Şimdi Ara

343. DÖNEM (ARALIK 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
13
Favori
558.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: ac2x

Askerlik biteli 2,5 ay oluyor. Geldi ve geçti. Acaba dönüş için yol parası yatıyor mu?

Yol parasını biz gelmeden önce aldık, son ayın maaşınıda arkamızdan ptt ile yollamışlardı.

benimki göya yatırılmış komutan cepten mesaj attı ama ptt'den gelen giden olmadı.. haliylede çekemedim para geldiyse bile..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Askerlik biteli 2,5 ay oluyor. Geldi ve geçti. Acaba dönüş için yol parası yatıyor mu?

Yol parasını biz gelmeden önce aldık, son ayın maaşınıda arkamızdan ptt ile yollamışlardı.

Arkadaşım dönüş yolu için ne kadar ücret aldınız. 60-70 tl gibi bir rakam mı? Bu arada bizim maaşlar ziraat bankasına yatıyordu kartımızla çekiyorduk. 2,5 aydır yatan bir şey yok.

Zonguldaktan mersine 70 lira civarı birşey aldım, mesafeye göre değişiyor, doğu illerinde 120 liraya kadar çıkıyordu.

• hayırlı sabahlar devreler n'aptınız bir aralar benim gibi cayır cayır şafak sayarken şimdi dünyalık telaşesine düşüp çoktan unuttunuz bile askerliği değil mi ? (yani şahsen ben öyleyim )

bu dönüş harcırahı benim de yatmamış bi de ziraat bankası kartı verdiler haybeye...kesin yemiştir o koca göbekli bl.astsb'yı benim yolluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

hayırlı sabahlar devreler n'aptınız bir aralar benim gibi cayır cayır şafak sayarken şimdi dünyalık telaşesine düşüp çoktan unuttunuz bile askerliği değil mi ? (yani şahsen ben öyleyim )

bu dönüş harcırahı benim de yatmamış bi de ziraat bankası kartı verdiler haybeye...kesin yemiştir o koca göbekli bl.astsb'yı benim yolluğu

Aynen. 140 tı 100 ten düşmeydi, 60 gündü 30 gündü son hafta derken yedik gitti, hele o çarşı izinleri yok mu çıkarken herşey güzel dönerken bir moral bozukluğu o en kötüsüydü. Allaha şükür herşey geride kaldı, Allah uzun dönem yapanlara sabır versin.

• 80 küsür bir şey yol parası (kıbrıs-ankara), 50 küsürde son ayın maaşını arkamdan göndermişler ptt ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

80 küsür bir şey yol parası (kıbrıs-ankara), 50 küsürde son ayın maaşını arkamdan göndermişler ptt ile

Haci ptt den ne zaman göndereceklerini nasıl öğrendin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

80 küsür bir şey yol parası (kıbrıs-ankara), 50 küsürde son ayın maaşını arkamdan göndermişler ptt ile

eve postacı geldi haber vermeye.
  • quote:

quote:

quote:

eve postacı geldi haber vermeye.

Saolasin bana hala gelen giden olmadı üstüne mi yattı lar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 5 Ağustos 2012; 13:36:43 >

• quote:

olabilir tabi burası Türkiye nede olsa. bakarsın çok geç gelir bakarsın hiç gelmez
  • quote:

quote:

olabilir tabi burası Türkiye nede olsa. bakarsın çok geç gelir bakarsın hiç gelmez

Aynen herşey olabilir

• günaydın devreler bir de bu yedeklik yoklamasını yaptırmamıza gerek var mı kalktı diye duydum ben ?
  • son maaşımı alamadım ptt şubesindeki memurun hatası ya da bir yazıcının bana gıcıklıgı neticesinde de olabilir başka bir isme parayı yatırmışlar . ptt parayı vermiyor geri de yollamıyor . öyle kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 6 Ağustos 2012; 16:04:19 >
  • Bizimde Ziraat Bankasına yatıyor güya ama 2,5 aydır yol parasından haber yok. Neyse bitti gitti artık.
  • 21 lira yol harcırahı yollamıslar bana. Antep-Kutahya arası icin cok az bence. Sizce de az degil mi. Bi yamukluk yapmıs olmasınlar bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Acemi birliği Akseki çıkanlara elimden gelen yardımı yaparım.

van_hoijdonk1989@msn.com

Hadi hayırlısı olsun torunlar sizi bekliyoruz.

akseki hakkındaki sözleriniz acaba hala geçerlimi dostum ? bakalım nasıl bir ortam var..
  • Askerlik biteli neredeyse 3 ay oldu yol parası falan yattığı yok. Artık buharlaştımı ne oldu Allah bilir....
  • quote:

Askerlik biteli neredeyse 3 ay oldu yol parası falan yattığı yok. Artık buharlaştımı ne oldu Allah bilir....

Yol parasını askerlik bitmeden önce ödediler. Yazıcı olduğum için biliyorum, Nisan ayında KKK'ndan emir yazısı geldi. 343.KD ile 1991/1 tertip er-erbaşların yol paralarının gönderildiği ve askere ödenmesi emriydi. Eğer paranı almadıysan iki ihtimal var demektir; ya postaneye paranı yatırdılar fakat postacı tarafından getirilen çağrı pusulası sana ulaşmadığı/kaybolduğu için paranın yattığından haberin olmadı ya da komutanından kaynaklı bir sorun var demektir. Bence peşini bırakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

quote:

Askerlik biteli neredeyse 3 ay oldu yol parası falan yattığı yok. Artık buharlaştımı ne oldu Allah bilir....

Yol parasını askerlik bitmeden önce ödediler. Yazıcı olduğum için biliyorum, Nisan ayında KKK'ndan emir yazısı geldi. 343.KD ile 1991/1 tertip er-erbaşların yol paralarının gönderildiği ve askere ödenmesi emriydi. Eğer paranı almadıysan iki ihtimal var demektir; ya postaneye paranı yatırdılar fakat postacı tarafından getirilen çağrı pusulası sana ulaşmadığı/kaybolduğu için paranın yattığından haberin olmadı ya da komutanından kaynaklı bir sorun var demektir. Bence peşini bırakma.

Ben kısa dönem Jandarma olarak yaptım askerliği, maaşlarda Ziraat bankasına yatıyordu. Gene bankaya yatması gerekmez mi acaba? Neyse biraz daha bekleyelim. Tabiki burası Türkiye her şey olabilir.

• benim yol parası da maaş da vakıfbank hesabına yatmıştı, ptt falan uğraşmadık hiç ama ben havacıydım ondan farklı mıdır bilmem...
  • Bizim yol parasını da son ay elden vermişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam tunceliden eskişehir'e 80-90 arası bir şey almıştım. Maaşta terör bölgesi olduğundan 230 liraydı. Onun dışında askerliğin bende güzel bir anısı pek yok. Yeni gideceklere tavsiyem mutlaka ama mutlaka yedek subay olmak istiyorum seçeneğini işaretlesinler. Kısa dönem er ile uzun dönem yedek subayın yani asteğmenin yaptığı askerliğin alakası yok. Biri amele, diğeri misafir. Biri her gün tuvalet temizler, çoluğu çocuğu, komutanı çeker, öbürü laptop'unu alır diğer asteklerle ogame oynar, age of mythology oynar. Bunlar benim tecrübelerim. Ayrıca 2700 maaş, 3000 civarı yol parası artı 1 ay civarı izin kullanır. Maaş ve yol parası gidilen yere göre biraz azalıp artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 15 Ağustos 2012; 20:41:23 >
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.