Şimdi Ara

341. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
8.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeste İskenderun yazıor usta birliği nasıl olcak anlamadım.
  • geçen sene çok sıcaktı herkes isilik olmuştu. aman siz dikkat edin.
    boşluk bulduğunuz an yıkanın. ha bide meşhur itfaiye borularında yıkanmayı unutmayın :) suyu soğuktur ama idare edersiniz.
    bir de biz çok kalabalıktık. göz nezlesi hastalığı çıktı 600 kişinin göözler şişti, kızardı. sabah akşam elinizi yüzünüzü yıkayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 422_322 -- 10 Ağustos 2011; 9:30:04 >
  • arkadaslar hepınıze sımdıden hosgeldınız dıyorum...oncelıkle hayırlı ugurlu olsun....bende 339. dönem olarak ıskenderun denız er egıtım alayında hem acemılıgımı hemde usta bırlıgımı yapıyorum....ayemse'nın de dedıgı gıbı benden sıze tavsıye kesınlıkle ve kesınlıkle cok gec gırmeyın 9 tane anfılerden gecıceksınız ve bu gecısler 100erlı paketler halınde olucak...o yuzden ne kadar erken gırersenız o kadar cabuk ıslemlerınızı halledıp boluklerınıze yerlestırılırsınız...asırı sıcaklara dayanıklı olun...fazla esya getırmeyın burdan sıze bırı buyuk bırı kucuk olmak uzere 2 adet valız verıcekler yoksa acemılıgınızın sonunda 3 adet valızle donmek zorunda kalırsınız...yemın torenınız 26 agustos cuma gerceklesıcek yanı kısacası 14 gun acemılık surenız olucak....ben acemılıkten sonra buraya tertıplenıp kantıncı oldun :) dogal olarakta anfılerde sıze karsılamak uzere bır kantın daha actık tum hazırlıkları yapıldı sadece sızlerın gelmesı beklenıyor...4 nolu anfının ordakı kantınde olucam...elımden geldıgınce sızlere yardımcı olamaya calısırım...sımdıden hayırlı ugurlu olsun arkadaslar....

• arkadaşlar ben sakaryadan gelicem uçak 12 sine yer bulamadım pegasus tan 11/08/2011 kalkış 20:20 Istanbul - S.Gökçen Hatay (131TL) biletini aldım 1.30saatte varıyor orada bir otelde kalır sabah erkenden de iskenderuna geçerim bu programa uymak isteyen varsa beraber gidebiliriz uçakta yer varken alınabilir otobüs gözümü korkuttu çok uzun diye orada dinlenip geçmek daha iyi gibi geldi bana
    bu arada herkese şimdiden hayırlı teskereler inşallah :) bana ulaşmak isteyen olursa yedeksubay.tk da iletişim bilgim var fatih alemdar ulaşırsanız bir program yaparız hepimize hayırlısı inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 10 Ağustos 2011; 9:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AESAES

arkadaslar hepınıze sımdıden hosgeldınız dıyorum...oncelıkle hayırlı ugurlu olsun....bende 339. dönem olarak ıskenderun denız er egıtım alayında hem acemılıgımı hemde usta bırlıgımı yapıyorum....ayemse'nın de dedıgı gıbı benden sıze tavsıye kesınlıkle ve kesınlıkle cok gec gırmeyın 9 tane anfılerden gecıceksınız ve bu gecısler 100erlı paketler halınde olucak...o yuzden ne kadar erken gırersenız o kadar cabuk ıslemlerınızı halledıp boluklerınıze yerlestırılırsınız...asırı sıcaklara dayanıklı olun...fazla esya getırmeyın burdan sıze bırı buyuk bırı kucuk olmak uzere 2 adet valız verıcekler yoksa acemılıgınızın sonunda 3 adet valızle donmek zorunda kalırsınız...yemın torenınız 26 agustos cuma gerceklesıcek yanı kısacası 14 gun acemılık surenız olucak....ben acemılıkten sonra buraya tertıplenıp kantıncı oldun :) dogal olarakta anfılerde sıze karsılamak uzere bır kantın daha actık tum hazırlıkları yapıldı sadece sızlerın gelmesı beklenıyor...4 nolu anfının ordakı kantınde olucam...elımden geldıgınce sızlere yardımcı olamaya calısırım...sımdıden hayırlı ugurlu olsun arkadaslar....

şimdiden hoşbulduk o zaman...
    kitaba sorun çıkarmazlar heralde. ben ingilizce kitap alıp gelmeyi düşünüyorum, vakit bulursak okuruz :)

• quote:

arkadaslar hepınıze sımdıden hosgeldınız dıyorum...oncelıkle hayırlı ugurlu olsun....bende 339. dönem olarak ıskenderun denız er egıtım alayında hem acemılıgımı hemde usta bırlıgımı yapıyorum....ayemse'nın de dedıgı gıbı benden sıze tavsıye kesınlıkle ve kesınlıkle cok gec gırmeyın 9 tane anfılerden gecıceksınız ve bu gecısler 100erlı paketler halınde olucak...o yuzden ne kadar erken gırersenız o kadar cabuk ıslemlerınızı halledıp boluklerınıze yerlestırılırsınız...asırı sıcaklara dayanıklı olun...fazla esya getırmeyın burdan sıze bırı buyuk bırı kucuk olmak uzere 2 adet valız verıcekler yoksa acemılıgınızın sonunda 3 adet valızle donmek zorunda kalırsınız...yemın torenınız 26 agustos cuma gerceklesıcek yanı kısacası 14 gun acemılık surenız olucak....ben acemılıkten sonra buraya tertıplenıp kantıncı oldun :) dogal olarakta anfılerde sıze karsılamak uzere bır kantın daha actık tum hazırlıkları yapıldı sadece sızlerın gelmesı beklenıyor...4 nolu anfının ordakı kantınde olucam...elımden geldıgınce sızlere yardımcı olamaya calısırım...sımdıden hayırlı ugurlu olsun arkadaslar....

Emre bey oradada umarım fırsatını bulur tanışırız adım onur

• aklıma geldikçe yazıyorum.
    yanınızda bir tane beyaz yastık kılıfı ile beyaz çarşaf götürün. yoksa sarı yastık ve çarşafta yatmak zorunda kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometyum

şimdiden hoşbulduk o zaman...
    kitaba sorun çıkarmazlar heralde. ben ingilizce kitap alıp gelmeyi düşünüyorum, vakit bulursak okuruz :)

Kitabı, girişteki amfilerde çantalarınızı arayacaklar güzel bir şekilde saklarsanız içeri sokabilirsiniz. Ancak bulunması halinde sıkıntı olur.
    Varsayalım soktunuz kitabı, çok kısa sürecek olan acemiliğinizde oradan oraya koşmaktan ve sürünmekten fırsat bulamazsınız gibime geliyor. Ama usta birliğinde bol bol vaktiniz olur.
    İçeri soktuğunuz kitaplarınızı bölük astsubaylarınızın onayını aldıktan sonra gönül rahatlığıyla "boş vakitlerinizde" okursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hONoUR83

Herkeste İskenderun yazıor usta birliği nasıl olcak anlamadım.

Banada bu işte bir terslik var gibi geldi herkeste aynı şey yazıyor, dağıtım olup olmayacağı konusu da kesin bilgisi olan var mı ?
  • Bu don fanila atlet olayını nasıl halledicez, yeşil mi alıcaz, örnek foto falan varsa gösterebilir mi dedeler
  • Eğer herkeste İskenderun yazıyorsa (bizim dönemde sadece acemilik yazıyordu) o zaman, burada belli olacaktır sizinde usta birlikleriniz. Zaten hep deniz kenarı yerler (ankara hariç)

Atlet don fanila rengi, burada önemli değil. Ben beyaz aldım ve hep beyaz kullandım. Çoraplar siyah olacak yalnız onu söyliyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noise1903

Bu don fanila atlet olayını nasıl halledicez, yeşil mi alıcaz, örnek foto falan varsa gösterebilir mi dedeler

rengi çok önemli değil. beyaz olacak derler ama kimse umursamıyor. askeriye size 2 tane beyaz paçalı veriyor. denetlemelerde bunları giyersiniz. slip giyenlere tavsiyem boxer veya paçalı don giyin. sıcakta pişik olma ihtimaliniz %99. pudra götürün mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 422_322 -- 10 Ağustos 2011; 10:56:15 >
  • Peki dedelerim ben şöyle bir liste çıkarmıştım, burda gereksiz olan veya eklemek istediğiniz bir şey var mı? Bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorum da.

Askılı Cüzdan
    Kilit
    Casio Saat
    Traş Bıçağı ve Sabunu
    Traş Çantası
    Dikiş Takımı
    Tırnak Makası
    Şampuan
    Çorap Siyah
    Kirli ve Temiz Çamaşır Torbası
    Ayakkabı Boyası
    Bol Bol Don Atlet
    Çengelli İğne
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

quote:

Orijinalden alıntı: archineer

bende ankaradan katılacağım

bende ankaradan gidiyorum. aynı otobüsten aldım bileti

aynı otobüste 3 kişi olduk şimdiden..Arkadaşlar becerebilirsek teslim olmadan öncede toplanıp birlikte gidelim..Biz şimdiden 3 kişiyiz ayın 11!ne ulusoydan bilet alanlar için konuşuyorum tabiki tek sefer var saat 23.45 diyor

memnun oldum onur. bende emre. 3 kişi ankaradan güzel oldu. orda da birlikte oluruz inş. tek mi gidiyosun sen

Valla kardeş gönül isterki herkesi götüreyim ama tek gidiyorum...Bu arada benim acemi-ustada aynı yer...Artık yolda yada gitmeden bi şekilde tanışırızda öyle gideriz

Msnimi yazıyorum isteyen eklesin tanışalım zugasi_berepe83@hotmail.com

bu arada benim koltuk numarası 21

bizim senle hep aynı oldu ya. bende ustada da ordayım koltukda 23-24 yan yana gitcez

• Terlik (Plastik olanlardan)
    Yüz havlusu (Banyo havlusunu verecekler size)
    pişik kremi
    telefon kartı (TT aile kartı ya da normal kontörlü)
    güneş kremi
  • quote:

quote:

Emre bey oradada umarım fırsatını bulur tanışırız adım onur

ınsallah eger kı zaten anfılerde tanısamazsak toren alanında 7 nolu kantınde olucam...her zaman beklerım...anfılerde de dedıgım gıbı 4 nolu anfının kantınındeyım....geldıgınızde soyleyın zaten donanım haberden onur dıye :)
    aynı arastırmaları aynı heycanı bende nısan 12de yasamıstım o yuzden sızlerı cok ıyı anlıyor ve elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısmak ısterım...

• arkdaşlar bende 335.dönem ağustos ayı sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım sizi orda kameralara filan konusturucaklar bi heyet gelicek onların karşısında konusucaksınız usta birlikleriniz orda olucak birde sahil güvenlik ile diğer denizcileirn farkı sahil güvenlik klimalı yerlerde yatıcak siz sıcakdan pişiceksiniz ::):):)
  • izmir sun express 06:10 adana yolcuları bir kişi daha ekleyin listeye.Otogar yakın bir vesaitle ordayız.
  • 337. KD dedenız olarak sadece ayakkabı konusunda işinize yarayacak ufak bır tavsıye verıyım. Ayakkabınızı 1 numara buyuk alın içinede slıkon tabanlık koyun krallar gıbı rahat edersınız, ben oyle yaptım. Kamara ve Aşhane kavramıyla tanıçacaksınız, çavuşlarla kanka olursanız kı zor bır ıhtımal bu ıkı yerden yırtma sansınız var. Ben ıkısınde de gorev almamıstım. 14 gun oldukca kısa bır sure, nasıl gecıp gıttıgını anlamazsınız bıle. Sabah 10-11 gıbı teslım olmaya bakın, geç teslım olursanız pişman olursunuz. 2-3 saatlık uykuyla obur gune devam edıp yorucu maratonun ıcınde bıtkın halde kalırsınız kı o sıcagın altında bu hıc ıyı bır durum olmaz. Arkadaslarınızla aynı boluge dusme sansınız var. Arka arkaya yaptırırn ıslemlerınızı. Bu sayede altlı ustu yatıp badı bıle olursunuz. Ben lıse arkadasımla badıydım. Cay kahve ve sıcak cıkolatanın bulundudu makınalar var ıcerde, sıcak cıkılata 50 kurus cay 25 kuruştu en son. Yemeklerden fazla bır beklentınız olmasın, ıyı denemez. Bol bol iç çamasırı goturun. Sorularınız olursa yanıtlamaya calısırım yıne.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman45

izmir sun express 06:10 adana yolcuları bir kişi daha ekleyin listeye.Otogar yakın bir vesaitle ordayız.

aynı uçakla 4. kişi oldun :) özelden mesaj attım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.