Şimdi Ara

341. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
8.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archineer

arkadaslar biletlerinizi alın
    acıklanmadan once baktım otobus bostu, hemen dolmaya basladı

ben aldım internetten ulusoy ankara-iskenderun 23:45

aynen ben de ayın 11'i saat 23:45 e aldım hem acemilik hem de usta yerim orası otobuste tanışırız heralde.
  • SİM KART GOTURMEMİZDE BİR SORUN CİKARMİ BİRDE YEMEK DURUMU NASİL İLE İNTERNETE GİRME İMKANİMİZ NEDİR
  • acemilik 14 gün diyenler durumu açıklayabilirler mi acaba biraz?
  • bende sivastan gisiyorum oraya. acemi usta aynı yer sanıyodum ama yazdıklarını okuyunca kafa karıştı. dediğiniz gibi dağıtım olacaktır öyleyse.
  • dağıtım olacaksa gideceğimiz yerler nereleri olabilir. belli başlı yerler vardır heralde denizciyiz sonuçta
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR BENDE İSKENDERUNA DÜŞTÜM ŞANSA KARDEŞİM DAHA 1 AY ÖNCE ORDAYDI AYNI BİRLİKDE ACEMİLİĞİNİ YAPTI ŞUAN AKSAZDA USTA BİRLİĞİNDE BEN BİR İSKENDERUN İÇİN NELER YAPILMALI NASIL NE İŞLER RAHAT :) ÖĞRENDİM SAAT 13.00 GİBİ ÖĞLEDEN HEMEN SONRA TESLİM OLUCAM O SAATLERDE ORDA OLMAYI DÜŞÜNEN VARSA ORDA GÖRÜŞELEİM BERBAER GİRELİM HEM AYNI BÖLÜĞE DÜŞERİZ HEM BİRBİRİMZİZE DESTEK OLURUZ

SAMSUN/FARUK 05079267090
  • Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
    İSKENDERUN HATAY
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
    İSKENDERUN HATAY

arkadaşlar benimde acemi ve ustabirliği iskenderun.. Ankara lıyım ama Kayseri de görev yapmaktayım..hepimize Allah kolaylık versin..

yemin töreninden sonra kaç gün izin oluyor acaba? deniz kuvetlerinin sitesinde 7 gün yazıyorda kafam karıştı

ERLERİN YEMİN TÖRENİ VE İZİN İŞLEMLERİ
    Temel Askerlik Eğitimini tamamlayan celp erleri eğitim döneminin son cuma günü saat 10.00'da yemin töreni icra ederler. Bu törene erlerin aileleri ve yakınları katılabilir.
    Kursa gitmeyecekler ve doğrudan tertip edildikleri birliğe katılmak isteyenler hariç; yedi (7) gün dağıtım izni kullanmak isteyenlerden;
    a. Ailesi gelenler ve kendi imkanı ile memleketine gitmek isteyenler aileleri ile,
    b. Diğer erler Alay'ın koordinesi ile temin edilen otobüslerle, Cuma günü öğleden sonra Alay'dan uğurlanırlar. (Talep edenlere uçak imkanı sağlanmaktadır.)
    Kursu olanlar ile doğrudan birliğine sevk olmak isteyenlerden :
    a. Kursa gidecekler, kurs merkezlerine,
    b. Birliğine doğrudan sevk olanlar; tertipli birliklerine, yemin töreninin icra edildiği tarihin ertesi günü Alay'ın kiraladığı vasıtalar ile sevk edilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowseri -- 10 Ağustos 2011; 13:25:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayripirgon

evet işte babam yanımda olacağından (12'ye kadar) benim yanımda toplanabiliriz.

bir kaç arkadaş daha var onlarla da konustum ben, 10 kişiyi rahat bulcaz gibi.

KARDEŞİM 12.30-13.00 GİBİ GİRELİM KARDEŞİM 1 AY ÖNCE ORDAYDI DAHA ASKERDE TÜYOLARI ALDIM ONA GÖRE HAREKET EDERİZ :)
  • faruk kadeşinin sınıflandırma sonuçlarındada acemi ve usta birliği iskenderunmu yazıyomuydu. bizimkiler aynı gözüküyorya kadeşinde aynı yazmasına ragmen dağıtımla başka yeremi gitti yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: amenofis58

faruk kadeşinin sınıflandırma sonuçlarındada acemi ve usta birliği iskenderunmu yazıyomuydu. bizimkiler aynı gözüküyorya kadeşinde aynı yazmasına ragmen dağıtımla başka yeremi gitti yani

bu konuyu bende merak etmeye başladım simdi 14 gün sonra dagitimmi olcaz
  • Arkadaşlar, usta birliği konusundaki açıklama yapmıştım yukarıdaki postların birinde. Lütfen sorulmuş soruyu tekrar sormazsanız buradaki herkese daha çok yardımcı olursunuz. 14 günlük acemilik konusunu nasıl açıklayayayım?

12'sinde buradasınız, 26 Ağustosta yemin edeceksiniz. 26-12 = 14 gün acemilik yapacaksınız. Ha bunu nereden biliyorsunuz mu demek istiyorsun? Söylediğim gibi ben şu an bu alayda son 36 gününü sayan bir askerim.

Kolay gelsin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archineer

bende ankaradan katılacağım

bende ankaradan gidiyorum. aynı otobüsten aldım bileti

aynı otobüste 3 kişi olduk şimdiden..Arkadaşlar becerebilirsek teslim olmadan öncede toplanıp birlikte gidelim..Biz şimdiden 3 kişiyiz ayın 11!ne ulusoydan bilet alanlar için konuşuyorum tabiki tek sefer var saat 23.45 diyor

memnun oldum onur. bende emre. 3 kişi ankaradan güzel oldu. orda da birlikte oluruz inş. tek mi gidiyosun sen

Valla kardeş gönül isterki herkesi götüreyim ama tek gidiyorum...Bu arada benim acemi-ustada aynı yer...Artık yolda yada gitmeden bi şekilde tanışırızda öyle gideriz

Msnimi yazıyorum isteyen eklesin tanışalım zugasi_berepe83@hotmail.com

bu arada benim koltuk numarası 21

bizim senle hep aynı oldu ya. bende ustada da ordayım koltukda 23-24 yan yana gitcez

Emre kardeşim benim koltuk numarası 21.Azönce aldımda biletimi koydum cebime.sen büyük ihtimal benim bir sıra arkamda olcaksın ama zaten büyük ihtimal yanlarımızda bay olacağından onlarda asker arkadaşlar olur yolda tanışırız.benim durum belli değil birileri diyor seni söğütözünden bindiririz birileri diyor aştiden gidersin valla iş karışık yolda tanışırız beraber hareket ederiz..

Herkes aç karnına gitmeyin diyor işlemler uzun sürdüğünden bi kahvaltı bişiler yaparız öğleni bulur 12-1 arası teslim olur işlemlerimizi yaptırırız..bu dönem çok kalabalıkta değil bizim işler daha kısa sürer diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: amenofis58

faruk kadeşinin sınıflandırma sonuçlarındada acemi ve usta birliği iskenderunmu yazıyomuydu. bizimkiler aynı gözüküyorya kadeşinde aynı yazmasına ragmen dağıtımla başka yeremi gitti yani

kardeşim 15 aylık onda usta birliğ yazmıyodu zaten şuanda usta birliği>muğla aksaz
  • Ya bide forum donanım ailesi olarak biryer belirlesekte hep beraber gitsek teslim olmaya arkadaşlar daha iyi olur..Biz ankaradan ulusoy tayfası 3-4 kişi olduk zaten sabah 9'a doğru ineriz terminalemi artık nereye incez onuda bilmiyorumda
  • quote:

Ya bide forum donanım ailesi olarak biryer belirlesekte hep beraber gitsek teslim olmaya arkadaşlar daha iyi olur..Biz ankaradan ulusoy tayfası 3-4 kişi olduk zaten sabah 9'a doğru ineriz terminalemi artık nereye incez onuda bilmiyorumda

Ekşi sözlük yazarları genelde böyle yapıyorlar daha önce duymuştum bizde böyle bişiler yapabiliriz.
    mesela belirli bir saatte askeriye önünde buluşulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowseri

arkadaşlar benimde acemi ve ustabirliği iskenderun.. Ankara lıyım ama Kayseri de görev yapmaktayım..hepimize Allah kolaylık versin..

yemin töreninden sonra kaç gün izin oluyor acaba? deniz kuvetlerinin sitesinde 7 gün yazıyorda kafam karıştı

yemin töreninden sonra izin yok, en azından sen sana verilen 14 günlük toplam izninden kullanmak istemiyorsan izin yok.

sadece gideceğin yere bağlı olarak 1 ya da 2 gün yol izni alıyorsun o kadar. o bana yetmez dersen 7 gün kendi iznimi kullnmak istiyorum diyosun.

bu arada teslim olmuyosunuz, birliğe katılıyosunuz, bazı takıntılı askerler/komutanlar bunu yüzünüze vurur haberiniz olsun

• vay be.. vaaay beee.. 329. dönem olarak 2009 yılı ağustos ayında gitmiştim İskenderuna.. 2 yıl geçti aradan.. şimdi okuyunca o gün yaşadığım heyecanları tekrar yaşadım.. askerden önce neyle karşılaşacağını bilmemenin verdiği derin merak, birliğinize katıldıktan sonra çoook farklı duygularla yer değiştiriyor.. içinizde evli barklı çoluk çocuk sahibi var mı? benim vardı.. 23 gün askerlik yaptım ve hiçbir şey onları özlemek kadar zor gelmemişti.. zaten zor gelecek pek bişey de yok doğrusu.. (sıcakları saymazsak) sizlere tavsiyem.. yanınıza bolca yeşil tshirt alın.. gerçi bu sene 14 gün acemilik yapacakmışsınız.. bayrama da yetişiyorsunuz.. çok şanslısınız çok..

bu arada askerliğin son virajına giren arkadaşlara da Allah sabır versin.. şimdiden hayırlı teskereler..
  • Arkadaşlar hayırlı olsun.Söylenmiştir mutlaka ama..Kesinlikle erken girin.10 tane anfiden geçeceksiniz.337 Aralık celbinde gitmiştim.Baya kalabalıktık o dönem.Geç girdiğim için için anca 2 tane anfiden geçebilmiştim.Sabah 4 e kadar beklemiştik.Anca 3 gün sonra anfilerdeki işlemlerimiz tamamlanmıştı.
  • Arkadaşlar şu iç çamaşırı olayında net olamadım ben hala. Şimdi biz haki renk mi alacaz yoksa beyaz renk mi? Kısa kollu, önü kapalı, T-shirt gibi olanlardan mı olacak yoksa askılı kollu, önü açıklardan mı? Yada bunların kombinasyonları mı? Birde bugün biriyle konuştum acemilikte herkes kamuflaj ve bot giyer dedi. Biz bot giyecekmiyiz yoksa sadece ayakkabı mı? Ona göre çorabı uzun almak gerekir. Biraz ayrıntı oldu biliyorum ama bu konuda bir netliğe kavuşamadım. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Arkadaşlar şu iç çamaşırı olayında net olamadım ben hala. Şimdi biz haki renk mi alacaz yoksa beyaz renk mi? Kısa kollu, önü kapalı, T-shirt gibi olanlardan mı olacak yoksa askılı kollu, önü açıklardan mı? Yada bunların kombinasyonları mı? Birde bugün biriyle konuştum acemilikte herkes kamuflaj ve bot giyer dedi. Biz bot giyecekmiyiz yoksa sadece ayakkabı mı? Ona göre çorabı uzun almak gerekir. Biraz ayrıntı oldu biliyorum ama bu konuda bir netliğe kavuşamadım. Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

ben hepsinden karışık aldım.Bot giymeyeceğiz diye duydum anlamadımda giycezmi geymiycezmi valla ne bot kilidi aldım nede boyası..Satan elemanda siz rugan ayakkabı giyiyorsunuz dedi lazım olura ordan alırız artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.