Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tertipler 337. DÖNEM (Aralık-2010) KD. ve YD. SUBAY adayı olarak 7 Kasım Pazar Günü Saat:15'de Ankara buluşması ayarlayalım diyoruz illa Ankara'da sınava girmeniz gerekmiyor o gün Ankara'da olan diğer 337'lerde katılabilir, yer:Kızılay YKm Önü Milli Müdafa Caddesi Tarafı Buluşma yöntemimiz şöyle gelen arkadaşlar telefon Bilgilierini pm Atsın bende listeyi kesinleştirip onlara pm ile dönüş yapacağım Telefon ile bağlantı sağlayacağız yani. Uymaz deyip sallamayın katılıma göre farklı tarihede alınabilir amaç birbirmizi daha erken tanıyıp kaynaşıp aynı birliklere düştüğümüzde yabancılık çekmemektir.

Katılmak isteyen arkadaşlar bu konu altında katılmak istemelerini belirtmeleri yeterlidir, . Görüşmek dileğiyle.

Katılacak Tertiplerin Listesi

1.Can..
    2.efsane_87
    3.ErAy1905
    4.metin_ankara
    5.asermis
    6.hakantolgahan
    7.yedinumara
    8.ankarali179
    9.emexx
    10.bedocann
    11.kara.deniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 7 Kasım 2010; 10:56:49 >

• Eline sağlık tertipp, Pazar görüşmek üzere arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can..

Eline sağlık tertipp, Pazar görüşmek üzere arkadaşlar...
    bende varim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

bende varim

Alıntıları Göster
    Çok güzel düşünmüşsünüz.İşten dolayı bir sıkıntı yaşamazsam aranızda olmayı isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

bende varim

Alıntıları Göster
    Tertiplerim herkese selam. Daha önce de dediğim gibi saati geriye çekip, Kızılayda belli bir mekanda buluşma sağlarız. Ben de varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

Tertiplerim herkese selam. Daha önce de dediğim gibi saati geriye çekip, Kızılayda belli bir mekanda buluşma sağlarız. Ben de varım.

tamam tertip çoğunluğa saat uymaz ise geri veya ileri alma durumu olabilir. veyahut bir mekan belirlersek saat aralığı olarak 14'de başlar 17'ye kadar sürer isteyen o saat aralığında herhangi bir saatde orda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_87 -- 4 Kasım 2010; 17:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_87

quote:

tamam tertip çoğunluğa saat uymaz ise geri veya ileri alma durumu olabilir. veyahut bir mekan belirlersek saat aralığı olarak 14'de başlar 17'ye kadar sürer isteyen o saat aralığında o mekanda olur.

Tertibim Başkent ekibi ilk buluşmayı sağlar bu gidişle
    Misafir geziyor forumu 2-3 kişi sizde gelin arkdaşlar.. Sınava gidiş olsun; gönderileceleğin birlik olsun bakarsın aynı yer çıkar..hiç birşey olmadı tertipsin yahu

• quote:

quote:

quote:

tamam tertip çoğunluğa saat uymaz ise geri veya ileri alma durumu olabilir. veyahut bir mekan belirlersek saat aralığı olarak 14'de başlar 17'ye kadar sürer isteyen o saat aralığında o mekanda olur.

Tertibim Başkent ekibi ilk buluşmayı sağlar bu gidişle
    Misafir geziyor forumu 2-3 kişi sizde gelin arkdaşlar.. Sınava gidiş olsun; gönderileceleğin birlik olsun bakarsın aynı yer çıkar..hiç birşey olmadı tertipsin yahu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar linki yeni gördüm beni de yazın lütfen.bana her yer uyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

arkadaşlar linki yeni gördüm beni de yazın lütfen.bana her yer uyar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende varım. Buluşma yeri olarakta kızılay-sıhhıye arasında orduevinin yanındaki park iyidir. oturulur konuşulur güzel yerdir. tanışır biraz dolaşır sonra iletişim için numara filan alırız birbirimizden sonra dağılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar bende varım. Buluşma yeri olarakta kızılay-sıhhıye arasında orduevinin yanındaki park iyidir. oturulur konuşulur güzel yerdir. tanışır biraz dolaşır sonra iletişim için numara filan alırız birbirimizden sonra dağılırız.

Olabilir tertip te sonra bi cafeye falan gidip oturup sohbet edebiliriz çaylar eşliğinde. Tavla atarız yaparız bişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErAy1905 -- 4 Kasım 2010; 17:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErAy1905

quote:

Olabilir tertip te sonra bi cafeye falan gidip oturup sohbet edebiliriz çaylar eşliğinde. Tavla atarız yaparız bişiler.

Alıntıları Göster
    evet evet çokda güzel olur.bağımızı da koparmayız dediğiniz gibi tel numaralarını alırız nereye çıktığımızı felan konuşuruz.hatta sınav merkezlerine beraber gideriz.

• quote:

evet evet çokda güzel olur.bağımızı da koparmayız dediğiniz gibi tel numaralarını alırız nereye çıktığımızı felan konuşuruz.hatta sınav merkezlerine beraber gideriz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim fikir güzeldi de şimdi bişey çıktı. pazar günü doluyum. diğer günler istediğiniz saatte günde gelirim. boştaysanız haftaiçide olur. şimdi herkes askere hazırlık yapıyor iş olmaması lazım kimsede.. birde aslında tarihi biraz daha geri atmak en iyisi çünkü 2-3 kişi yada en fazla 4-5 kişi ile kalmayalım. gerçek bir topluluk istiyorum ben.. ankaradan gidenlerden en az 15 kişi olmalıyız. vakit geçmeli ve adam toplanmalı.. yinede siz bilirsiniz. ortak karar verilsin.

• quote:

Arkadaşlar benim fikir güzeldi de şimdi bişey çıktı. pazar günü doluyum. diğer günler istediğiniz saatte günde gelirim. boştaysanız haftaiçide olur. şimdi herkes askere hazırlık yapıyor iş olmaması lazım kimsede.. birde aslında tarihi biraz daha geri atmak en iyisi çünkü 2-3 kişi yada en fazla 4-5 kişi ile kalmayalım. gerçek bir topluluk istiyorum ben.. ankaradan gidenlerden en az 15 kişi olmalıyız. vakit geçmeli ve adam toplanmalı.. yinede siz bilirsiniz. ortak karar verilsin.

Alıntıları Göster
    ben çalışıyorum arkadaşlar halen.30 unda çıkacam işten.hafta sonu olursa katılabilirim bende.

• quote:

ben çalışıyorum arkadaşlar halen.30 unda çıkacam işten.hafta sonu olursa katılabilirim bende.

Alıntıları Göster
    Benide ekleyin liseteye bende varım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emexx

Benide ekleyin liseteye bende varım .

Alıntıları Göster
    Suskunluk bozulmalı..Beyler nerdesiniz?
    Facebook sayfasına ekliyorum daveti.. Pazar veya cumartesi artık netleştirelim yarın belli olsun yer zaman..

• quote:

Facebook sayfasına ekliyorum daveti.. Pazar veya cumartesi artık netleştirelim yarın belli olsun yer zaman..

Alıntıları Göster
    Benim yerime de eğlenin, ben 11 kasımda ankaradayım, gelemeyeceğim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanex3000

Benim yerime de eğlenin, ben 11 kasımda ankaradayım, gelemeyeceğim :(

Alıntıları Göster
    pazar günü saat 3-4 gibi buluşalım o zaman.olabildiğince kalabalık olalım.
  • quote:

pazar günü saat 3-4 gibi buluşalım o zaman.olabildiğince kalabalık olalım.

Alıntıları Göster
    Tertiplerim herkese selam.. Naptık? Belli edemedik hala.. Saat ve yer az çok belli ama neden ses yok yaa?
  • quote:

face iyi düşünmüşün tertip onları da sen toparla yada buranın linkini ver

pazar olacak tertip gün kesin gibi. ve toplanma yeri olarak benim aklıma kızılayda konur sokak ve civarındaki kafelerden biri veya güven park yada sıhhiyedeki apti ipekçi parkı bunlardan birini seçelim.

• quote:

quote:

face iyi düşünmüşün tertip onları da sen toparla yada buranın linkini ver

pazar olacak tertip gün kesin gibi. ve toplanma yeri olarak benim aklıma kızılayda konur sokak ve civarındaki kafelerden biri veya güven park yada sıhhiyedeki apti ipekçi parkı bunlardan birini seçelim.

Alıntıları Göster
    9-10 kişi olduk biz bu buluşmayı yaparız ha gayret .cumartesi günü akşamada son bir çek ederiz listeyi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.