Şimdi Ara

341. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
8.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saç kesimi konusunda bilgisi olan var mı peki orada nasılmış 3 e mi kestirip gidelim?
  • arkadaşlar burada askerlik yapmış bir arkadaşımdan az evel aldığım taze bilgiler;

- Bot mot yok altı lastik ayakkabı, mutlaka 1 numara büyük alın ve kesinlikle kaydırmayan ve hava delikli silikon alın rahat edermişsiniz.
    - Askeriye herşeyi veriyor (havlu,diş fırçası, diş macunu hatta traş takım çantasına kadar) bi traş takımı alırsınız.
    - 14 gün acemilik için kullan at şeklinde 8-9 çift siyah çorap tercihen yıkama ile uğraşmak istemiosanız don atlet ( askeriyede vericek 3-4 çift)
    - Saçma sapan abuk sabuk renkler olmadığı sürece yeşil,mavi, beyaz vs. don-boxer fark etmiyormuş zaten 14 gün içinde herşeyi anlatmaya çalıştıkları için kimse donunuza bakmıyormuş.
    - Saç kesimi hususunda gidip 3 numara kestirmenize gerek yok, mahalle berberinize gidip subay traşı diye tarif edin bu traş yeterli olacaktır.
    - Yanıcı, kesici, delici aletler dışında mantıklı bir şekilde açıklayabileceğiniz herşeyi sokabilmeniz mümkün. Parfüm, deodorant, koltuk altı deostick'i, traş kolonyası vs. gibi
    -Krem ve pudra dışında hiçbir ilaç götürmeyin dedi. (raporlu olanları söylemiyorum tabiiki). Ama bu ikisini kesinlikle götürün çünkü pişik garantiymiş !

Zamanın geçmesi bakımından mümkün olduğunca arkadaşlık kurun ve beraber zaman geçirmeye bakın fakat komutanlar, eğitim askerleri vs. geldiğince çil yavrusu gibi dağılın bu şekilde bir kişinin yapacağı işi aynanda 6-7 kişi yapmaktan kurtulursunuz dedi

bunların dışında tüm anlatılan bilgiler aşağı yukarı aynı

aklıma gelirse daha da yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archineer

bende ankaradan katılacağım

bende ankaradan gidiyorum. aynı otobüsten aldım bileti

aynı otobüste 3 kişi olduk şimdiden..Arkadaşlar becerebilirsek teslim olmadan öncede toplanıp birlikte gidelim..Biz şimdiden 3 kişiyiz ayın 11!ne ulusoydan bilet alanlar için konuşuyorum tabiki tek sefer var saat 23.45 diyor

memnun oldum onur. bende emre. 3 kişi ankaradan güzel oldu. orda da birlikte oluruz inş. tek mi gidiyosun sen

Valla kardeş gönül isterki herkesi götüreyim ama tek gidiyorum...Bu arada benim acemi-ustada aynı yer...Artık yolda yada gitmeden bi şekilde tanışırızda öyle gideriz

Msnimi yazıyorum isteyen eklesin tanışalım zugasi_berepe83@hotmail.com

bu arada benim koltuk numarası 21

bizim senle hep aynı oldu ya. bende ustada da ordayım koltukda 23-24 yan yana gitcez

34 numaradayım beyler :)

• Bu arada ben istanbul-adana yoluyla gidiyorum cuma sabah 07.10 sabiha gökşen sunekspress

varsı benimle aynı olan yazarsa beraber gideriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Arkadaşlar şu iç çamaşırı olayında net olamadım ben hala. Şimdi biz haki renk mi alacaz yoksa beyaz renk mi? Kısa kollu, önü kapalı, T-shirt gibi olanlardan mı olacak yoksa askılı kollu, önü açıklardan mı? Yada bunların kombinasyonları mı? Birde bugün biriyle konuştum acemilikte herkes kamuflaj ve bot giyer dedi. Biz bot giyecekmiyiz yoksa sadece ayakkabı mı? Ona göre çorabı uzun almak gerekir. Biraz ayrıntı oldu biliyorum ama bu konuda bir netliğe kavuşamadım. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

ben hepsinden karışık aldım.Bot giymeyeceğiz diye duydum anlamadımda giycezmi geymiycezmi valla ne bot kilidi aldım nede boyası..Satan elemanda siz rugan ayakkabı giyiyorsunuz dedi lazım olura ordan alırız artık

hocam bu arada bu zuğaşi berepe kaliteli müzik isteyenleriin admini olan kişi midir? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_sn

quote:

quote:

Arkadaşlar şu iç çamaşırı olayında net olamadım ben hala. Şimdi biz haki renk mi alacaz yoksa beyaz renk mi? Kısa kollu, önü kapalı, T-shirt gibi olanlardan mı olacak yoksa askılı kollu, önü açıklardan mı? Yada bunların kombinasyonları mı? Birde bugün biriyle konuştum acemilikte herkes kamuflaj ve bot giyer dedi. Biz bot giyecekmiyiz yoksa sadece ayakkabı mı? Ona göre çorabı uzun almak gerekir. Biraz ayrıntı oldu biliyorum ama bu konuda bir netliğe kavuşamadım. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

ben hepsinden karışık aldım.Bot giymeyeceğiz diye duydum anlamadımda giycezmi geymiycezmi valla ne bot kilidi aldım nede boyası..Satan elemanda siz rugan ayakkabı giyiyorsunuz dedi lazım olura ordan alırız artık

hocam bu arada bu zuğaşi berepe kaliteli müzik isteyenleriin admini olan kişi midir? :)

Kaliteli lazca müzik diyelim biz ona..kelime anlamıda denizin çocukları demek valla tam denk düştü benim nicke denizcilik neyse ben sana yolda anlatırım onu yada ankaradan geliyormuydun sen gelmiyosan gidince anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 11 Ağustos 2011; 0:29:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_sn

quote:

quote:

Kaliteli lazca müzik diyelim biz ona..kelime anlamıda denizin çocukları demek valla tam denk düştü benim nicke denizcilik neyse ben sana yolda anlatırım onu yada ankaradan geliyormuydun sen gelmiyosan gidince anlatırım

geliyorum hocam inşallah, 34 numaradayım, yolumuz uzun, görüşmek üzere :)

• otobüste görüşmek üzere arkadaşlar :) otobüs baya sallancak gibi. diğer yolculara şimdiden sabır
  • Ankara ulusoy 38 numara da benim :)

bu arada ekşiden de buluşmak isteyenler var burdan da 4-5 kişi olucak sanırım
  • beyler herkese hayırlı olsun. yarın sabah izmir adnan menderes ten sunexpress 6.10 adana uçağındayım. +1 :)
  • Şimdiden hayırlı tezkereler arkadaşlar izmir adnan menderes ten sunexpress 6.10 bende +1 yanlız ben sabah havaalanında bekleme salonunda donanım haber forumdan varmı diye sesleneceğim beraber hareket edelim tanışmış oluruz.Ben Ali Kuşadasından geleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecrown_ -- 11 Ağustos 2011; 11:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecrown_

Şimdiden hayırlı tezkereler arkadaşlar izmir adnan menderes ten sunexpress 6.10 bende +1 yanlız ben sabah havaalanında bekleme salonunda donanım forumdan varmı diye sesleneceğim beraber hareket edelim tanışmış oluruz.Ben Ali Kuşadasından geleceğim

sanada hayırlı tezkereler. izmirden aynı uçakta 5 kişi olduk sanırım..
  • slm tertiplerim bende istanbuldan uçakla geliyorum.bilet almadıysanız pegasusa bakabilirsiniz fiyatlar güzel.
  • arkadaşım da oraya gidecek. bir facebook grubu kurduhttp://www.facebook.com/groups/218037001581246/
  • arkadaşlar yaklaşık 3 saat sonra yola çıkcam. şimdiden herkese hayırlı tezkereler. görüşmek üzere...
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

up

Buradan yazıyorduk. İsterseniz dağılmasın.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68972574&p=1#68974904

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.