Şimdi Ara

343. DÖNEM (ARALIK 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
13
Favori
558.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Orijinalden alıntı: kankaleo

quote:

Orijinalden alıntı: Scream©

arkadaslar 30 mayısta kesin olarak askerligimiz bitiyor sonra subeye gidip bir islem yapmamız gerekiyor mu?

evet şu anda terhisen izinli veya memleket izinli olarak gözüktüğümüz için 30 undan sonra şubeye gitmemiz gerekiyor...

şubeye gidip ne yapacaz..? ben komutana sordum gitmeme gerek varmı diye, gerek yok bu belgeleri iyi sakla yeterli dedi..

Ben bugun gittim. Terhisle birlikte verdikleri 30 mayısa kadar izinli belge mi aldı, yırttı, üstünde ki resmide bana verdi, senede bir uğra dedi. Başkada bişey yapmadı. Boşuna gitmenize gerek yok. İyi günler...

• 10+2 izin kullananlarda dün benim gibi dönmüşlerdir yedik askerliği şaka maka
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

10+2 izin kullananlarda dün benim gibi dönmüşlerdir yedik askerliği şaka maka

benden beteri var mı acaba Türkiyede diye düşünüyordum demek ki varmış ne yaptın adam mı öldürmüştün yoksa
  • izin kullanan tertiplere de hoşgeldiniz diyelim. ilk geldiğim günlerde pek kimse yoktu ortalıkta.

askerlikten hemen önceki 15 gün iyidi baya, herkes işini gücünü bıraktığı için akşama kadar forumda gırgır şamata oluyodu. o günleri özleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

10+2 izin kullananlarda dün benim gibi dönmüşlerdir yedik askerliği şaka maka

benden beteri var mı acaba Türkiyede diye düşünüyordum demek ki varmış ne yaptın adam mı öldürmüştün yoksa

Suikasttan dolayı içerdeydim

• vaybe 6-7 ay önce bu konuda onlarca kişi varken şimdi kimse yok :) Askerlikte böyle birşey sanırım asker arkadaşlıklarıda böyle unutulup gidecek. Şimdi herkes bir iş bulma derdine düştü sanırım.
  • Bu terhis tarihini nerden bulabiliriz arkadaşlar?
    Kayıt sürecinde verilen belgelerde yazar mı bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 6 Haziran 2012; 15:07:22 >
  • Bu yedeklik yoklamasi muhabbeti kalkmis arkadaslar. subedeki memur oyle soyledi. Terhis belgeni iyi sakla dedi sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Bu yedeklik yoklamasi muhabbeti kalkmis arkadaslar. subedeki memur oyle soyledi. Terhis belgeni iyi sakla dedi sadece

e devlette askerlik bittikten sonra o işlemle ilgili bir form doldurulduğunu okumuştum bu forumda. Öyle bir formda var biraz daha zaman geçsin doldurayım diye düşünüyordum öyle bir faaliyette bulunmaya gerek yok mu yani.
    https://www.turkiye.gov.tr/yedeklik-yoklama-hizmetleri
  • bugün doldurdum ben o formu. ne olur ne olmaz sizde e-devletteki formu doldurun bence, 2 dk.nızı bile almıyor...biri o işlem kalktı der diğeri var der, sonra ararlar şubeden uğraştırırlar vs...
  • quote:

bugün doldurdum ben o formu. ne olur ne olmaz sizde e-devletteki formu doldurun bence, 2 dk.nızı bile almıyor...biri o işlem kalktı der diğeri var der, sonra ararlar şubeden uğraştırırlar vs...

Peki o derece kademe bölümüne ne yazdın? ben oradan bişey anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google

quote:

bugün doldurdum ben o formu. ne olur ne olmaz sizde e-devletteki formu doldurun bence, 2 dk.nızı bile almıyor...biri o işlem kalktı der diğeri var der, sonra ararlar şubeden uğraştırırlar vs...

Peki o derece kademe bölümüne ne yazdın? ben oradan bişey anlamadım?

ne olduğunu anlayan yok onun zaten, salla gitsin
  • benden geç gelen yoktur heralde geleli 2 gün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

benden geç gelen yoktur heralde geleli 2 gün oldu

7 güne mi gittin dalga mı geçiyorsun

şimdi aklıma geldi de 7 gün askerlikten sayılıyor yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 8 Haziran 2012; 20:34:53 >
  • ceza olunca böyle oluyo =)

• quote:

ceza olunca böyle oluyo =)

7 gün ceza neden aldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyy

quote:

ceza olunca böyle oluyo =)

7 gün ceza neden aldın...

izinin tamamını kullanmış + 7 gün ceza almış enteresan bir durum

geçmiş olsun diyelim

• 9gun izin kullandım 10+3gun ceza aldım :)
    3gun erken yolladilar izinden sayıp normalde bugün gelecektim :) ceza yi izin tecavüzünden aldım :)

• quote:

9gun izin kullandım 10+3gun ceza aldım :)
    3gun erken yolladilar izinden sayıp normalde bugün gelecektim :) ceza yi izin tecavüzünden aldım :)

Pis sapık
  • Tam 1 ay olmuş sivil hayata döneli. Vay be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.