Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkese iyi akşamlar.. Arkadaşlar yarın yapılması düşünülen ve bu gidişle ileriki bi tarihe kalacak gibi görülen buluşma için yer ve tarih belli edelim. Eğer gelmek isteyen olursa yarın 15:00 de Zafer Parkında buluşalım derim. Eğer başka yer derseniz belirtsek artık??
  • Efsane_87 teritibim napıyoruz? Sen nediyosun yarın için?
  • evet tertipler son durum nedir yarın saat 14.30-15.00 gibi buluşmayı yapıyormuyuz herkes geliyor değilmi?
  • Tertibim yarın saat iyi yer konusu muallak.. Gelen var ama onlarda bu aralar göünmüyprlar. Haftaya kalacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

Tertibim yarın saat iyi yer konusu muallak.. Gelen var ama onlarda bu aralar göünmüyprlar. Haftaya kalacak gibi.

geliler herhalde gelenler son bir defa onay versin arakadaşlar geliyoruz diye hadi.

Zafer parkı iyidir bana uyar herkese uyuyorsa ok.
  • park ta nasıl buluşacaksın yahu
    park bir yeri yok işiyi yok
    kızılay ykm
    gama iş merkesi bakanlık kapı önü
    meşrutiyet ilk köprü altı diyinde bari bir noktası olsun ben nerden tanıyayım sizi
  • Ben de geliyorum tertipler.

Ama yer-saat konusu lütfen netleşsin artık. Mesela Zafer Parkı'nı bilmiyorum ben Önerim Kızılay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

park ta nasıl buluşacaksın yahu
    kızılay ykm
    meşrutiyet ilk köprü altı diyinde bari bir noktası olsun ben nerden tanıyayım sizi

parkta neden buluşulmasın yaw. buluşulur. birisi yarım saat önce gider. yanında bi kağıt götürür üzerine DH yazar oturduğu masanın üstüne koyar yada elinde normal bi şekilde tutar. o iş kolay. zor olan kaç kişi ve ne zaman olacağı. çok az ankaralı var hala. oraya gidip 2-3 kişiyle karşılaşmak yerine en az 10-15 kişi olmamız lazım..
    bence bir hafta daha ertelenip adam toplanmalı. karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

park ta nasıl buluşacaksın yahu
    kızılay ykm

hakkı var metin tertipin belirli bir nokta olursa kimse sağında solunda adam aramaz ykm önü olsun ykm'nin milli müdafa caddesi tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 6 Kasım 2010; 21:03:52 >
  • Tertiplerim iyi akşamlar.. Yer sorununu hallederiz. Yakamıza karanfil takalım demiyeceğim ama en azından kesin gidecek 3-4 kişi telefonlaşır. Bende teli olan arkadaşımı orda ararım. 1-2 derken zaten masada, ayakta 4 kişi yi görsem şahsen sorarım.. 337? Bu yetmezse Donanım Haber?
  • düğün falan derken anca gelebildim neler olmuş yaw.. kaç kişi gelirse gelir arkadaşlar 3-4 kişi olsun en az yeter...
    yer belirleyelim hemen ve son durumda kim geliyorsa haberleşelim burdan son kez
  • Kimseden ses çıkmadı.1-2 hafta sonra eminimki daha çok rağbet görecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asermis

Kimseden ses çıkmadı.1-2 hafta sonra eminimki daha çok rağbet görecektir...

1-2 hafta sonra bayram arafesiydi bayram tatiliydi kimse ilgi göstermeyecektir bence en güzel bugün olmalıydı havada güzel bak!
  • araya bayram geliyor bu da bi sıkıntı Ankarada kimse kalmayabilir.. bugün 12-13 e kadar haberleşelim burdan belki de güzel bi sayıya ulaşabiliriz...
    Efsane'ye söyleyecektim ama o sağolsun halletmiş yeri sabitlemiş burdan geliorm diyenler olursa bide yer tartışması yaşamadan buluşuruz
  • Ben geliyorum da Milli Müdafaa Caddesi Maltepe'ye doğru olan taraf mı yoksa Güvenpark'ta otobüs duraklarının olduğu taraf mıydı?
  • Güvenpark tarafı tertibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara.deniz

Ben geliyorum da Milli Müdafaa Caddesi Maltepe'ye doğru olan taraf mı yoksa Güvenpark'ta otobüs duraklarının olduğu taraf mıydı?

ykmyi arkana aldığında solunda inşaatında sıkıntı olup bitirilmemiş büyük Kızılay binası olacak dostum...
  • Eyvallah sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara.deniz -- 7 Kasım 2010; 10:51:38 >
  • Tertipler gelen arkadaşlar efsane_87 arkadaşımıza p.m. ile adını soyad cep tel yazsın ltüfen..
    o da liste oluşturup en son hepimize yollayacak oraya gittiğimizde araşırız en kötü ihtimalle
  • arkadaşlar buluşma ile ilgili son durum nedir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.