Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNŞALLAH görüşürüz tertipler.keşke o buluşma bu hafta sonu olmuş olsaydı.neyse artık bi dahakine güzel organize oluruz İNŞALLAH.ayın 24 ünden sonra benim bi sıkıntım kalmıyor gibi.
  • Aynen Hamza:)
    Sınavdan sonraya bıraktım ben artık.. 3-5 bişey alıcaz bide sınavdan sonra hiç zaman geçmez onlarla oyalanırız daha iyi olur..
    hergün gidip sırayla bişey alırız artık:)

Ben de 22Kasım gibi tekrar Ankara'da olcam.. Ankarali179 arkadaşım.. Sınav yerimiz seninle de ortakmış sanırım..
    Sınavdan önceki hafta sana göre organize olalım istersen.. bi buluşma daha yapar hem görüşürüz hem de sınava gidiş ayrıntlarımızı organize ederiz...

quote:

Orijinalden alıntı: kara.deniz

Çalışan biri daha var burada Buluşma gününden bu yana geçen muhabbetleri şimdi okuma fırsatım oldu. Alınacak malzeme konusunda hiçbir şey almamamız gerektiği kanısına vardım; bilmem katılır mısınız Ayrıca ankarali179 nickli tertibin selamını aldım. Kısmetse bir sonraki bulumada görüşürüz.

• arkadaşlar bende sevk evrakımı bugün aldım. 2 aralıkta mamak muhabere okulunuda sınava gireceğim. Asabaha karşı 4 te orda olurum galiba.
  • tamam can tertibim.buluşuruz hep beraber gideriz İNŞALLAH.ikinci günü sabaha karşı gideriz sınava.yani benim içimden öyle geçiyor ama bi karar alırsak ona da uyarım.
  • ben de açıkcası 2.gün sabaha karşı gitme taraftarıyım.. bi arkadaşımla konuştum yalnız geçen sene giden.. gece 12 gibi kağıdı ortaya çıkarıyorlarmış bilseydim sabah 5 te gitmezdim adımı yazdırır sabah kapı açılışına doğru giderdim demiş.. buluştuğumuzda karar veririz olmadı gece bi uğrarız falan filan:)

quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

tamam can tertibim.buluşuruz hep beraber gideriz İNŞALLAH.ikinci günü sabaha karşı gideriz sınava.yani benim içimden öyle geçiyor ama bi karar alırsak ona da uyarım.
  • arkadaşlar bir ay sonra tam bugün bu saatlerde birliğe teslim olmanın telaşı olacak hepimizde
  • quote:

arkadaşlar bir ay sonra tam bugün bu saatlerde birliğe teslim olmanın telaşı olacak hepimizde

Saati özellikle ayarladın sanırım

Bu arada ikinci buluşma ve sınav organizasyonu meselesini son ana bırakmayalım. Buluşma konusunda herkes uygun olduğu zaman dilimini yazarsa tarih/saat belirleme konusunda rahat ederiz. Mesela benim için bu pazartesi akşamına kadar herhangi bir saat uygundur. Ya da duruma göre bayramdan sonraki birkaç günün akşamı da olabilir.

Sınava gideceğimiz tarihten önce de ekibe katılacak kişileri belirlememiz ve araç temin etmemiz gerekiyor. Etimesgut tayfası için sağ baştan saymaya başladım

Aramızda araç temin edebilecek olan var mı? Var ise yakıt masrafını karşılayıp rahat rahat gider döneriz. Yok ise taksi teklifim için diğer tayfa üyelerinin görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara.deniz -- 13 Kasım 2010; 14:37:56 >

• valla benim kendi şahsi aracım yok askerlik sebebi ile sattım ama dayımın aracı ile gideceğim sınav merkezine.yol istikametim üzerindeki arkadaşlarla beraber gidebilirim.sırası ile geçebileceğim yerler kurtuluşdan yola çıkarak sıhhıye,gazi,çiftlik tarafından yada eskişehir yolu üzerinden gidebilirim.bu pazar günü buluşabiliriz yada 28 inde.bu hafta komple evdeyim.
  • ben de 22sinden itibaren Ankara'da olacağım.. bir arkadaşımdan gece 24:00 den itibaren sınav gününün kağıdı veriliyor insanlar adını yazıyor sora gidip uyuyorlar sabah kapı açılışına doğru gelip giriyorlarmış diye duydum.. ona göre bir plan yapalım sabah 5'te mi gideceğiz yoksa geceden mi halledeceğizz
  • Ben bu gece 00:00'dan sonra gidip sıra alma ve takip eden sabah 08:00'dan itibaren içeri alınma olayını sevk evrakını almaya gittiğim yerdeki komutana sordum. Şaşırdı ve böyle bir şeyi ilk kez duyduğunu söyledi. Bana kalırsa iki kez git-gel yapmaktansa, iş uzuyor olsa bile tek seferde halletmek en güzeli.
  • TERTİPLERİM BU HAFTA SONU İÇİN TEKRAR ORGANİZE OLALIM BULUŞALIM
  • dediğin doğru madem buluşup gidiyoruz gerekirse bekleriz..
    yavaş yavaş organize olalım..

quote:

Orijinalden alıntı: kara.deniz

Ben bu gece 00:00'dan sonra gidip sıra alma ve takip eden sabah 08:00'dan itibaren içeri alınma olayını sevk evrakını almaya gittiğim yerdeki komutana sordum. Şaşırdı ve böyle bir şeyi ilk kez duyduğunu söyledi. Bana kalırsa iki kez git-gel yapmaktansa, iş uzuyor olsa bile tek seferde halletmek en güzeli.
  • evet bi nabız yoklayalım gelecekler varsa cumtsi ye bi plan yapabiliriz..
    bana uyar

quote:

TERTİPLERİM BU HAFTA SONU İÇİN TEKRAR ORGANİZE OLALIM BULUŞALIM
  • c.tesi 3 den sonra pazar günü de herhangi bir gün olabilir arkadaşlar.hem belki alışverişimizide yaparız.
  • çalışan var mı hala aramızda?
    haftaiçi yapsak aslında dışarısı hem daha sakin olur daha rahat bir yer bulabiliriz..
    herkes yorumları döksün bakalım ne olacak
  • ben daha çalışıyorum tertip.geçen seferde işten dolayı çıkıp gelememiştim.muhasebeci olanlar bilir bayram sıkışıklığı felan oldu.beyanname gününü atlatmadan çıkışımı alamadım.bu hafta da mecbur işteyim.
  • tamam tertipim..
    durum vaziyete bakalım o zaman haftasonuna doğru netleştiririz malum haftaya perş. gitmemiz gerekiyor

quote:

ben daha çalışıyorum tertip.geçen seferde işten dolayı çıkıp gelememiştim.muhasebeci olanlar bilir bayram sıkışıklığı felan oldu.beyanname gününü atlatmadan çıkışımı alamadım.bu hafta da mecbur işteyim.
  • evet tertip.sıkıntı çekmeyiz hep bi arada oluruz sınav merkezinde felan.bakarsın aynı yerlere düşeriz.
  • inş.. ne güzel olur valla..
    acemilikten geçtim de usta birliğimiz aynı yere gelse keşke..
    senin kütük neresiydi? bir de telefon listesi eline ulaştı değil mi?

quote:

evet tertip.sıkıntı çekmeyiz hep bi arada oluruz sınav merkezinde felan.bakarsın aynı yerlere düşeriz.
  • evet ulaştı telefonlar var bende.kütük ankara benim.doğma büyüme
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.