Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aa bakarsın aynı yere düşeriz gerçekten benim de doğma büyüme ankara =)
    bölüm ne senin?
  • vay toprağız yani tertip o zaman kesin bi buluşma düzenleyelim sınava da peş peşe girelim.senin ikamet ettiğin yer nere.ben kurtuluşda oturuyorum.
  • walla öyle toprak-tertip im :)
    telefonun var nasıl olsa ben araba da ayarlamaya çalışıorm askere gitcem diye sattık malum..
    tandoğan 'dayım ben.. görüşürüz kesin

quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

vay toprağız yani tertip o zaman kesin bi buluşma düzenleyelim sınava da peş peşe girelim.senin ikamet ettiğin yer nere.ben kurtuluşda oturuyorum.
  • valla bende sattım tertip iyi kötü bi tipom vardı.benim araba ayarlamam biraz daha kolay olur tertip dayımdan alacam büyük ihtimalle.ayarlayamazsan çok kasma.olmadı bende ayarlayamazsam gece 3 gibi çıkarız laflaya laflaya yürürüz etimesguta kadar
  • Ben çalışıyorum ama hafta içi mesai çıkışı bana uyar. Hafta sonu zaten zaman/mekan fark etmez. Etimesgut'a yürüyerek gitme fikrini de tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara.deniz -- 22 Kasım 2010; 22:52:02 >
  • yün içlikleri giyip 2-2,5 gibi düşelim yola o zaman bana da uyar=))
  • peki bu pazar buluşma olayına ne diyorsunuz.
  • pazar görüşmek çok mantıklı..
    hafta içi zaman çabuk geçer ve perşembe olmadan organize olmalıyız..
    benim şu an için bir programım yok olursa da akşama doğru olur ben varım Pazar gününe vakitlice buluşalım derim Alper'im..

quote:

peki bu pazar buluşma olayına ne diyorsunuz.
  • Pazar günü.. Neden olmasın
  • bana uyak mümkünse kızılay olursa seviniyorum...
    erken olsun malum hava kararıyor bende evliolunca boyle şeyler önem arz ediyor
  • Yine Kızılay'da buluşuruz zaten herkes için ulaşımı kolay oluyor..
    4 kişi ettik bile buradan devam edelim haftasonuna doğru yeni bir konu başlığı altında netleştiririz..
  • tamam tertipler geçen sefer çok istedim ama olamadım yanınızda ama bu sefer muhakkak geleceğim.pazar günü istediğiniz saatte kızılay bana da uyar.hatta ben daha alışveriş yapmadım eğer benim durumumda olacaklar varsa birlik olur alışverişimizide yaparız.erken buluşmak en iyisi.pazar günü 12-1 gibi felan mesela.
  • alışveriş ben de yapmadım ama sınavdan sonraya bırakmayı düşünüyorum..
    zaten son konuşulanlar ve dedelerin önerdiği üzere de tıraş takımı ve ekstradan birkaç iç çamaşarırı ve içlik dışında birşey götürmenize hiç gerek yok diyorlar

quote:

tamam tertipler geçen sefer çok istedim ama olamadım yanınızda ama bu sefer muhakkak geleceğim.pazar günü istediğiniz saatte kızılay bana da uyar.hatta ben daha alışveriş yapmadım eğer benim durumumda olacaklar varsa birlik olur alışverişimizide yaparız.erken buluşmak en iyisi.pazar günü 12-1 gibi felan mesela.
  • beyler gecen buluşmaya bende gelemedeim.bu sefer allahtan bi keder gelmezse aranızda olacağım benide sayın tertipler bende keçiörenden geliyorum..
  • Tertipler,

28 KASIM PAZAR Ankara buluşması...

buradan devam ediyoruzzz.......
  • güzel bi buluşma olmuş anlaşılan. tebrikler.

30 kasıma kadar bende çalışıyorum, bulunmak isterdim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.