Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankarali179

arkadaşlar buluşma ile ilgili son durum nedir.

Bugünkü harekete bakılırsa ben, efsane_87 ve Can arkadaşımız ile birlikte en az 3 kişiyiz. Sen de burada olduğuna göre eder 4. Gerisi ya kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_87

Tertipler 337. DÖNEM (Aralık-2010) KD. ve YD. SUBAY adayı olarak 7 Kasım Pazar Günü Saat:15'de Ankara buluşması ayarlayalım diyoruz illa Ankara'da sınava girmeniz gerekmiyor o gün Ankara'da olan diğer 337'lerde katılabilir, yer:Kızılay YKm Önü Milli Müdafa Caddesi Tarafı Buluşma yöntemimiz şöyle gelen arkadaşlar telefon Bilgilierini pm Atsın bende listeyi kesinleştirip onlara pm ile dönüş yapacağım Telefon ile bağlantı sağlayacağız yani. Uymaz deyip sallamayın katılıma göre farklı tarihede alınabilir amaç birbirmizi daha erken tanıyıp kaynaşıp aynı birliklere düştüğümüzde yabancılık çekmemektir.

Katılmak isteyen arkadaşlar bu konu altında katılmak istemelerini belirtmeleri yeterlidir, . Görüşmek dileğiyle.

Katılacak Tertiplerin Listesi

1.Can..
    2.efsane_87
    3.ErAy1905
    4.metin_ankara
    5.asermis
    6.hakantolgahan
    7.yedinumara
    8.ankarali179
    9.emexx
    10.bedocann
    11.kara.deniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Can..

Tertipler gelen arkadaşlar efsane_87 arkadaşımıza p.m. ile adını soyad cep tel yazsın ltüfen..
    o da liste oluşturup en son hepimize yollayacak oraya gittiğimizde araşırız en kötü ihtimalle

evet arkadaşlar son durum buluşma yöntemi bu şekilde olacak katılan arkadaşlar telefonlarını mesaj atsın sonra saat 14'e kadar kesinleştirelm katılacakların listesini. saat:14'e kadarda size pm atacağım.
  • Biz en kötü 3 kişi buluşuyoruz arkadaşlarr kimse gelmez de ortada kalırız diye düşünmeyin ona göre hareket edin..
    14.00'da tel listesini aldığımız gibi fırlarız evlerden :)
  • Neyse ben gidip kahvaltı<->öğle yemeği kombinasyonumu tamamlayıp geleyim Görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara.deniz

Neyse ben gidip kahvaltı<->öğle yemeği kombinasyonumu tamamlayıp geleyim Görüşmek üzere.

Aynen tertip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

quote:

Orijinalden alıntı: efsane_87

Tertipler 337. DÖNEM (Aralık-2010) KD. ve YD. SUBAY adayı olarak 7 Kasım Pazar Günü Saat:15'de Ankara buluşması ayarlayalım diyoruz illa Ankara'da sınava girmeniz gerekmiyor o gün Ankara'da olan diğer 337'lerde katılabilir, yer:Kızılay YKm Önü Milli Müdafa Caddesi Tarafı Buluşma yöntemimiz şöyle gelen arkadaşlar telefon Bilgilierini pm Atsın bende listeyi kesinleştirip onlara pm ile dönüş yapacağım Telefon ile bağlantı sağlayacağız yani. Uymaz deyip sallamayın katılıma göre farklı tarihede alınabilir amaç birbirmizi daha erken tanıyıp kaynaşıp aynı birliklere düştüğümüzde yabancılık çekmemektir.

Katılmak isteyen arkadaşlar bu konu altında katılmak istemelerini belirtmeleri yeterlidir, . Görüşmek dileğiyle.

Katılacak Tertiplerin Listesi

1.Can..
    2.efsane_87
    3.ErAy1905
    4.metin_ankara
    5.asermis
    6.hakantolgahan
    7.yedinumara
    8.ankarali179
    9.emexx
    10.bedocann
    11.kara.deniz

• yeni kalktım, kahvaltı yapıyım, yetişmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_06

yeni kalktım, kahvaltı yapıyım, yetişmeye çalışacağım.

eyvallah hocam ilgliendiğin için.
  • Bende katılıyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuttatli

Bende katılıyorum arkadaşlar

• oo baya arttık vala iyi oldu.. 14.00 a kadar bekliyoruz arkadaşlar :)
    telefon listesi yollanacak sonra anca yetişir herkes cünkü
  • hadi beyler görüşmek üzere ben çıkıyorum

Bu arada şu an için 7-8 kişiyiz

can..
    kara.deniz
    ankara179
    hakantolgahan
    yedinumara
    mesuttatlı
    efsane_87
    gs_06*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 7 Kasım 2010; 14:06:16 >
  • hadi görüşürüz
  • nöördünüz gorüştünüzmü gençler:)
  • görüşme devam ediyo galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanex3000

görüşme devam ediyo galiba

İyi akşamlar tertiplerim. Ankara buluşması 15:00 de başlamış halen maç keyfi ile devam etmesi gerekiyor. Gerçekten faydalı bir görüşme oldu. Fotoları birazdan atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

quote:

Orijinalden alıntı: hakanex3000

görüşme devam ediyo galiba

İyi akşamlar tertiplerim. Ankara buluşması 15:00 de başlamış halen maç keyfi ile devam etmesi gerekiyor. Gerçekten faydalı bir görüşme oldu. Fotoları birazdan atarım.

Çok güzel oldu buluşma ama ben erken kalktım biraz. Tavsiyem bidaha yapılacak buluşmada Ankara'dan herkesin katılması. gs_06 arkadaşımızın tecrübelerini dinledik, çok faydalı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuttatli -- 7 Kasım 2010; 19:36:02 >
  •  337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00

• Devrem atmış resimleri. Eywallah :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.