Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuttatli

Devrem atmış resimleri. Eywallah :D

Vay tertibim atmam mı? Hoş muhabbetti. Yeniden ayarlarız gitmeden şöyle 10-15 kişilik veya daha fazla
  • oo ekip sağlammış, umarım bi dahakine katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanex3000

oo ekip sağlammış, umarım bi dahakine katılabilirim.

Tertibim her zaman bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

quote:

Orijinalden alıntı: mesuttatli

Devrem atmış resimleri. Eywallah :D

Vay tertibim atmam mı? Hoş muhabbetti. Yeniden ayarlarız gitmeden şöyle 10-15 kişilik veya daha fazla

İnşaallah devrem. Çok memnun oldum sizlerle tanışmaktan. Çok güzel paylaşımlar oldu. Bence daha fazla olur katılım
  • vay tertipler harikasınız sülüsü almaya çankırıya gittiğimden malesef aranızda olamadım inşallah gitmeden başka bir görüşme olursa katılmak isterim
  • arkadaşlar bende aranıza katılmayı çok istedim ama işimden dolayı nasip olmadı.belki de ömrümde ilk defa bi pazar günü bu kadar çalışmak zorunda kaldım oda bu güne denk geldi.Kısmet.ama bi dahaki buluşmada muhakkak aranızda olacağım.
  • bir sonrakine aktivite de yapalım bence gitmeden iyi bir hatıra olur tertiplerr
  • valllaa braavo angaranın ünlü askerleri oldunuz haa
    :):)
  • Güzel organize olmuş tebrikler
  • arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler dilerim.
    askerlik günlerim aklıma geldi konuyu baştan sona okuyunca :)
    İnşallah neşeyle gider neşeyle gelirsiniz.
    hepinize Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

arkadaşlar bende aranıza katılmayı çok istedim ama işimden dolayı nasip olmadı.belki de ömrümde ilk defa bi pazar günü bu kadar çalışmak zorunda kaldım oda bu güne denk geldi.Kısmet.ama bi dahaki buluşmada muhakkak aranızda olacağım.

sıkma canını tertip görüşücez inşallah.
    bu arad senin selamını iletemedim arkdaşlara muhabbet çok derindi kesip giremedim araya sonrada unuttum, mesajını okumayı kusura bakmasın kimse buradan herkese iletiyorum üzerimde kalmasın.
  • Hakan abi resimler için çok teşekkürler.

Ayrıca inceliğin içinde, teşkkürler, bizi şaşırttıın o dakka yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 8 Kasım 2010; 21:10:25 >
  • 'gs_06'

sen çok özel bir insansın, seninle tanışmak onur verdi, bizi şereflendirdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.askerlikle ilgli olarak konuştuğun herdakka gözlerindeki ışık bana umut verdi, umarım seninle daha sonralarıda görüşürüz,

diğer arkadaşlar hepside kral tertip şansımızdanmıdır nedir iyi kaynaştık ben bir ara yıllardır görüştüğüm arkadaşlarımla, abilerimle birarada sandım kendimi. hepinize teşekür ederim ciddiye alıp ilgliendiğiniz için.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_87

'gs_06'

sen çok özel bir insansın, seninle tanışmak onur verdi, bizi şereflendirdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.askerlikle ilgli olarak konuştuğun herdakka gözlerindeki ışık bana umut verdi, umarım seninle daha sonralarıda görüşürüz,

diğer arkadaşlar hepside kral tertip şansımızdanmıdır nedir iyi kaynaştık ben bir ara yıllardır görüştüğüm arkadaşlarımla, abilerimle birarada sandım kendimi. hepinize teşekür ederim ciddiye alıp ilgliendiğiniz için.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

her kelimesine, noktasına virgülüne kadar katılıyorum. söylenecek birşey kalmamış.
  • Kadir bize söyleyecek söz bırakmamış gerçekten...
    Ne kadar sevmesen de Dede'miz ağzına ve ayağına sağlık geldin usanmadan geldin anlattın tekrar sağolasın..
    Hakan bi dahakine erken ayrılmak yok tamam mı :) mahcup edip gidiyorsun sonra:) şaka bi yana teşekkür de edemedik hepimiz bi şaşırdık o an ee napcaz şimdi peki diye, çok teşekkür ederizz =))

bayram da benim de programım çıktı izmir'e gidiorm.. Orada olan olursa veya dönüşte sınavdan önce mutlaka 2.görüşmeyi yapalım dostlarım tertiplerimm
  • arkadaşlar ankarada birde alışveriş günü düzenlesek yaf olmazmı
  • evet olabilir alışveriş günü.hem toplu alım yapar indirim de yaptırabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

evet olabilir alışveriş günü.hem toplu alım yapar indirim de yaptırabiliriz.

katılıyorum ama haftasonu hem heryer çok kalabalık oluyor hemde ben zorgüç gelebiliyorum. herkes artık işten ayrılmış olmalı yada bilmiyorum ne kadar daha devam ederler.. hafta içi buluşma olsa benim için daha uygun olur.
  • yedinumara

güzel diyorsun ama ben daha çalıştığım için pazar günü bile işe gittim ve buluşmaya katılamadım.büyük bi yerin muhasebesinde çalışıyorum ellerinden gelse aralığın 12sinde çık diyecekler.
  • Çalışan biri daha var burada Buluşma gününden bu yana geçen muhabbetleri şimdi okuma fırsatım oldu. Alınacak malzeme konusunda hiçbir şey almamamız gerektiği kanısına vardım; bilmem katılır mısınız Ayrıca ankarali179 nickli tertibin selamını aldım. Kısmetse bir sonraki bulumada görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.