pikabım 33lük plaklarda atlama kayma yapıyor. 45liklerde bir problem yok. Ancak 33lüklerin de ilginç bir şekilde hepsine yapmıyor bazısında yapıyor bazısında yapmıyor. Plaklarda bir problem yok çünkü her yeri atlıyor. Sorunun en başta devir geçişinde olduğunu sandım ancak bazı LP lerde atlama, kayma yapmadığı için devirde problem olmadığını anladım. Bu pikaplarda kol ağırlık ayarı olmadığını da hesaba kattığımda sanırım sorun iğnede. Ancak daha tecrübeli kişilerin görmesini istedim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad antiskating ayarı yapılı mı pikabında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam philips çanta pikaplarda anti-skating ayarı yok yani ayarlanabilecek bir yeri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir ihtimalle 33'lüklerin hatalı saklanmasından dolayı yamulmuş olmasından kaynaklanıyordur.

Plaklar daima yatay veya yatık değil dikey saklanmalı.

Plak dönerken düşey olarak yalpalama yapıyor olabilir.

Bunun dışında özel bir tartı ile iğneye gelen ağırlık ölçülmeli ve kartuşun teknik özellikleri ile uyumluğu kontrol edilmeli.

Her ne kadar kullanıcı tarafından ağırlık ayarı yapılamasa da servisce kola bağlı bir yayın başka bir halkaya geçirilmesi ile ayarlanması mümkündür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.